(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
N/A m-ai facut sa mai vin o data la mare. Cand imi faci cunostinta cu ea (sau cu sora)? si lasa-l draq pe mos ca el e ocupat cu batutul maimutei
Sa stii ca esti foarte frumos, doar cu putin fata de draq.
Sa stii ca esti foarte frumos, doar cu putin fata de draq.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
2591
selecteaza, foca
nila_p, sa-mi zici si mie cum e vara asta pe litoral, te rog eu frumos, da? mersi anticipat.
buna dimineatza, Nightwish si succes la Crizantema de goldí£nache.
multumesc pentru atentie
nila_p, sa-mi zici si mie cum e vara asta pe litoral, te rog eu frumos, da? mersi anticipat.
buna dimineatza, Nightwish si succes la Crizantema de goldí£nache.
multumesc pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nocturno io zic sa lasi oleaca forumu si sa pui mana pe carti si sa aprofundezi chestiile cu cantantele si oratoriile ca io unu nu te vaz bine. cu impresionistii cum stai?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
va multumesc pentru atentie, sprijin si sustinere.
pai aiule, nu ie bine, nu ie bine deloc. da' deloc. io stau cu nasu'-n carti de doo saptamani, de ajunsei mai ceva ca shaki. si incepui sa ma plimb prin parcuri cu lopetzica si galetusa ca sa plantez palmieri, doar, doar m-oi simti mai relaxata.
si ca un facut, n-am nici tzinuta pusa la punct, ca uitai sa-mi iau de la curatzat rochia mea a' buna cu strasuri si paiete. ;P
pai aiule, nu ie bine, nu ie bine deloc. da' deloc. io stau cu nasu'-n carti de doo saptamani, de ajunsei mai ceva ca shaki. si incepui sa ma plimb prin parcuri cu lopetzica si galetusa ca sa plantez palmieri, doar, doar m-oi simti mai relaxata.
si ca un facut, n-am nici tzinuta pusa la punct, ca uitai sa-mi iau de la curatzat rochia mea a' buna cu strasuri si paiete. ;P
-
nocturna - Mesaje: 8725
nocturno ie un magazin de inchiriat rochii de seara in pasaju victoria numa ca ai grija vorba lu nea tomita "rochia lunga de seara ingreuneaza fuga in caz de incendiu si daca este calcata pe coada, creaza panica."
-
aiule, mare sfatos sfatuitor ce esti. ce m-as face io fara sfaturile utile a lu' matale, cum sa puced io la drum fara ele?! mii de multzamiri.
deci, matale zici ca sa abordez un stil mai lejer. o sa-i scot trena atunci.
deci, matale zici ca sa abordez un stil mai lejer. o sa-i scot trena atunci.
-
nocturno anytime cum spune francezu...
monk da o tabara la munte nu te tenteaza? asa de vreo luna...
-
noapte buna, nightwish, pentru aseara si buna dimineatza, nightwish, pentru acum.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de eyewitness
daca faci tu cinste da ... numa sa aiba acolo net :lol:
-
monk - Mesaje: 2747
nocturno tu tre sa stai sa inveti nu sa vii cu mine ... deci nu am nevoie de funie si sapun sorry ....
poate data viitoare

-
nocturno stricam orzu pe gaste cu dove si funie. io zic ca de la crucea caraiman si pana in busteni in cadere libera poate prinde cat o supernova in viteza 4a
-
=D
apoi pana si foarte micul gigant tico ar fi invidios pe el.
editare dupa ce vazui threadu cu sziget: ia ca postara si insarcinatii de la sziget. se fofileaza astia doi cu intalnirea si au o bafta de imprejurari mai ceva ca io cu crizantema.
apoi pana si foarte micul gigant tico ar fi invidios pe el.

editare dupa ce vazui threadu cu sziget: ia ca postara si insarcinatii de la sziget. se fofileaza astia doi cu intalnirea si au o bafta de imprejurari mai ceva ca io cu crizantema.

-
Initial trimis de Nightwish
se fofileaza astia doi
pai daca matinalu termina stocu de neshte beri de la aia normal ca fane o dadu pe plata si ce sens are sa se mai intalneasca pe orbita ? ce sa bea ?ca numa ceai de iasomie si braga mai au aia...
-
Matrashito , iti iau la penis YM-ul. aveam ceva important de discutat cu tine. diseara vreau sa trec cu eye pe la tine...sa vorbim ceva important.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
matrasito in primul rand vreau sa-ti spui ca moshu a glumit cu YM-eul fu doar o figura de stil ca nu poti lua ceva la altceva ce nu posezi. in alta ordine de idei deseara pe la orele 19 voi veni cu moshu la tine ca dumineca pe 10 moshu se insoara si voia sa-i fii dsoara de onoare si ca dsoara de onoare trebe sa dai 14 shaorme si 12 beri ginerelui. acu el mireasa n-are da a vorbit cu parintele aliosha si a zis preacuviosu si preafericitu ca pt moshu face o exceptie,ia o derogare de la patriarhie si-l insoara pe moshu cu el insusi. io-i sunt nas si deja mi-a pupat mana mai are de pupat si altceva si dupa aia il cunun. ceremonia va avea loc la biserica sfanta fanuta din celebrul cartier titan si dupa ce-o sa faca moshu matanii si o sa zbenguiasca cu coronita pe crestet pe langa altar(grataru cu mici) urmeaza masa mare si bogata la machedonu unde fiecare vine cu mancarea de-acasa in caserole si bautura aidoma adica la damigene,canistre sau oricare alt tip de recipient destinat pastrarii sau transportului de lichide. nunta este cu dar ,dar ce va fi strigat de maestru de ceremonii seringa, cel din postu imediat ulterior care-si injecta 100 ml palinca direct in vena. se accepta lei,dolari ,euro,carti de credit ,cecuri,cambii,trate sau orice alt animal domestic precum purcei de lapte ,vitei,gaini,pui, rate,gaste ,fazani sau prepelite. moshu va pune la dispozitie buna lui dispozitie si scobitori. cine vine la nunta lu moshu este rugat sa posteze pe intalniri forumiste 2
-
vi saliut de pe plaiuri de olteni.
aseara m-am imbatat din 100 de palinca.din-aia de ardeal.nu mai eram bun de nimic.dupa ce am dormit putin,l-am luat pe pretenu premiat sauvignon sec si nu i-am mai dat drumu.fro 3 sticle.asta vrusei sa va comunic.
voi?bine,sanatosi?
aseara m-am imbatat din 100 de palinca.din-aia de ardeal.nu mai eram bun de nimic.dupa ce am dormit putin,l-am luat pe pretenu premiat sauvignon sec si nu i-am mai dat drumu.fro 3 sticle.asta vrusei sa va comunic.
voi?bine,sanatosi?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Moshule draga....Tu oi face ce-o face cu YM-ul meu...k si asha nu functioneaza da` matale de ce te-ai culcat sau tii telefonul ala dejeaba?Ia te rog frumos sa nu mai lashi telefonu` ala inchis k ti-a dat mireasa matale mesaj.
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
cine vine la nunta lu moshu este rugat sa posteze pe intalniri forumiste 2....
...ca si asa nu a mai dat Nashu un ban de multa vreme .
------
Da , matrashita....am vazut ca ai dat SMS. dar mi-era mila de 7 centi sa iti raspund. pana la urma am facut-o.
sa ma suni diseara ..sa stabilim ce zice eye mai sus.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Da nene,Casa de Piatra si numa` bine,te sun diseara sa stabilim meniul pt nunta ca sa ma giftuiesc si eu odata in viata mea bine!
Sa traiesti!:p
Sa traiesti!:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
cine te vede..n-ar zice ca nu te-ai ghiftuit bine niciodata , pana acum. :p
si ..citeste cu atentie ce a zis eye. despre ce meniu' vorbesti ?
eye-ule , acu' ca ma insor si eu...imi lasi mie Dacia ta ? ca si asa ...tu nu mai vezi bine sa conduci.
si ..citeste cu atentie ce a zis eye. despre ce meniu' vorbesti ?
eye-ule , acu' ca ma insor si eu...imi lasi mie Dacia ta ? ca si asa ...tu nu mai vezi bine sa conduci.
- Fişiere ataşate
-
- 's car.jpg (19.44 KiB) Vizualizat de 2829 ori
-
da mah ti-o las , ca io o sa raman cu wartburgu ala de la bunicu si poate acu ca-mi scazu vederea imi mai da si mie fetita aia rea soferu personal si particular sa ma mai plimbe si pe mine la sosea, pe centura la tiriste sa-mi mai bucur si io ochii.
matrashito ce meniu mah? meniu si-l aduce fiecare de-acasa in caserole, pungi de plastic sau in evenimentu zilei. pacat ca nu-si face moshu nunta la meriott sau hilton ca ar fi venit si iasomia. asta e , poate divorteaza moshu de el insusi ca sigur o sa fie nepotrivire de caracter si se reinsoara tot cu el peste cativa ani si poate o sa baje un mariott. dupa divort cel mai najpa o sa fie cand o sa trebuiasca sa-si imparta agoniseala cu el insusi...
matrashito ce meniu mah? meniu si-l aduce fiecare de-acasa in caserole, pungi de plastic sau in evenimentu zilei. pacat ca nu-si face moshu nunta la meriott sau hilton ca ar fi venit si iasomia. asta e , poate divorteaza moshu de el insusi ca sigur o sa fie nepotrivire de caracter si se reinsoara tot cu el peste cativa ani si poate o sa baje un mariott. dupa divort cel mai najpa o sa fie cand o sa trebuiasca sa-si imparta agoniseala cu el insusi...
-
Vreau eu Wartburgul lu' tata mare ! ai vre-o poza cu el ?
apropos....eye-ule , tu esti casatorit ? (m-a pus Matrashita sa te intreb...cica ii pari o partida buna )
apropos....eye-ule , tu esti casatorit ? (m-a pus Matrashita sa te intreb...cica ii pari o partida buna )
-
pai uite si warburgu da hotaraste-te ce vrei gordiniul sau warburgu
na uite-l cum ie manca-l-ar tata de warburg frumos si destept.
http://www.hungary.org/~gligeti/wartburg/ds/wartburg.jpg
cum mah ce am capiat ? cum sa fiu casatorit? io astept sa creasca mariotteasa sa ajunga la majorat si abia atunci o pun de una mica la biserica. pe matrasita o pusei pe lista de asteptare. e a 11a.
na uite-l cum ie manca-l-ar tata de warburg frumos si destept.
http://www.hungary.org/~gligeti/wartburg/ds/wartburg.jpg
cum mah ce am capiat ? cum sa fiu casatorit? io astept sa creasca mariotteasa sa ajunga la majorat si abia atunci o pun de una mica la biserica. pe matrasita o pusei pe lista de asteptare. e a 11a.
-
2596
deja mi-a pupat mana mai are de pupat si altceva
foca, selecteaza
mie mi-a spus ca deja ti-a pupat "altceva" si ca i-a placut si ca mai vrea. parerea lui.
multumesc pentru atentie.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
gigi , eu zic sa pupi foca sub coada ! *p
-
in momentul de fata ma intreb ce a facut nocturna noastra la crizantema de aur ... sper sa ne raspunda si sa ne zica si noo
-