)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
hehehe, ca sa-l citez pe unul dintre personajele mele preferate...Donkey...
"I'm all alone,
There's no one here beside me"
chichichi, sunt singuru' registered user activ la ora asta. unde suntetzi fratilor? va dormitzi vietile cum mi-am dormit eu ziua de ieri pana la 3 jumate dupa-amiaza...
"I'm all alone,
There's no one here beside me"
chichichi, sunt singuru' registered user activ la ora asta. unde suntetzi fratilor? va dormitzi vietile cum mi-am dormit eu ziua de ieri pana la 3 jumate dupa-amiaza...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-

Mirela - Mesaje: 2566
care participa la orgia aia felatzionistica ? nu de alta, da am un surplus de mui shi vreau sa mai dau din iele.
-

neatza - Mesaje: 5820
ba, am si eu o intrebare pt astia care va pricepeti la fotbal ... azi am auzit pe EuroSport ca in grupa in care joaca Japonia si Barhrain, locul 3 joaca baraj cu locu 3 din nush ce grupa pentru calificare. In grupa in care e romania e la fel ?
-

monk - Mesaje: 2747
pentru cei care se plang de rds, sa shtitzi k se puate si mult, mult mai prost 
M**E EVOLVA!!!
[size=84]si m**e la cretinii de la mine din retzea care s-au gandit sa ne schimbe provaideru
[/size]

M**E EVOLVA!!!
[size=84]si m**e la cretinii de la mine din retzea care s-au gandit sa ne schimbe provaideru

[/size]
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
am si eu unii, mama lor de cretini! bine ca merge fking dialup
cubule, da' stii de unde ie semnatura lu' Mirela ?;)
cubule, da' stii de unde ie semnatura lu' Mirela ?;)
-

Daimon - Mesaje: 5074
cu dedicatie pentru cele doua fete aflate in stare de contemplare a miscarii de revolutie a pamantului...dedicam ... hic "Ionel,Ionelule,nu mai bea baiatule..."
-

cutuma© - Mesaje: 3047
ofcourse! ie mai cul asa!
sper doar sa-mi treaca durerea de cap pana atunci.. ca altfel tre' sa-mi administrati aspirina saracului (ca deh.. banii se duc pe alcool).
am ajuns rau.. imi place :hehe:
sper doar sa-mi treaca durerea de cap pana atunci.. ca altfel tre' sa-mi administrati aspirina saracului (ca deh.. banii se duc pe alcool).
am ajuns rau.. imi place :hehe:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Las' ca-ti dau eu maine :lol:
Decret, vezi ca trenu' pleaca maine dimineata... Fa-ti bagajele! As veni cu tine dar unili persoani mai au si scoala (adicalea eo) si nu-si permit o excursie la munte...
Decret, vezi ca trenu' pleaca maine dimineata... Fa-ti bagajele! As veni cu tine dar unili persoani mai au si scoala (adicalea eo) si nu-si permit o excursie la munte...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Shaki scrie:pentru cei care se plang de rds, sa shtitzi k se puate si mult, mult mai prost
M**E EVOLVA!!!
[/size]
probabil ca ai canal de 256.
la mine Evolva rupe. am canal de 1024.
plus ca momentan...merge fc-ul fara proxi. asa ca-mi vine sa-i pup :T
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
nu ma dau mare. ca si mie imi venea ieri sa fac ce le zice Shaki. dar acum merita sa fie laudati. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

stiu...c-am fost la Scooby...si ii mergea cu intreruperi 

-