comentarii impertinente la poze
4319
ROXANA, cine te tine in brate?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
uet-uet
superba ie poza 3a aia-n culori...dantelutza de la sutien ,aia roz bombon ai brodat-o singurica sau asa fu sutienu din fabrica ? si tatuaju ala de pe burtica cu nelu scris deasupra inimii strapunse de sageata lu cupidon ie facut aici sau in franta ?
superba ie poza 3a aia-n culori...dantelutza de la sutien ,aia roz bombon ai brodat-o singurica sau asa fu sutienu din fabrica ? si tatuaju ala de pe burtica cu nelu scris deasupra inimii strapunse de sageata lu cupidon ie facut aici sau in franta ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu,nu esti o greseala.esti exemplul dat de natura intregului lant trofic.adicalea,esti mai mult decat divina.esti divinitatea coborata printre noi,muritorii.
nu,nu sunt amuzant.nici nu am pretins a fi...
nu,nu sunt amuzant.nici nu am pretins a fi...
-
SOD - Mesaje: 6035
Haaaaaaaaa ! haaaaaaaaaaa !
ce poza a pus Spider. zici ca e din Lista lui Schindler. :yD
ce poza a pus Spider. zici ca e din Lista lui Schindler. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de SOD
nu,nu esti o greseala.esti exemplul dat de natura intregului lant trofic.adicalea,esti mai mult decat divina.esti divinitatea coborata printre noi,muritorii.
Mi se pare cu doua taishuri chestia asta , pentru ca vine de la tine , care esti insurat .. si ai si o fetita superba ... asa ca intreb : de ce sunt divina ?
Mama ei de curiozitate !
Spider , tu mananci numa' miercuri si vineri ? Sau numa' gaura de la covrig ? :con:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
paianjene da in chiloti ti-ai bagat vrun stiulete sau asa ie de la natura ? io zic sa-ti scoti poza ca fetele alea de pe totu despre sex s-ar putea sa faca coada la intrarea pe forum si nu te vaz bine...
-
ei si tu acum , poate un con de la frun conifer atunci....iar cu fizicu zau, mare fraier ai fost ca n-ai candidat pentru guvernator in chelifornia...il terminai pe terminator
-
Mi-ai dat o idee buna!Poate se toarna vreun miniterminator de succes!Da' totushi,daca face shwaitzer ala infract cand imi vede poza?Ma aresteaza FBI-ul ca am lasat California fara guvernator.Mai bine stau in banca mea linishtit!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Mithos:
me
cam varza ii poza asta, dar acum pe moment e buna
Atasat: eu.jpg
Numar de downloaduri: 60 .
Mithos aia e poza inainte de incorporare ?
me
cam varza ii poza asta, dar acum pe moment e buna
Atasat: eu.jpg
Numar de downloaduri: 60 .
Mithos aia e poza inainte de incorporare ?
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de Weet-weet
Mi se pare cu doua taishuri chestia asta , pentru ca vine de la tine , care esti insurat .. si ai si o fetita superba ... asa ca intreb : de ce sunt divina ? Mama ei de curiozitate !
nu's ce legatura au fetili mele cu povestea asta,da daca tot ai intrebat,io-ti raspund.ca natura a facut misto de tine,de aia esti divina.
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de piskeshu
nu pare a fi prost!
nu, nu pare si te poate deruta...
-
corect !!!
aici eye o izbucnire de geniu, trebe sa recunosc ;-) nimic nu e mai adevarat decat vorba : "aparentzele insheala"... shi tocmai cand ele sunt atat de evidente te insheli mai rau :p
ps: drept sa spui, atata am intors'o ca nu shtiu ce se mai intzelege din formularea mea ... cre' ca am fost suficient de evaziv
ps: drept sa spui, atata am intors'o ca nu shtiu ce se mai intzelege din formularea mea ... cre' ca am fost suficient de evaziv

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
nu pare,...
Adevaru e ca e f. reushita replica...
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
darky, da de ce ti-ai tatuat alea 3 puncte in triunghi pe obrazu stang? ie fro moda noo prin orasele dunarene?
-
darky, ai cam facut burtica. ce se intampla ? pana la vara cred ca ajungi cat mine. :p
si ce sunt cu cearcanele alea la ochi ? iti bagi la vena ?
si ce sunt cu cearcanele alea la ochi ? iti bagi la vena ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
eye, auzii si io ca poarta noroc, ca in orasele dobrogene moda nu iezista deloc.
mosh, unde vezi ma burtica ca am hanoracul ala lalai pe mine.
scoala, drog, tot aceleasi efecte nocive :p
mosh, unde vezi ma burtica ca am hanoracul ala lalai pe mine.
scoala, drog, tot aceleasi efecte nocive :p
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
...
cine e vitezomanu de la volan???
PacE
Atasat: dsc00146.jpg
Numar de downloaduri: 31 .
Am doo intrebari :
1 pt Hades : Ai avut curajul sa mergi cu moshu la volan ?
1 pt Moshu : Cand ti-ai scos masina din service ?
cine e vitezomanu de la volan???
PacE
Atasat: dsc00146.jpg
Numar de downloaduri: 31 .
Am doo intrebari :
1 pt Hades : Ai avut curajul sa mergi cu moshu la volan ?
1 pt Moshu : Cand ti-ai scos masina din service ?
-
monk - Mesaje: 2747
Masina e scoasa din service de vreo 3 saptamani. Sa povesteasca Hades...ca era sa dau peste el cand s-a dat jos. L-am evitat in ultimul moment. :o
-
Poza imi aminteste de o zi de vara foarte frumoasa, petrecuta alaturi de Moshu & Alin la zoo:p ... Cand (dand dovada de foarte mult curaj) am urcat si eu in masina Moshului..
Ma bucur sa vad ca Hades traieste...si Moshule, sper ca ai condus exact cum ai facut atunci!!
Ma bucur sa vad ca Hades traieste...si Moshule, sper ca ai condus exact cum ai facut atunci!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
baixinho © , cine e batranul caruia ii iei interviu ? Pataichin ? asa a ajuns ?
-