(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
bah greieras io cel putin am bunu simt sa ma duc sa ma culc pe cand altii raman chipurile treji si devin penibili vorbind tampenii cu limba-ntoarsa, dand spasmodic din cap ,manutze si piciorutze crezand in mintea lor aburita de alcool ca sunt interesanti si captivanti:D
-
eyewitness - Mesaje: 19220
te-ai simtit cu musca pe caciula? io vorbeam de unii, altii...io cu predator suntem un tot unitar, ca un mecanism uns...cu toate alifiile ,nu ne putem certa
ce razbunare breh? iar esti in pasa proasta si cu capsa pusa cu capsatoru? gata nu mai glumim ,trecem la lucruri serioase atunci. zii , cu ce incepem, hegel sau kant?

ce razbunare breh? iar esti in pasa proasta si cu capsa pusa cu capsatoru? gata nu mai glumim ,trecem la lucruri serioase atunci. zii , cu ce incepem, hegel sau kant?
-
Initial trimis de SOD
doi la mana : mirelo,io m-am tinut de promisiune.tu?
si io! m-am tinut si ma tiu bine, sa nu cumva sa alunece...
in alta ordine de idei:
cata: muah!
aiu: neatza buna si frumoasa!
moshu: ti-ai bagat Incredimailu', ai?
baicsu: mai traiesti? hai sa traiesti! mai da si tu un semn, ce te suparashi asa???
later edit: asa, mah, mai pune-o mana de sare ca nu mi-i de ajuns...da' vin io acasa si-o veni si ceasul razbunarii :j
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
bah din ce mi-aduc io aminte de la botanica de clasa 7a ala avea un sistem filosofic in spirala ca era snapsu prohibit la iei pe-atunci si si-l facea baiatu acasa in beci la almbic si era mare nevoie de o spirala buna ...
ps buna sa-ti fie inima si tie mirelo
ps buna sa-ti fie inima si tie mirelo
-
Da,Moshule...Steven Tyler il cheama da` e si Matrashita obosita...stii tu ce`am facut noi doi noaptea trecuta..nah!:D
Pai dak Liv e elfa,si tac`su e....si yo ce`s?Tot elfa?:con:
Pai dak Liv e elfa,si tac`su e....si yo ce`s?Tot elfa?:con:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
2548
Initial trimis de Regina Matrashita
stii tu ce`am facut noi doi noaptea trecuta
a batut maimutzica in fatza ta? nu-l credeam atat de pervers, sa-mi fuga pamantul de supt picioare daca te mint! hai ca am trait s-o aflu si p-asta!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
2549
asta pentru ca am fugit repede la farmacie, unde-mi lasasem rand la cuada la lecitina. se mai intampla si la case mai mari.
oricum, multumesc pentru atentie.
ps: multumesc pentru atentie si pentru postu in care am uitat sa multumesc pentru atentie din cauza de senilitate.
oricum, multumesc pentru atentie.
ps: multumesc pentru atentie si pentru postu in care am uitat sa multumesc pentru atentie din cauza de senilitate.
ANTI
-
2550
asta-i copirait foca pe fata, pe bune, nu ca...
multumesc pentru atentie
multumesc pentru atentie
ANTI
-
gigi , gigi , gigi.....in ultima vreme imi place din ce in ce mai mult de tine. ma bucur sa vad ca ai lasat fitzele si basinile pe care obisnuiai sa le ai acum ceva vreme...si ai devenit si tu un om simpatic 100 %.
1.eu am fost singurul de la masa care a servit Bergenbier. deci ai gresit la faza cu Ursus.
2.Aliosha,BadGirl si cealalta doamna (asa cum ai zis tu) ....au servit si gin tonic chiar
3.probabil ca in week end...o sa renunatam la intalnirea de la Ruine....si impreuna cu Aliosha & Decret....o sa refacem acel cvartet teribil...si o sa mergem sa mancam ceva serios...fara concurs. doar asa de placere....sau friendly cum s-ar zice.
4.hai RAPID !
1.eu am fost singurul de la masa care a servit Bergenbier. deci ai gresit la faza cu Ursus.
2.Aliosha,BadGirl si cealalta doamna (asa cum ai zis tu) ....au servit si gin tonic chiar
3.probabil ca in week end...o sa renunatam la intalnirea de la Ruine....si impreuna cu Aliosha & Decret....o sa refacem acel cvartet teribil...si o sa mergem sa mancam ceva serios...fara concurs. doar asa de placere....sau friendly cum s-ar zice.
4.hai RAPID !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
2552
Initial trimis de Oribilul Mosh
gigi , gigi , gigi.....in ultima vreme imi place din ce in ce mai mult de tine.
hai, hai. ce vrei sa insinuezi?
cealalta doamna (asa cum ai zis tu)
da-ti doo palme. arata-mi unde am scris doamne. bai, sa stii si tu pentru momentele in care te lasa memoria (reformulez: "sa stii si tu de acum inainte"): eu niciodata nu spun doamna decat unei persoane de sex feminin care are saiba pe dejt sau stiu ca a trecut pe la nenea ala de te-ntreaba: "De buna voie si nesilit/a de nimeni iei in casatorie pe....?".
ANTI
-
da bah....ai zis "inca o tanti" . care e diferenta dintre tanti si doamna , in mintea ta ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
scurt ca ie pe bani:
shtiatz ca: de la bucuresht la budapesta, cu rapidu se fac fix paishpe beri shi doo ore somn?
shtiatz ca: de la bucuresht la budapesta, cu rapidu se fac fix paishpe beri shi doo ore somn?
-
neatza - Mesaje: 5820
Sarbatoare mare la noi in sat: 2000 de posturi ale lui Gabyzzu
Stimati forumisti, onorati administratori;
cu permisiunea dvs. va anunt ca inca un user facer astazi nush'cat iulie 2000 de posturi!
frumos, desi in aproape doi ani de existenta pe forum se putea si mai bine...
al catelea user sunt care implineste frumoasa suma de posturi?
cu permisiunea dvs. va anunt ca inca un user facer astazi nush'cat iulie 2000 de posturi!
frumos, desi in aproape doi ani de existenta pe forum se putea si mai bine...
al catelea user sunt care implineste frumoasa suma de posturi?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
al 13-lea
-
eu nu. poate vrea Nightwish !
-
baixo...sa stii ca BabyGirl mi-a zis prima data foca. cand eram la fotbal , pana sa vii tu...si am tinut vreo 30 pe cap.
defapt prima data mi-au zis colegii de liceu , odata cand am mers la fotbal..si tot asa....tineam pe cap.
de acum cand te referi la mine cu termenul de foca....te rog sa apara foca™ .
ai inteles ?
defapt prima data mi-au zis colegii de liceu , odata cand am mers la fotbal..si tot asa....tineam pe cap.

de acum cand te referi la mine cu termenul de foca....te rog sa apara foca™ .
ai inteles ?
-
2557
baixo...sa stii ca BabyGirl mi-a zis prima data foca.
pai nu am negat asta. io am zis altceva, si anume ca ti-am zis eu foca (nu BabyGirl) datorita si din cauzapricinei a modului in care ai botezat tu o poza. vrei sa-ti mai esplic o data, ca vad ca nu pricepi! explicabil, de altfel!
te rog sa apara [B]foca™ .ai inteles ? [/B]
nu.
multumesc pentru atentie
ANTI
-
buna ziua!
cu parere de rau anunt ca voi parasi azi in jurul serii minunata capitala cu scopuri de a ma duce acasa,dup-aia la mare si dup-aia acasa,dup-aia la bunici,dup-aia pe la munte,dup-aia la alti bunici,dup-aia iar in minunata capitala.si pe la net nu prea crez eu ca o sa mai dau prea des...asa ca va urez din plamanii sufletului o luna august frumoasa,udata din plin cu licori diferite.
in alta ordine de idei,baixule,din pacate fusei aseara cu aliosha la "meciu" rapid-anderlecht.din pacate.am intrat moca.din fericire.meci de cacat,ce pula mea,astea sunt echipe?dup-aia am fost la machedonu cu aliosha si razvan,unde am stat cam dooj' da minute,timp in care am consumat 3 x coca cola.
aiule,nu te lua dupa sod,ca daca te duci la mare il gasesti cu fanta portocale in mana.si dupa ce termini tu rezerva de tuborg a barului si juma de vodca,incepe sa bea si el ca cica i-ai facut pofta.si tu,dupa ce mai bei cateva pahare cu el,nu mai poti.si el vine si urla aici pe fanclub ca te-a facut la baut......pi cuvant de soim!
sa ne vedem(citim) sanatosi!
cu parere de rau anunt ca voi parasi azi in jurul serii minunata capitala cu scopuri de a ma duce acasa,dup-aia la mare si dup-aia acasa,dup-aia la bunici,dup-aia pe la munte,dup-aia la alti bunici,dup-aia iar in minunata capitala.si pe la net nu prea crez eu ca o sa mai dau prea des...asa ca va urez din plamanii sufletului o luna august frumoasa,udata din plin cu licori diferite.
in alta ordine de idei,baixule,din pacate fusei aseara cu aliosha la "meciu" rapid-anderlecht.din pacate.am intrat moca.din fericire.meci de cacat,ce pula mea,astea sunt echipe?dup-aia am fost la machedonu cu aliosha si razvan,unde am stat cam dooj' da minute,timp in care am consumat 3 x coca cola.
aiule,nu te lua dupa sod,ca daca te duci la mare il gasesti cu fanta portocale in mana.si dupa ce termini tu rezerva de tuborg a barului si juma de vodca,incepe sa bea si el ca cica i-ai facut pofta.si tu,dupa ce mai bei cateva pahare cu el,nu mai poti.si el vine si urla aici pe fanclub ca te-a facut la baut......pi cuvant de soim!
sa ne vedem(citim) sanatosi!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
stire mediafax:
azi ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al ungariei la bucuresti s-a intalnit la palatul victoria cu primul ministru roman adrian nastase pentru a semna un acord cu privire la un import masiv de bere din romania avand in vedere seceta declansata de ieri in ungaria cu ocazia festivalului de la sziget si unde o parte din conationalii nostri ,printre care dl neatza si dl stefan (dezbarat de titluri academice) au devastat rezervele de bere pt 10 ani ale ungariei. acordul se inscrie in politica generala adoptata de cele doua parti, pentru prevenirea si combaterea dezastrelor naturale ce ar putea afecta cele doua tari.
azi ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al ungariei la bucuresti s-a intalnit la palatul victoria cu primul ministru roman adrian nastase pentru a semna un acord cu privire la un import masiv de bere din romania avand in vedere seceta declansata de ieri in ungaria cu ocazia festivalului de la sziget si unde o parte din conationalii nostri ,printre care dl neatza si dl stefan (dezbarat de titluri academice) au devastat rezervele de bere pt 10 ani ale ungariei. acordul se inscrie in politica generala adoptata de cele doua parti, pentru prevenirea si combaterea dezastrelor naturale ce ar putea afecta cele doua tari.
-
Aline , stii la ce ma gandeam aseara? Tu daca ai fi seful galaxiei ...ai amaneta galaxia...si ai bea toti banii. :p
-
aline sa moara titirica ca asa a fost. ca io incepui competitia pe la doo cu figurile impuse unde a trebuit sa dovedesc una sticla techila camino real care nu prea a impresionat publicul asa ca dupa, pe la 6 am trecut la cele liber alese cu o sticla de 2 litri cu visinata de casa iar sodu veni din tribune pe banca tehnica abia spre sfarsitul programului la liber alese adica pe la 7 cand mai aveam doar doua triplusalturi in evolutie si terminam programul.
-
2558
Initial trimis de marian jan
a ma duce acasa,dup-aia la mare
cumadica la mare? adica acolo unde am fost eu sambata trecuta si mi s-au rupt bermudele de doo ori (prima data in dreptul cucului si a doua oara in zona anala) si unde am baut pe terasa vreo multe beri si unde am mancat doo shaorme mari cat... (mari, in orice caz) si unde umblau fetele in sanii goi si unele dintre ele aveau intre tzatze buricul si unde este mult nisip si unde face lumea plaje (c.P.) si unde se duce lumea sa faca baie si unde sunt si umbrelute d-alea sa nu te bata soarele prea mult in cap? acolo zici ca te duci? nu te cred, pe cuvant. iar daca o sa apari bronzat sa nu minti ca ai fost la mare, ca nu tine. bronzul poti sa-l faci si la (para)solar.
multumesc pentru atentie
ANTI
-