(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde dj_jaxxx » Vin Aug 08, 2003 10:07 pm

Moshule, pt ca...:

#1 ma asteapta o factura de $4800 la facultate pt la anu si a trebuit sa muncesc ca un rob de luni pana vineri 8:30 am - 4:30 pm...chair acu sunt la munca :)

#2 a muric bunicamiu de curand si a trebuit sa mearga taicamiu in Romania deci s-au cam dus banii de calatorii pa vara asta.

#3 eu strang bani sa-mi iau o masa de biliard pt acasa

#4 eu strang bani sa ma duc in vacanta de iarna in Republica Dominicana cu prietena

#5 urmatoarea vizita in tzara mama este programata pt luna august a anului 2005 (exact peste 2 ani) cand am intentia sa vin cu prietena in Romania pt a petrece o luna din care 25 de zile in Bucuresti iar 5 la Tulcea (sa mai negociez poate mai obtin ceva zile in plus pt Tulcea)

#6 promit ca-ti aduc un maieu de baschet de la ce jucator vrei tu

#7 hai caam plecat la magazinu romanesc din Toronto ca sa cumpar ziare romanesti, sherbet roz romanesc, fanta romaneasca si un sticker cu RO.

Ceau.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 08, 2003 10:19 pm

Am inteles ! Te astept cu maieul . Inca nu stiu cu cine vreau !
Ha,ha..serbet ! :p
Bine ca nu iti cumperi si o dulceatza de trandafiri !

Maine incepe campionatul romaniei la fotbal ! Asa sa stii , dj_jaxxx !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Vin Aug 08, 2003 10:22 pm

Deja mah incepe? Parca tin minte ca incepea prin septembrie pa vremuri. De mult n-am mai urmarit in detaliu fotbalu romanesc.

Oricum...hai Dinamo!!! :o
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 08, 2003 10:29 pm

am schimbat la forumul de animale. sa imi spui daca iti place !

da , maine incepe campionatul....ca paote ne calificam la europene...si tre' sa se termina campionatu prin aprilie. :p

apropos..de fanta ! cat costa acolo 1 fanta la 2 l ? la noi e 32 000 lei ! sa imi spui echivalentul in lei sau in USD !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Aug 08, 2003 11:23 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh pe Totul despre SEXaha. in schimb eu care nu fac nici un sport si imi bat maimutza toata ziua....cred ca sunt super bazat pt. ce vrea Robakita !

cat dai Robakito sa ma incerci ? merge o friptura de mistretz si 3 beri cehesti ? :p

:shock: bah, ce draq i-ati facut moshului bland, blajin, bun si inocent, bataus de maimutza, pe care il stiam cu totii de atata vreme?! e intr-o totala si continua transformare.

presimtesc ca numa' aiu' e de vina. :D

later edit: in alta ordine de idei, observai cu bucurie ca s-a intors angus din conced, cand lumea se astepta la orice altceva: scumpiri, trasnete, fulgere, apocalipse, da' la una ca asta nu. sper c-a luat la ea caietzelele si oracolele cu texte si cantecele. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 08, 2003 11:33 pm

cu ce m-am schimbat ? sunt acelasi de pana acum.....incerc sa fac rost de un surplus de mancare si bautura...pt. zile mai dificile.

90...bravo ca ai raspuns la zappa. eu chiar nu stiam ce sa zic...si mi-era mila de omu ala ca a deschis subiect si nu-i raspunde nimeni !

PS : 90...nu stiam ca citesti forumul de sex !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Aug 08, 2003 11:46 pm

bah moshule, nu fiii ma miiitttooocaaan, ca aici era vorba de un mesaj pe care userul cr@zy @ngel l-a lasat pe userul lunii. Si nu mai este . ea poate sa confirme. pai asa se face ma moshule? ma voteaza si pe mine cineva si postul dispare? :sperm:

multumesc tuturor celor care nu ma vor vota in veci :o ! :p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Sâm Aug 09, 2003 8:18 am

Cred ca postul a fost sters pentru ca nu am justificat votul.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Aug 09, 2003 11:24 am

nu erai singura. si oricum puteau sa-l modifice zicand ca se anuleaza.
da' asa e cu astia, care are inima neagra. nu poti sa ai incredere in ei :D.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Sâm Aug 09, 2003 12:30 pm

Nu stiu daca te incalzeste cu ceva daca iti spun ca te votez in topul urmator.:)
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

2633

Mesajde baixinho© » Sâm Aug 09, 2003 8:35 pm

Initial trimis de dj_jaxxx
a muric bunicamiu de curand

selecteaza, foca, selecteaza
condoleantze

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 09, 2003 8:47 pm

gigi , iarta-ma ca te deranjez. stii cumva ce au facut cainii rosii azi ? sau joaca maine ?
Oribilul Mosh
Junior Member

2637

Mesajde baixinho© » Dum Aug 10, 2003 9:16 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
schimbi nickurile la 3 luni. ce sunt ? ciorapi ?

in concluzie, foca schimba ciorapii la trei luni. d-aia are el postere (cu haleala) pe pereti ca a cazut si vopsea, si calciu si tencuiala si tot. si cand va ganditi ca maimuta imbunatateste in fiecare zi productia de calciu.

ma, am auzit ca cica ca a pierdut cu 2-1, da am citit azi la radio ca primul gol a lu FC Arges a fost din ofsaid, iar la al doilea n-a fost penalty ci fault in atac.

evident, multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

uau

Mesajde gabuba » Dum Aug 10, 2003 2:30 pm

Initial trimis de baixinho

multumesc

nu pot sa cred :D. Acum este momentul sa ne arati cum faci din prastie kkt. Like aiu say(s). :D
- Toţi in păr!
gabuba

2651

Mesajde baixinho© » Dum Aug 10, 2003 2:37 pm

de ce, ti-e foame?

ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Aug 10, 2003 2:55 pm

nu ca am burta plina.
doar ca pe forum sunt si uzeri carora orice le-ai da de mancare nu se satura... credeam ca aceasta varianta le-ar pune capac... incercam si eu .... :D
- Toţi in păr!
gabuba

2653

Mesajde baixinho© » Dum Aug 10, 2003 3:05 pm

1-0 pentru fc oradea in minutul 2

ANTI

baixinho©

Mesajde darkshines » Dum Aug 10, 2003 4:39 pm

iata ca ma intorsei din morti! dupa cum stiu matrashita si mosh, am fost bolnava in ultimele zile. da, stiu, si pentru mine a fost un soc sa fiu bolnava, adica nu eram obisnuita sa ma trezesc in mijlocul noptii si sa acompaniez cucuveaua cu ecourile incercarilor mele de a imi varsa matele in WC, dar cu ajutorul Zinnatului(ptiu, sa nu-l deoache mama de antibiotic eficient ce e) mi-am revenit.

asa ... v-a fost dor de mine? ;D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Mirela » Dum Aug 10, 2003 5:05 pm

Foarte. De fapt...mie mi-a fost mare-,are dor de forum, dar in special si-n special de tine ;v

ps: ma intreb ce s-o fi facut bietul dj_jaxx daca ar fi lucrat de la 6.45 dimineatza la 8.15 seara, 5 zile pe saptamana...ar mai fi avut macar energie sa se planga la sfarsitul zilei?!?

leití£r edit: :cry: ai mahk, chiar nu vorbeste nimeni cu mine pe YM? ;P
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Matrashita » Dum Aug 10, 2003 5:10 pm

Mie mi-a fost tare dor de Darky ,scumpa de ea,pt ca stiu cum e sa fi cu plamanii varsati in Wc si sa consumi 74 de servetzele in 2 zile pt ca iti curge nasul!
Eu abia scapasem de raceala cand o aud pe Darky k racise..
Darky...bienvenue!:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde gabuba » Dum Aug 10, 2003 5:23 pm

Initial trimis de Mirela

leití£r edit: :cry: ai mahk, chiar nu vorbeste nimeni cu mine pe YM? ;P

cu versurile mele accidental trimise catre tine, te bagai io in seama :D .
Am dat in boala caprioarei care imi trimite msg gresite f des. :)

da mirela, si cum ziceai tu ca te duci in frantza [:eek:] a poi daca nu te duci la disnei lend... oi vedea tu ce se intampla :cool: :o .

;P de ce nu pot fi si eu in locul tau, sau al titinei, sau al lui bed garl? huh? de ce? de ce?

*** intrebarile mele existentiale ***
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Dum Aug 10, 2003 9:33 pm

now that i`m actually thinking i would like to know where the scratches came from... and what i did last night ... cuz i don`t really remember! :con:
ah..si nu ma mai ating de stalinskaya toata viata mea ..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Steaua ale,Steaua ale....

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 10, 2003 9:40 pm

Am avut si vom avea mereu
Boala pe tigani
Ne pisham pe iei la infinit
Muie lu' Rapid !

....se aude de pe stadionul Ghencea
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Aug 10, 2003 11:17 pm

da' tu nu auzi pe bune. eu aud parca as fi in atmosfera de acolo. Si astia de la mine de pe strada striga muie dragomiroiu... sau muie rapid, da' ce legatura o avea cu brasovu ei stiu.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Dum Aug 10, 2003 11:45 pm

In momentul de fata im trec mai multe lucruri prin cap ....

1. Muie asa numitului Georgescu Ion care a intrat in noi ... si m-a facut sa nu mai vin la clatite ... i-a fisurat tibia lu maicamea, pe mine m-a bagat in stare de soc ... ( a intrat in usa unde eram eu ) si pe tatal meu l-a facut sa injure cum nu a mai injurat nici o data .

2. Nu am chef de nimik ... sunt cu stomacul dat pe dos ... nu pot mainca nimik ....

3. Sunt extrem de bucuros ca azi am prins cel mai mare peste pe care l-am prins io vreodata - 4kg ... maine vin si poze cu el ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde nocturna » Lun Aug 11, 2003 12:16 am

acuma' am numa' ganduri de bine si prosperitate pentru prietenii mei dinamovisti (ex prieteni din acest moment) ce mi-au bruiat cu nesimtirea caracteristica lor (dinamovistilor adica) vizionarea linistita a meciului. ca parca io le-am deranjat profunda meditatia cand ii batea fc argesu.

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 12:19 am

tzi cu Steua , 90 ? cine te-a deranjat de la meci ? :mad:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Aug 11, 2003 12:37 am

Steaua Sudului, moshule. :D
da mah, unii pur si simplu nu fac fatza esecurilor, desi ar fi trebuit sa se invetze cu ele pan' acum. dinamovistii astia frustrati si invidiosi pe succesele altora, succese in munca, bineinteles.

bah moshule, din ce film romanesc o fi replica subliniata? ma tot macina intrebarea asta de cateva zile. actorul cred ca e dinica, daca nu ma lasara memoriile de tot.

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 1:07 am

nu stiu. nu sunt eu cu filmele romanesti. eu tocmai am urmarit ultima parte din Pulp Fiction....pe TVR2 ....desi am caseta...si desi l-am vazut de vreo 79 de ori....si desi stiu toate replicile pe din'afara.
Genial e putin zis , nu ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Aug 11, 2003 1:09 am

Buna seara.M-am intors.did u missed me?:D.Promit k revin maine seara cu amanunte,da va rog io pe rand,nu va inghesuitzi:p

P.S.Naituis punem pariu k Dinamo i-a titlu anu asta?:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati