(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
bre, la mine cazu a fost fericit caream dovedt laomomendat un popic dala mare ca sa ma esprim ca matale shiama mai shi cashtigat la poker neshte bani cu care mam dus sa ma dreg trei zile. cei drept beutura asta mecsicaneasca trebe sa ai grije cu ia ca ie cao oatza. imediat itzi da la cerebel.
gabizule, ziceam shi io...asha... sa mai treaca vremea...
gabizule, ziceam shi io...asha... sa mai treaca vremea...
-
neatza - Mesaje: 5820
bah cea mai buna performanta la popice mexicane fu un strike de 3 popice da in vro 12 ore la un concurs open desfasurat in aer liber de n-am mai reusit sa ma urc nici pe podiumul de premiere asa ca mi-au dat medalia si mi-au cantat imnu cu mine in patru labe incercand zadarnic sa dobandesc pozitia verticala si demna a unui campion. deh , ce vremuri...oare unde sunt sportivii de altadata?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
666
avand in vedere numarul acestui post, tzin sa felicit pe aceasta cale pe totz aceia care lupta impotriva alcoolului, a colesterolului, a tutunului, a gagicilor, a blenoragiei aferente, ierbii, televizorului shi alte asemenea treburi daunatoare grav. va multzumesc. voi suntetz cei care datz sens vietzii mele. sar'na! datzi shi voi neshte bere?
-
bre forumistilor, va scriu aceasta postare, din postura unui om jenat. si ud. pai ma dusei io la paine, si ma prinse ploaia (a se citii potopul) pe drum... m-a facut in asa hal de ud, incat abia mi-am scos pantalonii si tricoul... iar cat despre al meu par din cao... nu pot spune decat ca e rece... si ud...
...
...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nu ma lasa sufletzelul sa pas disconnect fara ca sa-i urez moshului noapte buna si somn usor. probabil veti spune ca asta-i doar un pretext, si ca altele sunt intentiile (nebanuit de ascunse), ei bine da, e doar un pretext.
noapte buna, mr hyde :rolleyes: and gud lac with that ec. stuff.

noapte buna, mr hyde :rolleyes: and gud lac with that ec. stuff.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Traim Jaded,traim...si inca cum...eu la ora 5 dimineata sunt pe net,ca si in ultimele 3-4 zile de altfel..
Sa stii k vreau sa te vad la fatza cat mai repede,pana nu`mi dispari din tzara!
Promisiunea e promisiune asha k vino pe la intalniri ceva...sa te matrasesc in stilul meu caracteristic!:kiss:
Sa stii k vreau sa te vad la fatza cat mai repede,pana nu`mi dispari din tzara!
Promisiunea e promisiune asha k vino pe la intalniri ceva...sa te matrasesc in stilul meu caracteristic!:kiss:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
neatza martore! cum sta treaba az? itzi incape capu'n birou? sau dupe teribila criza de hidrofobie de ieri ai ratat shansa de a te simtzi bien az?
-
piar neatza (apropos, buna dimineatza si tie), sper din tot sufletul ca dezbateti problemele grave si serioase de la fanclubu asia aicisa, si nu o dati din coltz in coltz, si din bere in tequila. 

-
cum adica? eo ma ingrijesc de soarta martorului care eo sunt bolnav de hidrofobie inca dintr-a opta sh-acuma vaz c-a loat-o shi iel. o fi bine, o fi rau? cine sa le mai shtie pe toate? shi inca ceva: pai noi fiind fanclubu, soarta noastra ie sha fanclubului care sa se molipseasca totz de hidrofobie ar fi atat deplasat cat shi nashpa cas'zic asha.
-
piar neatza, uite ce facusi daca nu esti atent, cu harmalaia matale l-ai speriat pe eyeu, de i-a scapat netu' din mana si cre'ca s-a spart...io zic ca nu e cazul sa tipi asa la om.
-
oamini buni shi ceilaltz care otz mai fi p'acilea, io va salut care-m iau conced cu cateva zile mai iute adica din momentu asta care plec. ma duc la o nunta pentru a chefui preventiv ca sa nu ma ia szigetu prin surpriza. avetz grije de voi.
-
Initial trimis de stefan
in drum spre usa...
bre fane nu-ti zise mah ca merje la sziget la bunica la tara sa se dea in leagan ce treaba are szigetu cu sua ? ...si in plus il doare-n mataranga de cutia postala vro 3 saptamani ,poa sa ia si foc din parte-i...pt el acu cel mai important ie sa aiba aia la sziget neshte beri ca altfel va fi ca guvidu pe plaja la mamaia
-
da crinutzo, mai traim ... credeam ca te-am convins de asta pe YM ... noi ne intrebam daca tu mai traiesti, ne era dor de tine.
'amica' noastra, shines, e la munte :mad: ... zicea ca se intoarce zilele astea .

'amica' noastra, shines, e la munte :mad: ... zicea ca se intoarce zilele astea .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
2505
de ce o fi nevoie ca unii dintre useri sa scrie pe forum cand ii mananca-n recte (iei are mai multe) in loc sa se scarpine-n locurile cu pricina?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ma gandesc ca trebuie sa vorbesc cu Matrashita si nu raspunde la telefon... pentru ca il are inchis... probabil inca doarme (tinand cont ca ea la 5 dimineata posta pe forum)...
si.. ca o sa o vad insfarsit (sper) pe denisa (galati)...
si.. ca o sa o vad insfarsit (sper) pe denisa (galati)...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
BadGirl,yo nu mai am telefon,aia e faza ca telefonul -functioneaza dar incarcatorul nu ,asha k imagineaza-ti cum sunt eu aici,suparata ca voi ati mers la Gradina si eu nu...
De fapt...am dormit pana pe la 4 dupa-amiaza dar...mi-ar fi placut sa vin!
Maine e posibil sa plec la mare pt o noapte!Care mai vine?:rolleyes:
De fapt...am dormit pana pe la 4 dupa-amiaza dar...mi-ar fi placut sa vin!
Maine e posibil sa plec la mare pt o noapte!Care mai vine?:rolleyes:
-
matrashito nu mai fi suparata ca n-au ajuns la gradina ca facu moshu pana chiar sub pod langa benzinarie si nici n-are roata de rezerva ca o schimba pe 6 saorme duminica trecuta in obor asa ca bad girl si denisa ramasera cu cricu in mana ca porcu ala oribil nu-si murdareste manutele lui fine de pianist...alin e la benzinarie poate,poate schimba o doza cu o roata si pana repara ei porsche-ul nova gradina e inchisa deja...
matrasito da tu de ce te duci la mare numa pentru o noapte? ziua nu-ti place la mare?
matrasito da tu de ce te duci la mare numa pentru o noapte? ziua nu-ti place la mare?
-
2508
eu. plec dimineata, la prima ora, si vreau sa ma intorc ori maine seara ori duminica dimineata (cel mai probabil) astfel incat la 10.30-11.00 sa fiu la munca. noaptea o s-o stau ori la Mamaia ori la Jupiter.
multumesc pentru atentie
later edit mai tarziu
aiule, pe stadion se striga si alceva, da nu po pentru casí£ dau iegzempluri pentru ca deoarece ca finca le dau apa la moara la dujmani. in cazu de fatza parerea mea (copirait baicsu) e sa o iei ca atare (adica sa crezi ce am spus eu).
inca o data multumesc pentru atentie
multumesc pentru atentie
later edit mai tarziu
Initial trimis de eyewitness
aici nu e stadion sa strigi hai rapidu
aiule, pe stadion se striga si alceva, da nu po pentru casí£ dau iegzempluri pentru ca deoarece ca finca le dau apa la moara la dujmani. in cazu de fatza parerea mea (copirait baicsu) e sa o iei ca atare (adica sa crezi ce am spus eu).
inca o data multumesc pentru atentie
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
E bine k n-au ajuns la zoo,m-ai linistit ...
Pai vreau si yo sa plec k tot omu` la mare,si zic sa ma duk de maine pana duminica seara.
dak ma aude moshu,vrea si el...shh,sa nu`i spunetzi,k e secret!
Pai vreau si yo sa plec k tot omu` la mare,si zic sa ma duk de maine pana duminica seara.
dak ma aude moshu,vrea si el...shh,sa nu`i spunetzi,k e secret!
-
eye-ule...afla ca am ajuns la zoo....totul a decurs conform planului. a fost perfect. denisa nu a venit dar a compensat bad girl....care m-a cinstit cu o masa copioasa si cu bere ceheasca.
acum nu mai pot sta sa scriu...ca imi dadu Aliosha telefon....sa ma duc sa-l ajut la niste probleme de geometrie analitica....asa ca am duc. nu mai pot sta.
revin mai pe seara....si va mai zic atunci ce am facut cu Bad Girl si cu Alin...care va pleca la mare...si voi ramane eu singur cu Bad Girl.
intrebare : de ce e legat elefantul la picior ?
week end placut , dragi forumisti !
nu plec la mare. ce sa fac eu la mare ?
acum nu mai pot sta sa scriu...ca imi dadu Aliosha telefon....sa ma duc sa-l ajut la niste probleme de geometrie analitica....asa ca am duc. nu mai pot sta.
revin mai pe seara....si va mai zic atunci ce am facut cu Bad Girl si cu Alin...care va pleca la mare...si voi ramane eu singur cu Bad Girl.
week end placut , dragi forumisti !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moaaaaaaaaaaa
cate posturi a strans asta vere!
eu o tai la mare luni 28
daca e careva pe acolo de ma stie sa ma sune
numarul il are moshul, ca sa scap de neplaceri!
acu ma gandesc la Mirushca!
Vezi moshule?!
eu o tai la mare luni 28
daca e careva pe acolo de ma stie sa ma sune
numarul il are moshul, ca sa scap de neplaceri!
acu ma gandesc la Mirushca!
Vezi moshule?!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
bah moshiule
bah,in paula mea sunt singurul ........om,paula mea, de pe forumul de generalitati la ora asta!
incredibil!
incredibil!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
CUm mey, nu ati fost "la ruine" azi, am trecut p acol, dah nu am vazut p nimeni cunoscut, aja k nu am ramas
Si eu vreau sa va vad fatza cat mai rpd
La urmatoarea intalnire sigur vin mey...dah dati ji voi un numar de tel. ceva, ka dak nu va zaresc ceva............

Si eu vreau sa va vad fatza cat mai rpd

La urmatoarea intalnire sigur vin mey...dah dati ji voi un numar de tel. ceva, ka dak nu va zaresc ceva............
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
am sosit si eu. ce pula mea faceti ?
hai noroc Joao. chiar imi era dor de tine. paote mai treci si tu pe aici sa ne vezi..pe mine & Aliosha.
ba....azi era sa ma manace sarpele la gradina zoologica. un piton d'ala urias. noroc ca era geam de protectie ca ma manca cu totul...pula mea.
mi-am facut si poza cu el.
am fost la aliosha sa rezolvam niste probleme de geometrie descriptiva in spatiu. ceva deosevit !
hai noroc Joao. chiar imi era dor de tine. paote mai treci si tu pe aici sa ne vezi..pe mine & Aliosha.
ba....azi era sa ma manace sarpele la gradina zoologica. un piton d'ala urias. noroc ca era geam de protectie ca ma manca cu totul...pula mea.
mi-am facut si poza cu el.
am fost la aliosha sa rezolvam niste probleme de geometrie descriptiva in spatiu. ceva deosevit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
si voi ramane eu singur cu Bad Girl.
1. Sa te cinsteasca numai pe tine nemernicule, de parca numai tu esti sarac aici pe forum:D
2. a) de sfoara ; b) ca sa nu cada gardul pe el ; c) sa nu evadeze
Care din raspunsuri crezi ca e valabil?
3. Sa bei bere ceheasca (God damn it! ca m-ai terminat cu berea aia, cum se numeste mah? sa-mi caut si eu ca nu mai pot) si sa mananci hamsie....hmmm:)
-
Love2Fly - Junior Member