hai noroc , eye-ule.
sa-ti zic ce mi s-a intamplat. tocmai am venit de la xxl...de unde am targuit cate ceva pt. burta..in spetza niste beri , niste carnati , paine...etc.
eu cand ma duc acolo nu imi iau cosh d'ala ca ma enerveaza sa merg cu el...si sa-l tot imping..plus ca e aglomeratie mare. asa am facut si azi...aveam in bratze vreo 5 cutii de bere , 2 paini , niste mezeluri...abia le mai tineam. coada destul de mare. ma pun eu frumos la coada...cu alea in brate...si ma vede o baba inaintea mea. si imi zice ea : "domnu...luati-o inaintea mea...sa nu mai stati cu greutatile alea in mana" . zic eu : "lasati...ca nu sunt grele..." . baba : "nu , va rog frumos...nu are rost sa stati cu ele in brate" . ce era sa zic ? m-am bagat inaintea femeii....daca asa a zis.
la sfarsit..dupa ce platesc...dau sa bag in punga produsele. dar in spatele meu un om..."stati sa va ajut. va tin eu punga" . si mi-a tinut omu' punga..pana am bagat toate alea.
pula mea....nu credeam ca mai exista in Romania asa oameni ..care sa te ajute. parca mai mereu..intalnim la cozi babe care fac scandal din orice si se baga in fatza....si oameni care sunt nepasatori fata de semenii sai.
ce sa zic ? o zi marfa la cumparaturi. :p
tu ce mai zici , eye ? ai luat masa de pranz ? eu acum ma duc sa prepar. deja am pus berile la congelator.
pofta mare tuturor , ca e ora mesei !