(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Mr Hyde » Lun Aug 18, 2003 1:24 am

Pai singurul care a injurat esti tu :D Cum la ce bun? Gaseam si noi niste curve din Cluj...

Cu meciul cred ca am fost destul de clar: am examen a doua zi... si a treia, asa ca oricat de mult as vrea nu pot. Oricum, inteleg ca te duci pe Cotroceni.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 18, 2003 1:30 am

nu am vazut cand ai zis ca ai examen. sorry !

pai sunt in aceiasi zi meciurile ? daca sunt in aceiasi zi ma duc pe Cotroceni.

ca mi s-a facut sila sa stau langa suporteri precum Aliosha.....

las' ca mergem impreuna in turu I de UEFA ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2759

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 11:46 am

selecteaza, foca, selecteaza
pai ce, ma, te duci la meciurile lu pechinejii?

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 18, 2003 11:49 am

ma duc la orice meci am posibilitatea pentru ca sunt un suporter al fotbalului , nu un tifos cu vederi inguste plin de subiectivism ca tine , Aliosha , bhuttu sau cei ce tin cu Dinamo.
gigi , ce program ai maine ? :p

--------

Nicholas , ai fute-o pe fata asta ?
Cica e din municipiul Roman.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Aug 18, 2003 11:54 am

alex ar fute orice gaura. de ce crezi ca-i tomis nordu plin de gropi?
eyewitness

2761

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 12:00 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
gigi , ce program ai maine ? :p

ca in orice zi a concediului, ma trezesc cand am chef, imi fac siesta (nu, nu ca tine, adica nu-mi bat maimutza, am si eu orgoliul meu), dupa aia imi beau cafeaua, iar pe la 11.30-12.00 ma duc sa-mi platesc primul an de fachiultate la Hyperion. dupa-amiaza intentionez sa ma intalnesc cu o persoana destul de draga mie (NU, nu cu tine, Doamne fereste), iar mai incolo nu stiu ce o sa fac. asta nu inseamna ca o sa am acelasi program in fiecare zi.

ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Aug 18, 2003 12:04 pm

Huh...pentru ea, m-as duce si in Alba Iulia. Nu a specificat pe unde in Roman...ca nu am de gind sa ma plimb dupa ea prin tot municipiul ala, ca-i mare, si pe mine ma doare spatele de ieri, ca am carat un pian (fara coada) 3 etaje. Si-a luat nebuna aia de Oana pian....ce dracu sa faca cu el? Chiar, moshule, te-ai futut vreodata pe pian? Cum o fi oare...:-?

Acum sa revenim la poza...rasa sub brat (10p), fara sutien (10p), unghii de vampa (10p), slabuta cum imi plac mie(10p)....daca imi dai nr. de tel., sa mor daca nu o sun, si o invit la mine, sa-i arat marea de pe stabilopozul ala de sa aruncat ala acum o saptamina in cap.

Dar cine or fi aia de stau sub "casa de schimb"?? Changedollars de-ai nostri? :)

Sa nu mai zic de piciorul ala suspect, in partea dreapta a tonetei goale...

Deci intr-un cuvint, DA!

Piies: Eyeule, ce, tu nu ai fute-o? De ce, daca nu?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 18, 2003 12:13 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
, moshule, te-ai futut vreodata pe pian?

m-am futut pe plaja , in apa marii , in wc-ul de la fanutza , pe bancheta din spatele supernovei , in compartimentul acceleratului de Sibiu , in spate la Ateneu , pe scara blocului , in lift ....dar pe un pian niciodata. :p :p :p

--------

Nicholas..vezi ca are 14 ani aia..deci inca 50 de puncte in plus !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Aug 18, 2003 12:16 pm

nu bah fute-le tu pe toate si pe alea din roman si alba iulia si caracal si alea de la sud de dunare ca deja constanta e fumata. mare noroc avu migu ca-si proteja prietena ca altfel....sau mai stii?

moshule spuneai faze din filme sau din visele tale erotice ?
eyewitness

2763

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 12:18 pm

Eyeule, ce, tu nu ai fute-o? De ce, daca nu?

selecteaza , foca, selecteaza
pai daca o fi ca fata din atajmentul din postul í£sta stiu de ce nu ar intretine raporturi secsuale cu ea. este, aiule?

ANTI

baixinho©

Mesajde darkshines » Lun Aug 18, 2003 12:28 pm

vroiam sa zic ceva in legatura cu semnatura lui Wimp_Lo(ca e din filmul Kung Pao) da' m-am razgandit.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Aug 18, 2003 12:31 pm

*lol*..uite ca l-am gasit pe moshul incercind sa intre la pop-idols..*lol*

http://segfault.lnet.lut.fi/huru/pop-idols.mpg
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde angus » Lun Aug 18, 2003 12:31 pm

Coada soricelului
Uite ici, uite colea-
Panglici mii de catifea,
Moi la pipait si verzi,
Cu mirozna de scoverzi.
Cite-s? Nici nu mai socot
Mi-au umplut imasul tot.
Iar din fiecare tufa
Iese cite-un tir cu scufa,
Iar pe scufa, pe scufita-
Cite-o giza gizulita.
Iarba mindra, floare deasa
Miine vin in deal la coasa.
Un nepot intreaba :-ce-i?
-niste cozi de soricei....
-care cozi? De unde cozi?
Printre pir si golomozi?
Na, ca ma facut sa rid
Vorba nepotelului.
Asta-i bre, numaidecit
Coada-soricelului.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Aug 18, 2003 12:35 pm

angus, deschide-ne poarta. :)

moshule, din bunavointa cui mi-a crescut si al doilea vot la who[m] u love most on fanclub? sa fi fost aiu, dupa ce am zis ca nicholson e sclipitor? :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Aug 18, 2003 12:39 pm

nashico , una cu ciubotica cucului n-ai ? doar stii flebetea mea...

nocturno , fara shaki pe lista de premianti io nu votez. o fi intrat monk din tunis ,mai stii?
eyewitness

2764

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 12:41 pm

Initial trimis de eyewitness
moshule spuneai faze din filme sau din visele tale erotice ?

nu, aiule, baga locatii la sto. toate alea ie de fapt, "Parcul Operei".

ANTI

baixinho©

Mesajde rady » Lun Aug 18, 2003 1:00 pm

tre sa-mi strang bani sa-mi platesc examenele, tre sa-mi iau restantele, tre sa le dau mumu la niste profi...
arghhhhhhhhh
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

2766

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 1:11 pm

alex, poza asta iti place? :D

ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Aug 18, 2003 1:13 pm

pedofililor!
da voi femei nu futeti?
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Aug 18, 2003 1:19 pm

Huh..unde pula mea gasiti pozele astea??? Mama ce tzitze are aia cu sapca....misto de tot! Multumesc pentru poza..am material pina vine Oana la sapte...cred ca o sa creez o fantazie ,unde o sa fiu cu amindoua deodata..sa nu ma obosesc prea tare.

Eye-ule, pula mea, nu vezi ce tzitze au? Sint femei, gata! Sa terminat cu papushile si alte timpenii...:D
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Aug 18, 2003 1:25 pm

bah alex da de unde bre logica asta? pai sa-ti zica moshu ce respiratie are marioteasa la numa 14...ca daca-ti propteste una pe mecla zici ca te-a lovit 41 de mamaia.
bine ca nu zisesi ca gata, le-a crescut paru pubian sunt femei deci bune de carje...
eyewitness

2767

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 1:26 pm

da voi femei nu futeti?

ba da, aiule, si femei.

ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Aug 18, 2003 1:30 pm

bah baicsule baga nenica femei adevarate nu prostituate ordinare dintr-astea de 50 mii muia in parcare la km 36
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Aug 18, 2003 1:37 pm

Hahaha...ai dracu pe unde umbla..pe la Animal X..sa se ia de pushtoaice...vin shi io?

Eye-ule, pai tu nu le-ai vazut cum umbla pe strada? Chilotii in cur, tzitzele pe afara...astea iti dau o educatie sexuala, de stai cu gura deschisa o luna...nu mai e ca pe vremuri. Stiu mai multe ca noi, la 15 ani. Am auzit din greseala o discutie dintre 2 pushtoaice de vreo 15-16 ani, de imi este mie rushine sa o redau aici.
Nu este vorba de logica, ca maimuta nu gindeste..:p

*lol*...al dracu moshu, ce poze baga pe forum...perversule!!!!!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Aug 18, 2003 1:41 pm

Stiu mai multe ca noi, la 15 ani.

cum mah alex, adica fetele astea stiu de unele pe care tu nu le stii? pai ti-a scapat tie freuna necunsocuta? :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Aug 18, 2003 1:43 pm

LOL
pai bah alex daca te iei dupa mintea maimutei neganditoare risti sejur la mititica de la 3 la 7 ani si ajungi ca moshu sa maltratezi maimuta pana da coltu saraca prematur...

si ajungem la vorba lu vali ca vorbesc fetele de toate cele si cand ie sa le pui mana pe bulan incep sa tremure ca varga iar daca mai inaintezi si la rozeta lesina dracu si te alegi si cu vreo imputatie de spitalizare.
eyewitness

2768

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 1:45 pm

bah baicsule baga nenica femei adevarate

vrei femeie adevarate? ia, aiule, da vezi sa nu intri in conflict cu SOD, ca o iubeste pe femeia asta ceva de speriat, este in stare sa faca moarte de om pentru ea.

ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Aug 18, 2003 1:51 pm

nu mah nu intru...mai bine de 10 ani am impartit-o si la bine si la rau si peste tot (in afara de pian) deci n-o sa fie ea maru discordiei intre noi. numa ca pe undeva amandoi, si sod si io, avem oarecare mila ca de cand o lasaram a ajuns ce-a ajuns ca pentru un porumb fiert pe plaja isi da si budigaii jos nu vazusi...
eyewitness

2769

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 1:58 pm

lasa, aiule, ca foca ie si mai si, lui nici nu tre sa-i dai un porumb fiert. ie suficient sa pronunti "shaorma" si se da in fapt. parerea mea. ©

ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 18, 2003 2:05 pm

n-am mai mancat de 2 luni o shawerma. s-a facut 65 000 lei aia mare. cu banii astia cumpar paine o luna de zile.
:cry:
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati