(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
postul 2700
Ba ! Ma framanta o intrebare !
Azi am fost la Mega Image pentru a-mi face obisnuitele cumparaturi. Si cum nu ma presa timpul..ammai cascat gura pe la rafturi.
Si ce vad eu p'acolo ? Hartie igienica cu miros de vanilie !!!
Incredibil !
Hartia igienica nu este facuta sa te stergi la kur ? De ce trebuie sa aiba si miros de vanilie ?
Azi am fost la Mega Image pentru a-mi face obisnuitele cumparaturi. Si cum nu ma presa timpul..ammai cascat gura pe la rafturi.
Si ce vad eu p'acolo ? Hartie igienica cu miros de vanilie !!!
Incredibil !
Hartia igienica nu este facuta sa te stergi la kur ? De ce trebuie sa aiba si miros de vanilie ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Am descoperit si eu produsul, cu aceeasi stupoare, acum cativa ani buni, ba chiar l-am si cumparat, ca nu era pe banii mei.
De ce sa nu aiba miros de vanilie?
Ca tot suntem la mirosuri placute, n-am mai vazut de mult pixuri cu mina parfumata, de-alea de scriai o scrisoare si mirosea ca o sticla de parfum.
De ce sa nu aiba miros de vanilie?
Ca tot suntem la mirosuri placute, n-am mai vazut de mult pixuri cu mina parfumata, de-alea de scriai o scrisoare si mirosea ca o sticla de parfum.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Da'chiar ca nu se mai posteaza ca altadata pe fanclub. Vine si vara, apare si saturatia la un moment dat... nu stiu ce sa zic! Io ma gandesc cum o sa stau eu doua luni acasa fara fanclub. Cum zice si Adrian Paunescu, "Si vai mi-e somn/Si vai mi-e moarte". Mi-a tot fost moarte de cand m-am trezit dupa visul ala extraordinar de frumos pe care l-am avut acu' trei nopti si sunt putine sanse sa-mi revin. Si daca ma duc pe "Moarte" si-i zic lu' costasilviu ca vreau sa ma sinucid zice ca fac laba. Ce viata de cacat!
Si nu stiu daca v-am mai spus, dar musculita de otet nu se numeste Drosophila Zyraxis, ci Drosophila Melanogaster.
Ia uite cata postu' am facut! Ma pregatesc pentru ala mare, de pe "Top Useri". Ce zici darky, sa-i arat lu' costasilviu poeziile pe care le-am scris in liceu?
Si nu stiu daca v-am mai spus, dar musculita de otet nu se numeste Drosophila Zyraxis, ci Drosophila Melanogaster.
Ia uite cata postu' am facut! Ma pregatesc pentru ala mare, de pe "Top Useri". Ce zici darky, sa-i arat lu' costasilviu poeziile pe care le-am scris in liceu?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
postul 666 in acest thread
hmm....:y
hmm....:y
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Da. Insa din pacate este user de 1 zi. Nici macar de 1 zi. S-a inscris..si a iesit !
Ce o fi in capul acestor oameni ?
Bai bhuttule..daca Ana Claudia asta a ta face vreun post...te cinstesc cu o bere Bucegi la 0.5 !
Ce o fi in capul acestor oameni ?
Bai bhuttule..daca Ana Claudia asta a ta face vreun post...te cinstesc cu o bere Bucegi la 0.5 !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Bai eu mi-am luat un Bucegi la 2 l si a fost bun.
Mai ales la mancare e foarte bun !
Da ma..suna frumos..Ana Claudia ! Sunt super incantat de acest nume ! Chiar in acest moment imi frec mainiile de bucuros ce sunt ! :A
Mai ales la mancare e foarte bun !
Da ma..suna frumos..Ana Claudia ! Sunt super incantat de acest nume ! Chiar in acest moment imi frec mainiile de bucuros ce sunt ! :A
-
UIte ce mai primesc si eu prin inbox:
"CE MAI FACI COITZE? VEZI CA BEBE A AMANAT BAIRAMELE SI S-AR PUTEA SA LE PRINZI SI TU.NOI O FRECAM PE LA TERASE,MURIM DE CALD SI ASTEPTAM SA VII.AM PUS SI TERASELE SI MAREA SI BAIRAMELE LA RECE CUM AI SPUS TU"

"CE MAI FACI COITZE? VEZI CA BEBE A AMANAT BAIRAMELE SI S-AR PUTEA SA LE PRINZI SI TU.NOI O FRECAM PE LA TERASE,MURIM DE CALD SI ASTEPTAM SA VII.AM PUS SI TERASELE SI MAREA SI BAIRAMELE LA RECE CUM AI SPUS TU"

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
TOTUL DESPRE SEX
Fiind suparat ca Chilavert si ai lui au ratat calificarea....m-am enervat rau de tot pe BOBO,sustinatorul Germaniei.
Si tot pomenindu-l pe BOBO...am intrat pe forumul de sex moderat de el.
Si am citit vreo 5-6 subiecte cap-coada.....si ce m-am mai amuzat. Am ras cu gura pana la urechi...de am uitat ca Paraguay isi fac bagajele.
Imi zic si eu umila parere,aici....ca sa nu stric forumul.
75 % din cei care scriu acolo nu au vazut in viatza lor cum arata sexul opus.
15 % sunt aflatzi in primul an de experientza sexuala..si doresc sa se laude
10 % (printre care si Aliosha & Joao) sunt mari maestrii ai sexului ..si vorbesc despre asta cum ash vorbi eu despre NBA.
Si tot pomenindu-l pe BOBO...am intrat pe forumul de sex moderat de el.
Si am citit vreo 5-6 subiecte cap-coada.....si ce m-am mai amuzat. Am ras cu gura pana la urechi...de am uitat ca Paraguay isi fac bagajele.
Imi zic si eu umila parere,aici....ca sa nu stric forumul.
75 % din cei care scriu acolo nu au vazut in viatza lor cum arata sexul opus.
15 % sunt aflatzi in primul an de experientza sexuala..si doresc sa se laude
10 % (printre care si Aliosha & Joao) sunt mari maestrii ai sexului ..si vorbesc despre asta cum ash vorbi eu despre NBA.
-
hahahahaha
moshule,pai da-te bine pe langa mine si aliosha ,ca poate vezi si tu sexul opus!:D
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Ba...am scris de aia care posteaza pe sex. Deci eu nu ma incadrez in 100 % aia !
Eu sunt un om serios..si nu doresc sa vorbesc...despre mebrana anusului...si ce mai vorbitzi voi pe acolo !
Exista o categorie de oameni seriosi pe acest forum care nu posteaza pe sex : je,Dana,bhuttu .
Tu Joao ...esti un mascarici ! :silly:
Eu sunt un om serios..si nu doresc sa vorbesc...despre mebrana anusului...si ce mai vorbitzi voi pe acolo !
Exista o categorie de oameni seriosi pe acest forum care nu posteaza pe sex : je,Dana,bhuttu .
Tu Joao ...esti un mascarici ! :silly:
-
Mustele nu imi plac. Dar in schimb imi plac mu*stele !
*= i
*= i
-
Pai tocmai d'aia am pus legenda !
-
Dar ce folos bai Joao ???
Asa sunt si eu moderator la sport.....dar nu practic niciodata ! :p
-
hahahahahahahahahahahahaha
Initial trimis de Oribilul Mosh
Dar ce folos bai Joao ???
hahahahahahahahahahahahahahahaha!
cu lacrimi rad moshule!
hahahahahhha
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
hello ppl
ce mai faceti tot la caterinci ati ramas??? eh. cat de tare va plictisiti???
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Re: hello ppl
Initial trimis de Andrada The Dev
ce mai faceti tot la caterinci ati ramas??? eh. cat de tare va plictisiti???
cat de tare ne plictisim ? f tare... lolz
- princess_981
He,he....cine o mai fi si prices ? Useri de 1 zi ,nepoate ! Useri de 1 zi !
-