(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
eu sunt de partea lui joao !
mi-a dat niste sfaturi super-pretioase in aceasta seara....asa ca tin cu el ! si plus ca nu ar fi corect sa fie singur impotriva lui SOD + bhuttu !
Deci ..nu stiu de ce va certatzi...dar sunt alaturi de Joao !
mi-a dat niste sfaturi super-pretioase in aceasta seara....asa ca tin cu el ! si plus ca nu ar fi corect sa fie singur impotriva lui SOD + bhuttu !
Deci ..nu stiu de ce va certatzi...dar sunt alaturi de Joao !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Am mai luat un examen . Afara e un cuptor. Ma simt obosit. Mai scriu putin pe forum..dupa care imi fac o salata de roshii cu castravetzi si cu branzica rasa deasupra...si ma culc ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu m-am mai culcat,bai angus ! Ca trebuia sa platesc intretinerea..si daca ma culcam ..ma mai sculam la 8....si iar nu plateam intretinerea !
Si ma baga administratora la restantieri !
SOD....inteleg ca nu te aliezi cu nimnei ,impotriva lui Joao. Stiu ca ii faci fatza singur !
Impotriva mea ..tot singur vei lupta ? Ca am de gand sa itzi declar razboi !
Si ma baga administratora la restantieri !
SOD....inteleg ca nu te aliezi cu nimnei ,impotriva lui Joao. Stiu ca ii faci fatza singur !
Impotriva mea ..tot singur vei lupta ? Ca am de gand sa itzi declar razboi !
-
Asa se zice acum..cand tremura nadragii pe tine de frica ? Ca ma ignori ?
K..oricum nu ma bateam eu cu tine ! Nu dau in copii !
K..oricum nu ma bateam eu cu tine ! Nu dau in copii !
-
caldura mare monser. da' care se bate pe aici ca e interesant. nu m-am mai batut si nu m-am mai uitat la o bataie de multisor...
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
- maximus
- Junior Member
Pe unde ai umblat,domnule maximus ? Ce lucruri ai mai vazut ? Cu ce oameni te-ai mai intalnit ?
-
1. n-am mai intrat pe forum de 1(o,una) ZI!
:eek: thas unbelievable!
2. Aceasta melodie e superba (de pe soundtrackul LotR
)
3.vreau mai repede la mare sau la tata. :cry:
:eek: thas unbelievable!
2. Aceasta melodie e superba (de pe soundtrackul LotR

3.vreau mai repede la mare sau la tata. :cry:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Astept, astept ceva sa se intimple. Nu stiu ce, ceva, orice, dar mie atat de teama ca o sa astept in zadar.....
- J.A.Tiranu
- Junior Member
bah sopra,lasa dreacu inspiratia de pe rosii stricate!
deci bai sod,dac inteleg eu bine,esti parinte.
cum ma injuri tu pe mine ca un birjar? ce exemplu esti tu pt copiii tai? si de ce dreacu pierzi timpul cu forumul daca ai copii de crescut? eu nu ma cert cu tine,te certi de unul singur!
moshule,a mers tata faza? am facut chiar un subiect despre asta,te prinzi tu unde si care! sa te ajutam ,asa..............
bhutule, tu te bagi ca musca-n kkt!
pace voua fiilor!
cum ma injuri tu pe mine ca un birjar? ce exemplu esti tu pt copiii tai? si de ce dreacu pierzi timpul cu forumul daca ai copii de crescut? eu nu ma cert cu tine,te certi de unul singur!
moshule,a mers tata faza? am facut chiar un subiect despre asta,te prinzi tu unde si care! sa te ajutam ,asa..............
bhutule, tu te bagi ca musca-n kkt!
pace voua fiilor!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Re: bah sopra,lasa dreacu inspiratia de pe rosii stricate!
Initial trimis de Joao
deci bai sod,dac inteleg eu bine,esti parinte.
e clar ca nu vrei sa te linistesti.deschizi subiecte de scandal peste tot!nu-ti ajunge unul?vrei sa ne impulim acum prin tot fanclubul?
cred ca deja ai sarit calul si iti dau un ultim avertisment.potoleste-te ,ca nu sunt dus de multe ori la biserica !te joci cu curul gol pe langa pula sculata!problema ta!
in alta ordine de idei,e treaba mea cum imi educ copilul si pe unde imi pierd eu timpul.nu dau socoteala nimanui si cu atat mai putin unui ins de teapa ta.
daca vrei sa continuam iti stau la dispozitie oricand!dar eu zic sa te potolesti ca probabil am inceput sa deranjam si pe alti oameni de pe acest forum,iar eu ,spre deosebire de tine,mai am o farama de bun simt!
-
SOD - Mesaje: 6035
Joa & SOD..vor primi cat de curand avertisment daca se mai cearta pe forumul de generalitatzi ! Este forum de scandal. Folositi-l !
Eu de'abia astept sa va avertizez !
In alta ordine de idei...mi-e cam somn..ca sunt sculat de la 5 ! Ma duc la culcare ca diseara e film marfa pe HBO ! Mare atentzie SOD....ca stiu ca vrei sa il vezi ! Blair Witch Project ! Nu-l rata !
Eu de'abia astept sa va avertizez !
In alta ordine de idei...mi-e cam somn..ca sunt sculat de la 5 ! Ma duc la culcare ca diseara e film marfa pe HBO ! Mare atentzie SOD....ca stiu ca vrei sa il vezi ! Blair Witch Project ! Nu-l rata !
-
am jucat tenis de masa azi vreo 6 ore ( prima data in viata mea ) si mi-am batut colegele 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Eu joc tenis de masa de la 5 ani...si nu ma bate nimeni ! E singurul sport la care fac fatza ! La toate celelate..sunt bata !
-
imi cer scuze!
pt cei pe care i-am deranjat aici,imi cer scuze!
nu se va mai repeta!
marfa de film moshule! abea astept sa-l comentam!
nu se va mai repeta!
marfa de film moshule! abea astept sa-l comentam!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Ma cam enerveaza costasilviu ca de cateva zile incoace parca nu mai e el. E ca si cum mi s-ar fi stricat o jucarie care-mi placea mult. Nu stiu cum sa pun problema... da' cand il vad pe costa online m-astept la genocid de neuroni, nu gluma. Si el... nimic!
Joao... ma bucur c-ai lasat-o asa! :o
Joao... ma bucur c-ai lasat-o asa! :o
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
bai nene e ceva de graoza . spoiesc de vreo saptamina si nu mai termin. mare lucru si zugraveala asta. dau cu trafaletele,beau bere, maninc si dorm. nici nu mai stiu in ce ordine...
Zici ca esti tare la tenis de masa mosh? pai ia sa verificam odata.
pe o bere si daca o cistig mai jucam si pe altele. ce zici te bagi?
Zici ca esti tare la tenis de masa mosh? pai ia sa verificam odata.
pe o bere si daca o cistig mai jucam si pe altele. ce zici te bagi?
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
- maximus
- Junior Member
Normal ca ma bag ! Dar nu stiu cluburi de ping-pong !
Vezi ca mi sus te-am intrebat unde ai fost plecat ..in aceste saptamani de basentza ! Ori nu ai vazut..ori e secret !
Jucam pe 1 Timisoreana pt. inceput ! Dar sa fie undeva indoor...ca eu nu suport caldura !
Vezi ca mi sus te-am intrebat unde ai fost plecat ..in aceste saptamani de basentza ! Ori nu ai vazut..ori e secret !

Jucam pe 1 Timisoreana pt. inceput ! Dar sa fie undeva indoor...ca eu nu suport caldura !
-
bine conasule. pe o timisoreana. ai caintru acuma si pe turism, stai linistit ca nu am secrete sint un tip nesimtit.
stiu mai multe locuri unde putem juca spune numa ziua...
stiu mai multe locuri unde putem juca spune numa ziua...
- maximus
- Junior Member
E foarte bine ca esti nesimtit ! Si eu sunt la fel ! :p
Pai stai sa termin si eu sesiunea..sa scapam de febra mondialelor..si mergem si jucam !
Mai vorbim noi pe tema asta !
Baga-tzi si tu yahoo messanger sa vorbesti cu noi !
Pai stai sa termin si eu sesiunea..sa scapam de febra mondialelor..si mergem si jucam !
Mai vorbim noi pe tema asta !
Baga-tzi si tu yahoo messanger sa vorbesti cu noi !
-
Acum am intrat..si nu mai esti tu !
Ma bate gandul sa ma duc la masa ! In rest..mor de cald !
Ma bate gandul sa ma duc la masa ! In rest..mor de cald !
-
Pai ma radiaza..si il tin mereu inkis. Doar daca am nevoie urgenta..il deschid.
In alta ordine de idei...de ce e asa de cald ? Eu nu mai rezist ! Curg apele pe mine ! Mi-am pus o muzica..si cand am scos cd-ul din cd-rom..m-a ars la mana..asa de tare se incinsese !
Afara nici nu ma gandesc sa ies..decat dupa lasarea serii !
Cand vine iarna ???????
In alta ordine de idei...de ce e asa de cald ? Eu nu mai rezist ! Curg apele pe mine ! Mi-am pus o muzica..si cand am scos cd-ul din cd-rom..m-a ars la mana..asa de tare se incinsese !
Afara nici nu ma gandesc sa ies..decat dupa lasarea serii !
Cand vine iarna ???????
-