(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

2488

Mesajde baixinho© » Mie Iul 23, 2003 7:37 am

Initial trimis de monk
sau renuntam la bere

pai chit ca arunc berea si tot nu renunt la ea. vreau sa vad fata lu foca cand o sa dea o bere din cauza ca nu se pricepe la natatie.

in atentia userului ex nila_p: am citit la radio ca steaua a castigat cu 2-1 in deplasare cu AEK Atena, gratie golurilor marcate de Pompulica... pardon Pompilica Stoica si Florentin "juma de buletin" Dumitru. Asa o fi sau minte aia?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde monk » Mie Iul 23, 2003 9:36 am

in momentu asta ma gandesc ca mai am oralu * si gata ... am scapat ...

baicsule vii si ma iei si pe mine cu "soferul" tau cand e sa merem sa-i luam berea lu moshu .

*examenul oral la limba engleza :o
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde eyewitness » Mie Iul 23, 2003 9:43 am

monkule creca mai bine dai oralu la baicsu in masina pe bancheta din spate daca vine cu soferu ca dupa ce-l dai la altii s-ar putea ca baicsu sa piarda din interes...
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Iul 23, 2003 9:58 am

cum eyeule, moshu 'e' altii?!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde monk » Mie Iul 23, 2003 10:00 am

Initial trimis de eyewitness
dai oralu

eyeule bine ca il dau si nu il iau :p

The Wake Up Show™
monk

Mesajde eyewitness » Mie Iul 23, 2003 10:08 am

moshu e sefu comisiei de examinare la oral ,"altii" fiind apropiatii moshului dar fara experienta lui in domeniu astfel ca "altii" dau note ,se face media, rezultatu se aduna cu nota moshului, se imparte la 2 si astfel nota rezultata ofera candidatului posibilitatea de a practica oralu sau nu in locuri publice...

peseu mai pe dupe : monkule il dai il iei , negustor te numesti :D
eyewitness

Mesajde monk » Mie Iul 23, 2003 10:20 am

pe oral il dau ... examenu :) dau examenu si il iau :o

The Wake Up Show™
monk

2494

Mesajde baixinho© » Mie Iul 23, 2003 11:21 am

nila_p, zi, ma, ai aflat ceva? nu de alta, da' de victoria asta depinde prezenta stelei in primavara europeana, ca asa a spus Gigi Becali, ca daca bate pe AEK Atena(nu el, echipa) ajunge sigur in primavara europeana.
apropo, ca mi-a venit o idee, cred ca daca intra pe teren badigardu lu Becali, Catalin Zmarandescu pre numele lui, sigur ii batea pe aia de la AEK.

ps: nila, cand afli ceva sa ma suni sau sa dai esemes indiferent de ora, ca pentru mine ie foarte important sa aflu.

ps1: aiule, e tarziu daca-ti trimit alea pe la 5 piem sau "arde"?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Iul 23, 2003 11:43 am

baicsule cand poti , omu meu e acolo toata ziua...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 23, 2003 12:01 pm

hai noroc , eye-ule.

sa-ti zic ce mi s-a intamplat. tocmai am venit de la xxl...de unde am targuit cate ceva pt. burta..in spetza niste beri , niste carnati , paine...etc.
eu cand ma duc acolo nu imi iau cosh d'ala ca ma enerveaza sa merg cu el...si sa-l tot imping..plus ca e aglomeratie mare. asa am facut si azi...aveam in bratze vreo 5 cutii de bere , 2 paini , niste mezeluri...abia le mai tineam. coada destul de mare. ma pun eu frumos la coada...cu alea in brate...si ma vede o baba inaintea mea. si imi zice ea : "domnu...luati-o inaintea mea...sa nu mai stati cu greutatile alea in mana" . zic eu : "lasati...ca nu sunt grele..." . baba : "nu , va rog frumos...nu are rost sa stati cu ele in brate" . ce era sa zic ? m-am bagat inaintea femeii....daca asa a zis.
la sfarsit..dupa ce platesc...dau sa bag in punga produsele. dar in spatele meu un om..."stati sa va ajut. va tin eu punga" . si mi-a tinut omu' punga..pana am bagat toate alea.

pula mea....nu credeam ca mai exista in Romania asa oameni ..care sa te ajute. parca mai mereu..intalnim la cozi babe care fac scandal din orice si se baga in fatza....si oameni care sunt nepasatori fata de semenii sai.
ce sa zic ? o zi marfa la cumparaturi. :p

tu ce mai zici , eye ? ai luat masa de pranz ? eu acum ma duc sa prepar. deja am pus berile la congelator.

pofta mare tuturor , ca e ora mesei ! ;)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iul 23, 2003 12:13 pm

Banner gasit pe pe site-ul revistei 22:

vino cu copilul la ANTIPA!

clar, astia nu mai au materiale. moshule, io zic sa iei matale frumusel p'astia mici si sa-i duci draq la Antipa. :o

nocturna

Mesajde monk » Mie Iul 23, 2003 12:18 pm

naituiso au voie de o fosila de balena batrana ... cu riduri ... si alte accesorii de genu asta ...

du-te ca sa aiba ce sa vada copii :o

The Wake Up Show™
monk

Mesajde nocturna » Mie Iul 23, 2003 12:27 pm

imi place ca sa va simtiti singurei. io nu-mi aduc aminte sa fi zis ceva expre de tine.
totusi, tampitzel, te-a bagat cineva in seama? ma indoiesc.

in alta ordine de idei, moshule, inainte sa pleci sa prepari masa, te rog sa-ti bagi matale un picutz nasu' pe un IP si iti multumesc anticipat. :)

nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Iul 23, 2003 12:29 pm

salut moshule

pai moshule e chestie de educatie si traditie dar mai ales respect. citeam cate un post de-al cretineilor pe forum care in tramvai dupa ce isi depozitau cururile pe scaun erau revoltati cand vreo persoana in varsta astepta umila in picioare langa ei poate, poate ar obtine acel loc. nu numa ca acesti corifei ai fanclubului nu au realizat lipsa lor acuta de cele mai elementare notiuni de etica dar au tinut mortis sa ne informeze ce tupeisti pot fi aceste babe si mosi care ravneau la scaunele lor...in mintea lor probabil acesti flacai traiesc cu impresia ca vor fi vesnic tineri si zburdalnici...

in alta ordine de idei moshule te rog sa ma informezi oficial de meniul pentru pranz si la ora doo sa aranjezi mezanplasu pt doo persoane ca la 14.30 am sosit. ai inteles ? berea s-o pui putin la congelator ca asa imi place..
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 23, 2003 12:44 pm

Ok. te astept. avem asa :

• ciorbitza de legume de vara , pe care o servim cu iaurt si/sau cu ardei iute
  • cartofi prajiti cu cabanos
  • salata de castraveti cu usturoi (sper ca diseara nu te duci la femei...ca are sa iti miroasa gura a usturoi)
  • bere Golden Brau la cutie
  • la desert nu am ce sa iti ofer. cred ca au mai ramas niste croisante prin dulap. iti dau un d'ala daca vrei
  • paine alba

Sa bati tare la usa...ca nu aud soneria !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iul 23, 2003 1:04 pm

bah moshule cu meniu ala ajung ca un jidan la auschvitz, la 35 kile cu bataie si cu ambalaj cu tot. bah mie-mi faci asa
-cocteil de creveti
-icre rosii
-creieras pane
-shatobrian
-homar inabusit cu muguri de bambus
-vinisoru casei de focsani de la sod din podgorie
-profiterol
-cataif
-coniac remi marten
-cafea illy

altfel nu vin...
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Iul 23, 2003 1:40 pm

bre nea ochila,da matale mailurile cand le citesti?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Iul 23, 2003 1:46 pm

nea sodule cand imi gasesc ochelarii ca-i lasai aseara pe noptiera dupa filmu ala de la holmarc ,da dimineata cand ma sculai nu mai erau si mi-e c-au facut cretineii de nepoti vro boacana de mi i-au spart...
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Iul 23, 2003 1:55 pm

tin sa felicit pe stimabilul injiner stefan, precum si pe domnul eyewitness, pentru numirea in onorabila fonctie de mozi pe literatura.

hyde :rolleyes:, ai scapat, de data asta.

later editare: aiule, pune mana de-ti gaseste ochelarii ca o sa ai de cetit si recenzii de facut...

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 23, 2003 2:02 pm

Acum regret amarnic ca nu m-am pus si pe mine mod pe literatura. Mi-ash fi dorit foarte mult sa ma felicite Nighty ! :rolleyes:
Oribilul Mosh
Junior Member

mi-e frica...

Mesajde gabuba » Mie Iul 23, 2003 4:07 pm

i-am pus lui monk niste linkin park - one step closer, ca ma saturasem de n&dul lui, si dupa vreo 2 minute a clacat si a iesit, si dupa aia a intrat, si i-am bagat papercut, si a iesit pt mai mult timp... nasol :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Mie Iul 23, 2003 4:11 pm

lol mi se blocase compu ma .. oricum melodia de la N&D este singura din repertoriul lor care imi place ... e asta ultima

The Wake Up Show™
monk

2496

Mesajde baixinho© » Mie Iul 23, 2003 5:24 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
ai luat masa de pranz ? eu acum ma duc sa prepar. deja am pus berile la congelator.

1. cine-a mai vazut foca care sa consume bere?
2. cum o fi sa mananci bere la pranz?

multumesc de atentie
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 23, 2003 5:31 pm

1.tu , vinerea trecuta...cand ai stat fata in fata cu foca
2.nu-i rau
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mie Iul 23, 2003 8:47 pm

in momentu de fatza imi bag pula ...

am picat examenu la smengla ;P ;P ;P ;P cu 76 de puncte din 90 si media de admitere era 77 (am fost primu sub linia de admisi) :( poate dupa contestatie :D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde monk » Mie Iul 23, 2003 10:41 pm

desi ma cam doare gura dupa un concert exclusiv oferit nimeni alteia decat Bad Girl si dupa ce am facut pe DJ pt ea ... mi-a cam trecut supararea ....

Bad Girl nu-i asa ca cant misto ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Wild Rose » Mie Iul 23, 2003 11:05 pm

este de apreciat faptul ca nu faci playback... :j ;m
oricum, marfa melodii, marfa concert :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Mie Iul 23, 2003 11:14 pm

asta a fost un sample ... cine vrea plateste ... macar sa scot un ban cinstit ...

Se pricepe careva in impresariat ?? :D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mie Iul 23, 2003 11:16 pm

bad, da cand ti-oi sustine io un concert! mama mia... :D

monk... i-ai pus n and d? si AX? ;h
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Mie Iul 23, 2003 11:28 pm

Initial trimis de monk
un concert exclusiv oferit nimanui alta decat Bad Girl ... mi-a cam trecut supararea ....
Bad Girl nu-i asa ca cant misto ?

Hmmm.....Ai grija cu acordul ala si mai ales...don't touch my women!:) or else...:)
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati