(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 14, 2003 12:44 am

baslaiberul™ este un cuvant inventat de Aliosha. are drepturi pentru el.
pun ™ ca sa nu ma dea in judecata !

baga-ti-ai baslaiberul™ , Ostatic™ !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Fat Frumos !

Mesajde Trade M. » Joi Aug 14, 2003 12:48 am

Mai uita-te si tu mai frate
In cartea de bucate
Si-ai sa vezi ca ™ nu se pune asa ... la totate !
Daca nu ma crezi, ia cartea de bucate !:o
Trade M.
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Aug 14, 2003 3:40 am

Puteam deschide la mine acasa pe forum acest subiect, dar am nadajduit ca aici gasesc oameni mai cu gusturi in ceea ce priveste a 7 a arta.

Haggis, asta ce va sa zica?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 14, 2003 4:07 am

pai da. doar n-oi vrea sa discut cu d'alde tine care n-ai inteles Gladiatorul...un subiect asa interesant si important ca cel de acolo.

zii ! ma iei la meci , pe Stefan cel Mare ? vine si Nighty ! :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Aug 14, 2003 4:16 am

Am inteles, iti trebuie copii ca Assasin sau lunetistu', care pot comunica la acelasi nivel :o Ba Moshulica, acum serios, pai daca faci antireclama de genul asta prin alte parti nu-i de mirare reactia alora de pe softnews.

La meci te-as lua daca m-as duce, din pacate nu cred ca pot... vezi poate vine Nighty :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 14, 2003 4:32 am

nu-i vorba ca fac anti-reclama , ca mereu le mai infig la aia un link de pe la noi. dar m-am enervat rau de tot pe forumul nostru de cinema , acum ceva vreme....cand am deschis un subiect despre Pulp Fiction si nimeni nu s-a bagat timp de vreo 3 zile. am decis apoi sa il mut la aia si a avut succes. chiar si bunul tau prieten a scirs pe el. :p De atunci obisnuiesc sa mai las impresii pe la ei.

Hai sa mergem si noi la somn. Nighty deja s-a trezit si sa pregateste de servici...iar noi o ardem degeaba.

Noapte buna ! *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Buna dimineatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 9:28 am

pentru insomniaticii astia doi care au facut toata noaptea trafic intens pe forum pan' le-a picat capu' pe tastatura si ochii sub masa si care au inrosit firu', respectiv cablul (si poate si maimutza, cine mai stie?) am doar doo cuvinte: sunteti nebuni, mah! :D pardon, au fost 3 cuvinte. bre, va era teama ca apare, peste noapte, freo lutza noua si 'fresh' si nu sunteti aici cu comitetul de intampinare?! nu va mai saturati!

moshule, nighty nu se duce pe stadion sa stea in tribuna neutra, sa sparga seminte si sa primeasca injuraturi de la dinamovisti ca nighty e om serios.
si nighty nu numa' ca s-a trezit si s-a pregatit de serviciu da' a mai si ajuns la serviciu. incredibil, eh?

hai mah, ca azi mi-s bine dispusa. (lateral-dreapta si usor pe centru chiar :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 14, 2003 9:57 am

maimutza s-a sculat , foca s-a trezit , nighty e la datorie , eye nu ! :mad:
Hyde doarme. :rolleyes:

90 , atunci mergem la Rapid - Steaua. ca e pe 23 , aici la noi in cartier. duminica, 17 august la ora 20 sa fi in fata la Electroaparataj. Vom sta la peluza I Vatra Luminoasa....impreuna cu Armata Ultra.
ziceam sa stau le peluza II Muncii , cu Legione Granata....dar daca vii tu.....

abia astept sa te aud cum cantzi : "am avut si vom avea mereu.....boala pe ............ , ne ............ pe ei la infinit , ............... lu' ............ "
Oribilul Mosh
Junior Member

2704

Mesajde baixinho© » Joi Aug 14, 2003 10:04 am

selecteaza, foca, selecteaza
foca, esti un pisat, ma, aia esti.

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 14, 2003 10:07 am

iar tu esti o urina lugubra ! mi-e sila de tine ! te detest !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 10:16 am

mah, ce va mai dezmierdati si giugiulitzi p'aicisia.

nocturna

2706

Mesajde baixinho© » Joi Aug 14, 2003 10:29 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
din ce se compune un dobos ?

foca, cand vine poli AEK Timisoara in Bucuresti, intreaba-l personal pe dobos (anton) din ce este compus, da' vezi sa nu-ti dea o zmetie peste ceafa de sa-ti sara proteza din gura.

ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 11:27 am

ganduri ce-mi trec prin minte rasfoind rocku’ strain:

1/dupa ce am citit concluziile de pe threadu cu sziget, am inteles ca fu bine, frumos, dusuri, flori peste tot, norisori pasnici si toti numa-n roz bonbon, numa’ hapi and joi, lumea s-o distrat, s-o simtit bine, or baut neste beri (da’ nu prea multe), or castigat tone de ursuleti de plus la ‘socurile’ si concursurile organizate din bunavointa organizatorilor. bun. pana aici ie bine. da’ cum ramane cu fetele de la POPS, ma-ntreb io? oare insarcinatii de la sziget sa fi uitat sa le treaca pe lista cu ‘ce ne-a impresionat/incantat si placut de n-am mai putut, la sziget’ sau pur si simplu ei nu ie patrioti? astept raspunsuri si lamuriri pe adresa fanclubului. provincia sa se abtina!
2/piar neatza, dupa ce-ti vazui postu de pe HIM (=D x2, ca se merita) te-am reconsiderat repejor, iarasi si din nou si nu num'a ca esti pe lista de craciun, da' iesti si pe aia de paste. stai tund ca-ti aduce iepurashul de paste (nu ala playboy bre) ceva frumos. :D

later edit: uic iz.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Aug 14, 2003 11:35 am

asha da! shi se zice uici iz !
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 11:40 am

pai fusei cam nehotarata, oscilam intre uic si uici da’ ma gandeam ca merge si uiciz.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Aug 14, 2003 11:56 am

pai asta ie cash cum ai zice careste, cea ce nu se poate. care este.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 12:02 pm

bre, o tot dati la intors. deci sa inteleg ca nu v-a impresionat prestatia fetelor de la POPS la sziget?! halal sa va fie! mai ales stefan, care fu incantat mai mult de tanti aia de 60 de ani. :D

nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Aug 14, 2003 12:09 pm

pai fane pe alea de pana-n cinzeshinoua le fuma de mult asa ca acu trecu la o noua etapa a maturitatii sale exuberante :D
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 12:13 pm

pai ie cam nesanatoase obiceiurile lui. sa nu-i dauneze exuberantei. :)

nocturna

2708

Mesajde baixinho© » Joi Aug 14, 2003 12:15 pm

foca, i-am zis mamei de tine) nu spun in ce context te-am pomenit, ca te fac de cacao) si cand a auzit ca mananci ca spartu, ti-a facut mancare de urzici, de castraveti, de bame si spanac (acu, cred ca nu-ti trece prin cap ca a facut un amestec; mancarurile sunt in vase diferite). ia zi, cand vii la masa?

ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 12:18 pm

baics, meniu’ ala de tocma il prezentasi e genocid pentru moshu’. crunta razbunare mah. :D

nocturna

Mesajde neatza » Joi Aug 14, 2003 12:18 pm

pai nu spusei fra, ca eo nu fusei p'acolosha, dacat c-am trecut pe lnga dand ocol dupe ce sa farshit shi mam intalnit cu unii care mi-a istorisit tarashenia, iei, mai ezact iel, ierea cel despre care a scris gazetele ca urla cuvinte ce nu suporta tiparu, respectiv sex oral in varianta pentru practicantzi.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 12:24 pm

asa e unii invidiosi pe succesele altora, succese in munca.

nocturna

Mesajde Nightmare » Joi Aug 14, 2003 12:28 pm

Sche fasche hinvidia din hom...:p
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Aug 14, 2003 12:28 pm

ce vrei sa spui? chiar crez ca fetele de la pops era invidioase pe pretenu meu care chiar era capabil sa faca ce zicea?

neatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 12:38 pm

neatza, lojic ca raspunsu e da. hai ca ie bine.

moshule, dormi? cand te sesizezi si matale, nu vezi ca ne injura asta mica?! io nu-i zic nik, ca iar se interpreteaza si sunt acuzata de rele tratamente aplicate minorilor.

nocturna

Mesajde gabuba » Joi Aug 14, 2003 1:39 pm

baixu m-am obisnuit asa de tare cu scrisul ala gri pe alb incat nici sa mai selectez nu am nevoie :p.
treci la alb - pe - alb. Sa vezi provocare atunci... ;D

Mie imi place cum da culoarea asta, si verdele ala din semnatura mea
asta e un test:
bla bla bla

later edit: neah, cand vezi ca urmeaza sa ai la mesaj background alb bagi culoare alba :D. ca altfel e prea clar . ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

2711

Mesajde baixinho© » Joi Aug 14, 2003 1:47 pm

io o ling de 10-15 ori zilnic pe "dunga", iar lui ecs BabyGirl ii place.

ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Aug 14, 2003 1:53 pm

baicsule vezi ma ca e thread adecvat cu limbile pt baieti. mai e si una cruela pe-acolo care la 14 ani cica e meseriasa. poate va cereti prietenia ca cu icstina vaz ca nu ie nici un orizont optimist...
eyewitness

2712

Mesajde baixinho© » Joi Aug 14, 2003 2:00 pm

n-o mai da la-ntors, ca ai vazut si tu despre ce este vorba in propozitie.

ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati