(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 11:00 am

shaki cea monotona. vezi poate reusesti tu sa scoti soarele la iveala pan' deseara. tu esti ultima mea speranta... :(

las' palmieru', tu si fane sa fiti sanatosi. oricum vad ca progresezi: ai scos nasu' din neste carti si l-ai infipt adanc intr-o limonada, sau asta sa fie regres? :D

peseu: ana-maria e fata aia de ti l-a furat pe fane?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Shaki » Vin Aug 01, 2003 11:06 am

Nighty, rusinica, eu eram bolnava-n patuc, nici nu puteam sa ma ridic ca picam jos si tu nu ma consolezi!!! Las' ca te tin eu minte! Parc-ai fi sor-mea, ca si ea tot asa rea, o deranjam ca stateam noaptea cu lumina aprinsa, da' nu se gandea ca nu mi-e bine...voi scorpionii (parca esti scorpion si tu, nu? sorry if I'm wrong...)

Oricum, mi-a fost dor si de tine. Am avut o perioada f proasta. Colegii mei s-au dus la mare sa se destrabaleze, admiratorul meu din facultate a plecat cu alta si m-a inselat. Dar parca mai mult mi-a fost dor de Eye...

raspuns la PS--- nu stiu exact daca ai nimerit-o... Ana-Maria sunt eu, asa ma cheama...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 11:38 am

Initial trimis de stefan
Ochila, nu e ma scandalos?

fane ,rezum totul la doar 3 cuvinte : BLAS FE MIE
eyewitness

Mesajde stefan » Vin Aug 01, 2003 11:55 am

Ochila, stiam eu ca o sa iei act. Nu va mai plangeti de soare, aici toata ziua de ieri a plouat in reprize si e numa mocirla, ieri seara langa Main Stage erau cateva balti uriase. Si nici nu curge apa calda la dush... Stiti careva sa faceti vreun voodoo sa curga apa calda? Pleaaaaaaaaaseee...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 12:02 pm

stefan, tu vrei cam multe, si my dying birde, si apa calda... *p

sunt happy ca my dying bride n-a dezamagit, totusi. :)

nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 12:23 pm

fane, cand ai timp trimite-mi si mie un pemeu cu o traducere la ce scrii tu acolo pe la sziget 03
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 12:28 pm

Initial trimis de Smallthing pe Muzica Clasica
Dur mr Hyde,si totusi sunt sigura ca stiu mai multa muzica decat tine.

mooaa... cata nonsalanta, cata impertinenta, cat tupeu!!! ban direct si jeneral pentru micutza. :D

nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 12:33 pm

nocturno mai bine vorbim cu moshu sa stearga postu pana intra haidu . salvam o viata de om....
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 12:37 pm

aiule, si io zic la fel. si poate ca salvam doo vieti chiar, ca nu stii si hyde ce sensibil ie si pune la suflet rautatile tineretului din ziua de azi, care incurca impresionismul cu iluminismul. :D

nocturna

Mesajde stefan » Vin Aug 01, 2003 12:59 pm

Slivia, dintre My Dying Bride si apa calda exista riscul sa aleg apa calda, daca pui problema asa... Iar daca e camaradu sensibil nici o problema, sa mute thread-ul pe literatura si-si ia smallthing ban instant. Mai ales ca Ochila e la post.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 1:05 pm

stimabile, inca mai misti vad. nu fusesi asa afectat de neste beri.
si mah daca faceai armata, ma gandesc io ca nu mai aveai acu' probleme si nu mai faceai deferenta intre cald sau rece. :D

later edit: sunt devastata, crizantema de aur s-a dus pe apa rece de la sziget, dupa apa calda de la bucuresti... :(

nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 1:11 pm

Initial trimis de stefan
Ochila e la post.

dibaci iesti bre fane ca chiar de azi intrai in postu adormirii maicii domnului asa ca pana pe 14 sunt evlavios...si nu ma mai iau de nimeni pe forum asa ca depeche,shaki,gabizzu , monk & co ,etc pot zburda in voie si nestingheriti.
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 1:28 pm

aiule, pai vezi bre cum ejti? tu strigi la altii si ii arati cu dejetu pe forum de sa-i rada si lutzele ca au paienjeni si praf in casutele postale, si matale nu te uiti in propria-ti ograda ca e plina de cioroboaie si vechituri precum si pemeie de la admiratoare in secret si pe ascuns. cine vrei sa-ti faca bre curat? nu chemasi vecina de la parter sa curetze?! na ca mi-am pierdut si sirul gandurilor desirate si nu mai stiu ce vroiam ca sa zic... *p

nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 1:38 pm

cu greu ma despartii io de toate mesajele de la admiratoare da asta e , le printai colosha , le pusei paspartu la fiecare si le atarnai pe perete ca sa-mi mai bucur si io ochii ca altceva la varsta mea ce dracu sa-mi mai bucur...

moshule n-ai si pentru mine o optiune cu cutie postala mai incapatoare ca mi se rupe inima sa sterg pemeie cu valoare sentimentala
eyewitness

2568

Mesajde baixinho© » Vin Aug 01, 2003 1:39 pm

am inteles aluzia

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 1:44 pm

acuma ai rabdare ca sa-mi adun si sa-mi crosetez la loc gandurile imprastiate aiurea.

intre timp vezi ca are scumpa de shaki o dilema, poate o lamurim cumva:
Initial trimis de Shaki Devil pe Barfe Onlain
Eu ma intreb daca or mai fi virgine fetele de la Spicy...

nocturna

Mesajde Shaki » Vin Aug 01, 2003 1:44 pm

Mi-e foame...Mi-ar placea sa mai stau, dar se inchide, definitiv de data asta, adica se inchide ASE-ul de tot, ii pun lacate si nu mai am acces la sala. Naspa. Daca ma duc acasa, tre' sa mai citesc 13 pag si 1/2 de tranzactii internationale. Avea dreptate cine a zis ca daca merg azi pe Net, o sa stau numai pe forum si n-o sa-mi vad de treaba. O sa-mi fac mea culpa mai incolo. Deocamdata mi-e extrem de foame. De-acu incolo daca mai vreau forum trebuie sa merg la un internet cafe. Mai stau un picutz sa mai oftez in fata avatarului lu' aiul, care o sa-mi lipseasca cel mai mult.

Nighty, le urasc pe proastele alea, nu-nteleg de ce dracu' apar tot timpul pe MTV...

Shaki

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 1:52 pm

pai parca o urai pe ana-maria? in fine, fiind studenta la ase ejti mai dilematica, te inteleg.

si io le urasc ca nu mai am 14 ani. :(

shaki daca asta-i cauza nelinstilor tale si d'asta nu poti tu ca sa inveti io zic sa studiezi problema mai amanuntit, sa te linsitesti, ca trece licenta si nu mai termini cu povestea palmierului. (desi io inca mai zic ca-i filodendron :D

nocturna

Mesajde Shaki » Vin Aug 01, 2003 1:55 pm

E palmier!!!!

Motivul absolut stupid ptr. care mi-am schimbat semnatura e ca am visat intr-o noapte ca aveam semnatura asta pe forum. Si cum eu vreau ca toate visele mele sa devina realitate...

Hai ca va pupic... Luci tocmai ma anunta "Pe bune, chiar am terminat programul", i-am exasperat rau pe colegii mei cu forumul.

Shaki

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 2:03 pm

of scumpa de ea, shaki, care ie. aiule, nu te stiam asa, ejti un insensibil la declaratiile fetei care ie sincere si neprihanite, nu ca proastele alea de apar mereu la Mtivi.

nocturna

Mesajde gabuba » Vin Aug 01, 2003 2:06 pm

eu zic sa ne bagam toti in semnatura o persoana de pe forum, sau din viata de zi cu zi pe care nu putea de nici un fel sa o suportam.
nu de alta, da imi place sa-mi vad numele scris in cat mai multe locuri. :cool:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 2:07 pm

nocturno repet : sunt in post si-s bun cu toata lumea pana pe 14
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 2:26 pm

bine mah aiule, lasa mah, fii tu bun si intelegator. ca uite asa te voteaza toti pe tine cand esti in post de bun ce ejti cu ei.

hai ca azi fu o zi de mare bulversare pentru mine,.in primul rand si cel mai important si cel mai grav toate de-odata, s-a amanat marele eveniment, crizantema de aur care asta m-a nacajit cel mai tare si probabil ca o sa ma resimt toata saptamana, pana luni cand s-a reprogramat... si acum ce vaz? gabyzzu, se intoarse din drum (asta-i ghinion mah) apasa pedala de 'modifca mesaj' si imi dadu o mentiune la forumistu' lunii. mai ca-mi pica si soricelul din mana cand vazui asa chestie. si apoi va spui ca nu-i a buna, asta mic o fi prins drag de mine. aiule, crezi ca e posibil ca sa fie asa ceva? numa' gandu' si ma inspaimanteaza (c. mircea radu :D

peseu: aiule, distractie placuta si succes la reincarcatu' bateriilor. :D

later edit: mai bine ii dadeam alea doo pun'te lu gabyzzu ca si asa stefan nu le merita ca se plimba pe la sziget in timp ce noi muncim.

nocturna

Mesajde gabuba » Vin Aug 01, 2003 2:34 pm

nu e adevarat. moshu l-a citit nemodificat. am schimbat cuv. 'shalagare' in 'shlagare'. ;)
n-am ezitat nici o secunda, in ceea ce priveste mentiunea pt tine :D.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 2:36 pm

nocturno, iti multumesc nespus pt urare si concomitent inima mi se sfasaie la vestea ca festivalu de romante s-a amanat . ce uichend o mai fi si asta fara o romanta doo colosha...

ps1 daca vrei pot edita pentru tine .votul se inchide pe 7 aug seara la 12
ps2 gabizzu ie intr-un progres simtitor de cand nu mai ie monk si gashca de retarzi (dzeu,dracu etc) zbenguindu-se pe forum
eyewitness

Mesajde darkshines » Vin Aug 01, 2003 3:33 pm

s-ai citesc posturile

ar mai trebui editat o data.

=====

nocturno, da' tu pe ym nu mai stai? nu ma face sa-ti trimit pemeuri ;D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

2573

Mesajde baixinho© » Vin Aug 01, 2003 5:15 pm

ia uitati ce am gasit aici. sa-l ajute cineva pe omul asta, daca se poate! :D

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 5:20 pm

pai moshu se lauda ca are sanii mari ca mai are o tzara si o intrece pe iasomia marioteasa si hiltoneasa
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 01, 2003 11:29 pm

Initial trimis de axeandra la subiectul cu debutantul lunii
nu-mi place deloc ca-s incadrata in categoria fetelor "de exceptie si cu mult-mult bun simt", pe de o parte pt ca asa le categorisesti pe toate si pe de alta pt ca nu-mi dau seama exact unde am dat dovada de atat de mult bun simt...
in afara de asta e mult mai comod sa citesti ce scriu altii decat sa te chinuiesti tu si sa mai trebuiasca sa-ti asumi si riscul de a fii criticata; cu toate astea, daca as simti pe undeva nevoia sa spun si eu ceva(sa contrazic in principiu...) nu m-as abtine s-o fac

1.nu stiu cui i-am mai zis pe forum ca are bun simt. sau asa ti s-a parut tie...cand l-am facut pe eye betiv ? cand i-am zis lu' Jasmyna ca are tzatze bune ? cand i-am zis lu darky ca as fute-o ?
sa imi spui si mie cand !
nu ti-e rusine sa ai semnatura aia..si sa nu aduci argumente ?

2.daca toti am sta ca tine doar sa citim....tu ce ai mai citi ? iti zic eu....o pula !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde axeandra » Vin Aug 01, 2003 11:52 pm

1. :) imi dai nume despre care stii sigur ca nu ai spus ca au bun simt(desi eu nu as baga mana in foc ca pe undeva nu exista totusi si pt ei cuvintele astea de lauda) pt ca stii ca stii si tu ca xnetul nu-mi poate oferi tot atatea exemple care sa vina in apararea mea in tot atat de putin timp
in fine, pe ym ti-am adus deja primul exemplu :)
ideea e ca pt tine sintagmele alea 2 sunt deja ticuri verbale sau cel putin asa mi se pare mie( si pt asta e nevoie sa le fii vazut de cateva ori macar in posturile tale)
2. "daca" si cu "parca" se jucau in barca
daca "daca" nu era, parca "parca" se-neca
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
axeandra
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati