(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde J'adore » Vin Iul 25, 2003 11:44 pm

VAz k nu se mai aude nik de o intalnire ceva...............
MAtrashito unde ai disparut mey......ji eu mai traiesc inca.......
dah vaz ji k portnoy a disparut :P
MOshule, ce mai faci mey??
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 25, 2003 11:48 pm

Love2fly...berea se numeste Pilsner Urquell ! nu te mai lua de Bad Girl...ca de azi e iubita mea . :love:

Jaded...sa traiesti ! ce sa fac ? vorbesc pe YM cu un prieten vechi si drag...pe numele sau Bagheera !
vii duminica la intalnire ? la 18 e !

Bagheera..salut-o pe Jaded...ca are avatar cu tine ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Vin Iul 25, 2003 11:51 pm

Ma simt flatat..... :a
Bagheera
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Iul 26, 2003 12:01 am

Moshule, ai andarstand.....o sa fie iubita ta pana o sa ma intalneasca pe MINE :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Iul 26, 2003 12:05 am

MOshule, normal k vin......cel putin sper sa pot ajunge...sunt doar 95% sigura k vin :D...oricum eu sunt cam timida...asa k dak par mai tacuta.... :D

EL comandante.............bagheera
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 12:14 am

Hyde : Bai Mosh,......daca n-aveam prietena cred ca erai alesul meu! oricum, esti primul pe lista de asteptare... "

Nighty : "moshule, si io zic la fel ca hyde. cum rup logodna la tine vin, sa ma astepti...cu un buchet de trandafiri."

---------------

Ok. Dupa ce divortzez o sa imi aleg pe unul dintre voi. Oricum..alegerea va fi foarte,foarte grea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Sâm Iul 26, 2003 12:19 am

mosh, ma dezamagesti. :( cum, nu ma preferi pe mine inaintea antipaticului, respectiv nesuferitului, respectiv rautaciosului, mr hyde? :rolleyes:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 12:20 am

nu , ca tu nu te uiti la turul frantei ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Iul 26, 2003 12:26 am

Aoleu, am uitat, si tu te uiti la Turul Frantei, gata Moshule, ne luam :yD
Nighty, :rolleyes:
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

alo?! Moshu?

Mesajde Joao » Sâm Iul 26, 2003 12:32 am

bah moshule bah!
Sa traiasca aliosha pe care-l voi vizita sigur dupa ce ma intorc de la mare! Asta daca nu ma intalnesc cu el acolo! Sa mai parlam de f....i!
bah moshule hai la mare!
plec luni,te astept vreo 10 zile prin costinesti,da-mi telefon,paula mea,ca doar imi stii numarul!
sau da-mi un mesaj cu nr tau si te sun eu,sau un beep paula mea!
daca-mi dai si o lutza vin sa te vizitez si pe tine!

bai aliosha ce mai zici bah?
sper ca ai facut tot ce as fi facut si eu !

pana saptamana viitoare numai bine!

Joao
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde nocturna » Sâm Iul 26, 2003 12:34 am

moshule, pentru tine, si ca sa vin in intampinarea dorintelor tale ascunse, precum si ca sa-ti fac alegerea mult mai usoara, ma uit si la turul europei, la o adica, daca e musai. :D

hyde :rolleyes:, take your filfthy hands of... (not my desert :D I was here first! :mad:

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 12:38 am

asa, tata ! bine ai venit si tu ! granzii forumului se intorc..usor,usor ! acum 1 saptamana Bagheera , acum tu ! :)

vezi ca e lutze noi pe forum ! alege si tu una libera. vezi ca Nighty e a lu' Hyde ....Bad Girl , Jaded & Baby Girl ale mele , X-tina e a lu baixo. restu e libere , dragul meu Joao.

abia astept sa te vad. nu stiu daca la mare....dar te astept in capitala.

PS : 90 , nu te vreau. nici nu incap in masina ta. Hyde are masina serioasa. adica...aproape masina serioasa. ii lipseste motorul Renault ca sa fie serioasa. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Sâm Iul 26, 2003 12:46 am

bre mosnege haios si shugubatz ce esti, bata-te sa te bata (usor pe umar) cum ne-ai cununat matale in secret si pe ascuns, de nici noi n-am stiut, si uitai si ca sa-mi pun coronitza cu floricele de camp in par si sa-mi iau pantofii ai buni...

peseu pentru amatorii cu frigidere pline in permanentza: moshu isi cauta posesor. :D

nocturna

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 26, 2003 1:05 am

Se vede Moshule ca pe mine m-ai uitat...si cate am facut pt tine,am mers la Zoo,mese la restaurante...nimik nu mai stii acum...eu nu mai sunt lutza ta!
Atunci ce sunt?;P
Care merge la Costinesti week-endu` asta k n-am prea prins ideea...!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 1:10 am

Draga Matrashita...dar tu nu esti o lutza ! :)
Calitatea posturilor tale confirma faptul ca nu esti o lutza. Cu totii avem de invatat din esenta mesajelor tale...drept pentru care iti multumim din sufletele noastre de copii !
Vorba aia...ai fost votata si la forumistul lunii !

:p

PS : 90 , de ce ma jignesti in halul asta ? crezi ca eu de mancare am nevoie ? la draq cu toata mancarea din lumea asta ! vreau si eu putina tandrete. :) sa am si eu pe cineva care sa ma pupe de noapte buna si sa ma inveleasca ! si apoi sa imi stinga lumina. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 26, 2003 1:19 am

Dragul meu Mosh,ai fost foarte dulce!!
Iti multumesc pt ce ai zis insa...ma indoiesc ca ai fi fost sincer pt ca mi-ai zis la un moment dat ca de ce postez eu pe toti anonimii gen Selena...si alte prostii!
Da` sper k nu vb serios!
Yo ash putea sa fiu omu` care iti spune noapte buna,sa trag patura pe tine si sa sting lumina ...dar nu te astepta sa dorm in acelashi pat cu tine din 2 motive: 1.Cade patu` cu noi!(dak esti la mine...)
2.De fapt nu incapem amandoi in acelashi pat!
Matrashita

Mesajde nocturna » Sâm Iul 26, 2003 1:20 am

moshule, pai pen'ce mai tii bre cardul ala de lutze in jurul lu matale, de facusi harem, nu alta, ca se vede siru' de fete la usa matale, tocma de la intrarea pe forum? ca te impiedici de ele, nu alta, si hyde :rolleyes: nu zice, ca e om serios, da' te invidiaza cumplit pe chestia asta. io zic sa fii in permanentza atent al el, ca nu se stie cum zboara matrashita (asta fu doar un exemplu) in directia lui. :D

nocturna

pt. Regina Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 1:22 am

1.pai e cazul sa faci ceva cu tine...ca sa incapem amandoi in acelasi pat. lasa chipsurile alea...si du-te in parc sa alergi cu Lucky
2.ala e pat ce ai tu ? eu credeam ca e trambulina :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 26, 2003 1:26 am

Matrashita nu va zbura decat in doua cazuri: 1. VOI ma veti dispretui...(nu cred ca ar fi vreun motiv ...dar timp mai e!)
2.Mi se strica mie compu!(Sper ca NU!)
Moshule...dak vrei,mergem impreuna sa alergam cu Lucky si asha rezolvam problema!Poate mai chemam o lutza cu noi in pat,ca ar fi loc...Ce zici?:p
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 1:28 am

Nighty e alegerea perfecta !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 26, 2003 1:32 am

Moshule,o faci pe Nighty lutza?Sa vezi ce o sa primesti tu peste cocoasha dupa afirmatia asta...Eu o prefer pe BadGirl,parca o aparai pana acum 1ora -doua!
Ce`ai patit?:rolleyes:
Matrashita

Mesajde nocturna » Sâm Iul 26, 2003 1:34 am

bre moshule io-s de moda veche, nu ma dedau la menaje a trois.

lasa matrashito, de data asta il iert pe mosh, e inca sub efectul emotiilor provocate de mine si hyde, care ne-am batut vasnic pentru atentia lui. in asemenea conditii e de inteles ca are scapari atat de grave. totusi daca tu vrei sa pui in practica ce ai zis..noi nu te retinem :D

nocturna

Mesajde J'adore » Sâm Iul 26, 2003 2:15 am

matrashito mi`a spus o pasarica k vi si tu duminica ...asa`i??
sper k da :D...k vreau sa te cunosc
J'adore
Junior Member

Mesajde nocturna » Sâm Iul 26, 2003 2:35 am

o pasarica

shh, jaded mai incet. ca d'abia s-a potolit moshu si daca aude ca ai pomenit de cuvantul ala iar da buzna in baie si isi ia maimutza la bataie. :D

nocturna

o pasarica...2 ........

Mesajde J'adore » Sâm Iul 26, 2003 2:44 am

o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica , o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica, o pasarica....O PASARICA
nightwish...ce ziceai :D
J'adore
Junior Member

Mesajde nocturna » Sâm Iul 26, 2003 2:55 am

da-o-n-colo jaded ca de data asta chiar c-a omorat-o. totusi, pentru mai multa siguranta, io zic ca s-o intrebam pe matrashita: matrashito, fii buna si amabila, de ne spune cum se simte maimutza moshului, in ce situatie se afla, ie grav?

mentionare (daca mai era cazu'): postu asta fu iar pretext ca sa-i urez noapte buna lu' mr hyde :rolleyes: si tot ce-si doreste el in vis sa se implineasca aievea si de-adevaratelea.

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 3:14 am

si daca Domnul Hyde are cosmaruri in care decapiteaza oameni ? ii doresti si in aceste conditii si circumstante sa i se indeplineasca aievea visul ?

e ora 4:13...si in loc sa dorm m-am tinut de prostii. si sa va spun un secret...am crutat maimutza in seara asta. dupa multa , multa vreme....o seara de pauza.

bah..mi-e dor de Nicholas. ce o face el ?

ce naspa suna...pasarica in sensul de vagin. numai aia de pe la sate mai folosesc.

Noapte buna , Baby Girl !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 26, 2003 3:20 am

Stiam eu k Moshu nu ma va mai baga in seama...lasa..
Jaded,tare mi-ar placea dar daca o sa fiu la mare nu am cum sa ma teleportez...Noapte buna Forum!!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 3:24 am

de unde ai dedus ca nu te bag in seama ? sau mai bine zis...din ce ai dedus ca nu te bag in seama ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 26, 2003 3:27 am

Pai....nu mi-ai urat nici mie...si nici lui Nighty noapte buna...i-ai zis lui BabyGirl...of of of,sunt geloasa!
Noapte buna maimutzei lui Moshu!:D
Matrashita

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati