)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Si se baga si la alti vrabioi sau doar la vrabiutze? De unde stiai ca erau vrabiutze si nu vrabioi? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
acustic scrie:Maneaua este ca o amanta ,nimeni nu recunoaste dar toti o iubesc.
mi se pare cat se poate de logic. deci pot sa fut in gura manelele?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
apopou... verifica bre mail...
!!!
+
am o nedumerire: daca ai punct verde acolosha inseamna ca esti online, n-asha?! Bon. Atuncia di ce daca dau click acolo unde se poate da click la nick-name imi spune ca esti offline si last activiti cam ieri!? OOf.. nu le am deloc cu astea..
!!!+
am o nedumerire: daca ai punct verde acolosha inseamna ca esti online, n-asha?! Bon. Atuncia di ce daca dau click acolo unde se poate da click la nick-name imi spune ca esti offline si last activiti cam ieri!? OOf.. nu le am deloc cu astea..
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
daca e verde, cica userul e online.
dar se mai intimpla sa ramii agatat in memoria fc-ului, chiar daca ai inchis pajina.
mi s-a intimplat chiar sa ma deloghez si sa revin sa citesc ceva, fara sa fiu logat, dar sa vad ca userul nbm vizualizeaza nush ce pajina...
acu ori e frun contract cu SRI
, ori e frun bug, nu mai stiu...
ps: io trebuia sa verific? daca da, am verificat :yD
dar se mai intimpla sa ramii agatat in memoria fc-ului, chiar daca ai inchis pajina.
mi s-a intimplat chiar sa ma deloghez si sa revin sa citesc ceva, fara sa fiu logat, dar sa vad ca userul nbm vizualizeaza nush ce pajina...
acu ori e frun contract cu SRI
, ori e frun bug, nu mai stiu...
ps: io trebuia sa verific? daca da, am verificat :yD
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
MiG29 scrie:cre ca ajtia de la erdes au devenit receptivi la critici si injuraturi:D
numi vine sa cred cat de bine pua sa mearga netu.ptiu sa nul deochi:)
Si ce?! Ne faci in ciuda???

E clar ca io nu i-am injurat destul!!!!
Asadar...
MUIE LOR!!! (lor - rds)
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Maneaua este ca o amanta ,nimeni nu recunoaste dar toti o iubesc.
de fapt e toti o iubeste, da omu na trecut pe la jcuala vietzii
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Eagle Raider scrie:sunte-ti al nustucatelea
ce sa fac dak mi se m-ai intampla odata?
sa p-ui un © baixinho ©, daca nut-zi cad-e mana.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Vezi?! Data viitoare sa tii minte...
Pot si eo sa fac un subiect pe katerinca&stuff pt cei care au ceva de zis la adresa astora de ne dau net??? Adica.. incalc vreo regula daca fac un asemenea subiect? Risc sa fiu data in judecata sau trimisa inapoi catre origini???
Serios.
Pot si eo sa fac un subiect pe katerinca&stuff pt cei care au ceva de zis la adresa astora de ne dau net??? Adica.. incalc vreo regula daca fac un asemenea subiect? Risc sa fiu data in judecata sau trimisa inapoi catre origini???
Serios.
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

pai mai ie un iuzar fluffy ;j
asa ca nu s-a putut altfel
da' oricum, imi sta bine cu asterisc, sunt mai interesanta
pese - multzumesc, rechina :kiss: multzumesc - si lu mama si lu tata si lu nashica
si lu shefu nostru cel ochios 
asa ca nu s-a putut altfel
da' oricum, imi sta bine cu asterisc, sunt mai interesanta
pese - multzumesc, rechina :kiss: multzumesc - si lu mama si lu tata si lu nashica
si lu shefu nostru cel ochios 
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332