)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
vad ca e la moda sa-ti injuri provideru'
io niciodata n-am sa fac acest lucru (sper:D) :p traiasca ONO 
io niciodata n-am sa fac acest lucru (sper:D) :p traiasca ONO 
-

Catalánul - Mesaje: 625
casa muara totz dushmanii mei de ciuda (..poa' sa muara shi ne'dushmanii din partea mea
) am facut aciest print'scrin..
deci az merge asha prost penca ie urat afara da' sa vedetz cand ie suare..aleleu mere de un catralion de ori mai repede..
) am facut aciest print'scrin..
deci az merge asha prost penca ie urat afara da' sa vedetz cand ie suare..aleleu mere de un catralion de ori mai repede..
- Fişiere ataşate
-
- Clip.jpg (109.86 KiB) Vizualizat de 604 ori
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
h0va..nu ne pacali :p
stim ca viteza aia o prinzi in LAN
stim ca viteza aia o prinzi in LAN

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
print'scrin
sex........................ 1.81 Mb
putzin, foarte putzin

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
Vad ca unii se plang aici de evolva, de rds...ce vreti fratilor? nu va mai ajunge cand luati cu megi pe secunda? Io ce sa mai zic ca am un amarat de maxim 15KB/s si ma chinuit de mor sa-mi iau si eu cateva melodii. Si nu mai zic nimic. Ca nu va merge uneori , asta e. Ma gandesc ca acum ceva timp mi se parea imens sa iei cu 300KB/s, acum pretentiile au crescut si nu le mai ajunge la oameni...
Cam atat cu netu, ca ii fac prea multa placere lu Decret care acum nu demult vorbea de internet din 15 in 15 minute si cei 5MB ai lui pe secunda :lol:
Cam atat cu netu, ca ii fac prea multa placere lu Decret care acum nu demult vorbea de internet din 15 in 15 minute si cei 5MB ai lui pe secunda :lol:In the middle of everlasting darkness...
-

ElMundo - Junior Member
Io ce sa mai zic ca am un amarat de maxim 15KB/s si ma chinuit de mor sa-mi iau si eu cateva melodii.
nu-i o regula ca daca tu mananci cacat sa mancam si noi si sa mai si zicem " mama ce bun a fost"
pentru banii pe care ii dau vreau servicii pe masura in conformitate cu contractul. daca tie iti dau muie si tu accepti este solamente treaba ta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
1. Nu mananc cacat si nu iau nici muie
2. Netul meu e gratis oferit ca bonus, am limitare de banda
3. Majoritatea celor de aici care se plang pun pariu ca sunt in retele de cartier (cum e si la mine in cartier) unde nu platesc mai mult de 500k pe luna, te asigur. Si pt banii aia, eu zic ca e bine (din tot ce-am auzit).
4. Daca zici ca nu merge bine , atunci ia frumushel abonament la rds sau astral (d-alea la 1 milion cu 10GB trafic) si sa vezi acolo cacat. In retelele de cartier merge prea bine pe langa alea, chiar daca mai exista intreruperi.
2. Netul meu e gratis oferit ca bonus, am limitare de banda
3. Majoritatea celor de aici care se plang pun pariu ca sunt in retele de cartier (cum e si la mine in cartier) unde nu platesc mai mult de 500k pe luna, te asigur. Si pt banii aia, eu zic ca e bine (din tot ce-am auzit).
4. Daca zici ca nu merge bine , atunci ia frumushel abonament la rds sau astral (d-alea la 1 milion cu 10GB trafic) si sa vezi acolo cacat. In retelele de cartier merge prea bine pe langa alea, chiar daca mai exista intreruperi.
In the middle of everlasting darkness...
-

ElMundo - Junior Member
amice, iejti paralel ca sa nu zic altfel
ce te face sa crezi ca cei de pe forum , care dau muie rds-ului, astralului etc au netu in scara blocului sau la ghena?
ce te face sa crezi ca cei de pe forum , care dau muie rds-ului, astralului etc au netu in scara blocului sau la ghena?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Vinovatia, iti zic eu.. 
So... putem continua sa furnizam si noi m*** RDS-ului exact invers fata de cum ne furnizeaza dumnealor internet?! Am iesi tare bine. Aproape ca am putea da si de pomana m*i. OOOOOOOOOf!

So... putem continua sa furnizam si noi m*** RDS-ului exact invers fata de cum ne furnizeaza dumnealor internet?! Am iesi tare bine. Aproape ca am putea da si de pomana m*i. OOOOOOOOOf!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
Amaterasu scrie: So... putem continua sa furnizam si noi m*** RDS-ului exact invers fata de cum ne furnizeaza dumnealor internet
invers proportzional, no?
io deocamdata n-am probleme asha de grave. ie numa m**e romtelecom. am intzeles ca uamenii primeshte shi-n mai multe transhe.
-

nocturna - Mesaje: 8725
-

cutuma© - Mesaje: 3047
ios vesel ca io numa muie altii
am facut azi un lucru fuarte urat...am zgariat bara de protecte la un glof 4...cu un matiz care matiz e de la munca si e alaiv..
am facut azi un lucru fuarte urat...am zgariat bara de protecte la un glof 4...cu un matiz care matiz e de la munca si e alaiv..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Nanook Spirit Kennel - rating: 6.8616
Va invitam sa admirati minunatii caini nordici: Alaskan Malamute si Samoyede. Speram sa va bucurati de cateva clipe de destindere printre cainii nordului, caini care au dealtfel inimi calde si aproape umane.
http://www.nanookspirit.ro/
~p~p nanookpower !!
Va invitam sa admirati minunatii caini nordici: Alaskan Malamute si Samoyede. Speram sa va bucurati de cateva clipe de destindere printre cainii nordului, caini care au dealtfel inimi calde si aproape umane.
http://www.nanookspirit.ro/
~p~p nanookpower !!semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
> > Prietenia intre femei: O femeie se intoarce acasa dimineata.
> > Barbatul o intreaba unde a fost pina la ora asta, la care femeia
> > respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon
> > la 10 cele mai bune pietene ale sotiei Nici una nu ii confirma ca a
> > dormit noapte la ea .
> > Prietenia intre barbati: Se intoarce barbatul dimineata acasa.
> > Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El isi argumenteaza
> > lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia
> > telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti, 8 ii
> > confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei.
> > ...... Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo

> > Barbatul o intreaba unde a fost pina la ora asta, la care femeia
> > respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon
> > la 10 cele mai bune pietene ale sotiei Nici una nu ii confirma ca a
> > dormit noapte la ea .
> > Prietenia intre barbati: Se intoarce barbatul dimineata acasa.
> > Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El isi argumenteaza
> > lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia
> > telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti, 8 ii
> > confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei.
> > ...... Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo

?!
-

h0va - Mesaje: 2049