(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
2865
nu mai selecta foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
da, ma, una era Monica Barladeanu, alta era Gabi Cristea, iar a treia era Mara Irimia. vor sa faca un fan club baixinho ©. stiu. altceva vreau de la tine. noutati nu ai?
evident, multumex pentru atentie ©
da, ma, una era Monica Barladeanu, alta era Gabi Cristea, iar a treia era Mara Irimia. vor sa faca un fan club baixinho ©. stiu. altceva vreau de la tine. noutati nu ai?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
2875
Initial trimis de MiG29
(shi daca vrem luam shi cupa):p
nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
da' ce, iar suntem pe vremea aia cand cele doua echipe de traditie ale sportului romanesc :bleah: faceau ce voiau? isi imparteau jucatorii, isi imparteau trofeele, mai aveau putin si isi imparteau si nevestele. sau...? :con:
ANTI
-
2880
nu mai selecta, ma, ca nu ai ce
cred ca esti in culmea excitatiei acum. bate repede maimutza ca si-a luat bhuttu ban.
cred ca esti in culmea excitatiei acum. bate repede maimutza ca si-a luat bhuttu ban.
ANTI
-
te oftici ? *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Selecteaza, foca, selecteaza
Moshule, ie-te ca postai si banat. Sugi pula bai laba trista!!!
Du-te si mai fa o laba ca a zis xkran ca imi prelungeste banu' cu o saptamana.
In alta ordine de idei, ii cer scuze lu' xkran ca am injurat pe Anunturi Administrative si ca am postat cu clona.
Multa muie Gabriel
evident, multumex pentru felatie
Moshule, ie-te ca postai si banat. Sugi pula bai laba trista!!!
Du-te si mai fa o laba ca a zis xkran ca imi prelungeste banu' cu o saptamana.
In alta ordine de idei, ii cer scuze lu' xkran ca am injurat pe Anunturi Administrative si ca am postat cu clona.
Multa muie Gabriel
evident, multumex pentru felatie
- mhuttu
de unde si pana unde ai dedus ca e trista laba ? *p
+ 7 , daca asa a zis xkran. nu ies din cuvantul sau.
+3 de la mine...ca prea ai injurat frumos ! :p
+ 7 , daca asa a zis xkran. nu ies din cuvantul sau.
+3 de la mine...ca prea ai injurat frumos ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
2884
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce ©
ANTI
-
nu ma timp sa cetesc ce ati scris voi p-aci.maine la machedonu va astept pe toti.bem si noi o bere si mancam o clatita.si normal,urarea de bine:ia mai dati-va ba-n pula mea!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
buna dimineatza, moshule. linistit? ai dormit bine?
buna dimineatza, neatza (nu te supara ca esti pe locul 2 da' tre' sa respectam oridinile si sa pastram disciplina in teren)
moshule, crezi ca aiu' a ramas blocat in trafic cu basculanta? si cum e mah cu metoda calendarului? io numar a cincea zi dupa craciun, o fi bine, n-o fi bine?
buna dimineatza, neatza (nu te supara ca esti pe locul 2 da' tre' sa respectam oridinile si sa pastram disciplina in teren)
moshule, crezi ca aiu' a ramas blocat in trafic cu basculanta? si cum e mah cu metoda calendarului? io numar a cincea zi dupa craciun, o fi bine, n-o fi bine?
-
nocturna - Mesaje: 8725
buna dimineatza. am dormit destul de bine..avand in vedere ca m-am uitat la gimnastica pana la 4:30 AM.
nu neg faptul ca sunt putin morocanos acum.
eye-ul m-a anuntat ca se retrage de pe forum datorita trivialitatii si obscenitatilor prezente tot mai des in ultima perioada pe siteul nostru.
pentru ce iti trebuie sa stii metoda calendarului ? :p
nu neg faptul ca sunt putin morocanos acum.
eye-ul m-a anuntat ca se retrage de pe forum datorita trivialitatii si obscenitatilor prezente tot mai des in ultima perioada pe siteul nostru.
pentru ce iti trebuie sa stii metoda calendarului ? :p
-
nu ma supar.. sunt CALM! cam tarziu pentru bunadimineatza. atat de tarziu incat deja mi-e lene. urasc zioa de luni.
-
neatza - Mesaje: 5820
de unde shi pana unde sunt eo de vina? de la ciorba de burta? de la neshte bere? de la shnitzel cu cartof prajitz? cre'ca iar plec mai devreme az!
-
de ce mah? te saturasi si tu de trivialitati? sau mai iei o portie de uichend ca asta fu insuficienta?
pe aceasta cale tin sa le urez succes celor ce in aceasta perioada, respectiv 25 august-11 septembrie, sustin diverse examene si olimpiada de toamna. multa bafta celor ce au nevoie!
pe aceasta cale tin sa le urez succes celor ce in aceasta perioada, respectiv 25 august-11 septembrie, sustin diverse examene si olimpiada de toamna. multa bafta celor ce au nevoie!
-
pai de saturat, m-am saturat viner, da az ie luni shi mi-e foame ca la tot omu. (sau ierea mai corect "ca shi la tot omu"?)
daca eo sustzin efortu la neshte colegi dea merge in fiecare viner la jumatea programului la neshte beri aici aproape, po sa primesc shi eo urarile de la tine?
daca eo sustzin efortu la neshte colegi dea merge in fiecare viner la jumatea programului la neshte beri aici aproape, po sa primesc shi eo urarile de la tine?
-
´neatza! Mie mi-a inceput bine ziua. Am fost la o sedinta linga Ciuperca, si de-a colo am luat-o spre munca. Pe drum incepuse sa miroasa ciudat in mashina...ma gindesc "Ce dracu, m-am bashit si nu stiu?"..cind ma uita jos la pedale, mi-am dat seama de unde era mirosul..am calcat intr-un cacat de caine, de mi sa intins pe tot pantoful, frina si acceleratie, plus covorul ala de plastic...:mad:
BAHHHHHH...voi aia cu caini!! Luati-va-n pula mea o punga cu voi, cum fac aia civilizati din alte tari! Ca nu este visul meu de-o viata, sa sterg kakatul de la patrupedul vostru, de pe pedale..pantofi,etc! Sa mor daca nu ma duc inapoi, si astept pina vine ala iar cu cainele, sa-i bag kakatul ala´n nas si urechi!!!
:mad:
BAHHHHHH...voi aia cu caini!! Luati-va-n pula mea o punga cu voi, cum fac aia civilizati din alte tari! Ca nu este visul meu de-o viata, sa sterg kakatul de la patrupedul vostru, de pe pedale..pantofi,etc! Sa mor daca nu ma duc inapoi, si astept pina vine ala iar cu cainele, sa-i bag kakatul ala´n nas si urechi!!!
:mad:
-
Nicholas_Alex - Junior Member
in acest caz, donshoara prezidenta, va multzumesc enorm pentru grija ceo purtatz actziunilor mele viitoare, dar mai ales diferitelor mele sustziner.
catre restu iuzarilor care folosesc forumu asta: facetz oarece diferentza intre Neatza (adica nicu meu) shi neatza (adica prescurtarea de la urarea de bunadimineatza) care eo nu mai shtiu daca va adresatz lu eo sau uratz bunadimineatza la toata lumea. putzina ordine shi respect pentru munca la altzii va rog.
catre restu iuzarilor care folosesc forumu asta: facetz oarece diferentza intre Neatza (adica nicu meu) shi neatza (adica prescurtarea de la urarea de bunadimineatza) care eo nu mai shtiu daca va adresatz lu eo sau uratz bunadimineatza la toata lumea. putzina ordine shi respect pentru munca la altzii va rog.
-
Servus bai ciocoflederilor!!! Iata-ma din nou in minunatul (?) si insoritul (!) oras Bucuresti... Dar numai pentru o zi... Va scriu de la un preten care a ramas aciisa pe vara... Venii si eu de la tara sa vad ce mi-au programatara estia pentru balcaniada... De la intai ne vedem pe baricade... Naituiso, cate bobite avem?
lateru' editu': neatzule, e bine daca adresez urarea cu apostrof?
lateru' editu': neatzule, e bine daca adresez urarea cu apostrof?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
pai bre nicku matale e neatza nu Neatza. asa ca tre' sa-ti asumi consecintele de confuzie generala, totala si 'apsoluta' . nu-nteleg care-i problema?
tobosare, sa nu intram in amanunte jignitoare la adresa mea, da? nustu cate bobitze uici iz sunt pentru ca inca n-am dat de cap la metoda calendarului asa ca numaratoarea lor este practic imposibila.
hai ca gasii unu ce are nevoie de urarile mele: multa bafta, portnoy!

tobosare, sa nu intram in amanunte jignitoare la adresa mea, da? nustu cate bobitze uici iz sunt pentru ca inca n-am dat de cap la metoda calendarului asa ca numaratoarea lor este practic imposibila.
hai ca gasii unu ce are nevoie de urarile mele: multa bafta, portnoy!

-
fra, zioa de luni face ravagi. nu mai shtiu nici cum ma cheama virtoal. orcum, pentro mai buna uzitare a capacitatzilor mele mintale, va rog sa nu va mai jucatz aiurea cu iele shi sa uratz ca totz oaminii "buna dimineatza"(rou). sau "bon dimine" (fr.) sau "mornin" (engl) sau "gututenmorgan" (germn) sau "astalavistabeibii" (span). care este.
-
adica tu nu te refereai la bobitzele alea colorate si stralucitoare de le insiri pe atza acas' la domiciliu si faci multi multi bani fara pic de efort? daca nu, habar am despre ce vorbesti.
-
dar eo shtiu: este, evident, vorba despre micile bobitze lasate in urma lor de catre flicopsistoarele mele. shi da, este foarte multe.
-
mare bucuriem produsesh portnoyule ca venish inapoi fie shi num pentru scurta vreme. credeam ca te dusesh la ozone. bine ca nu fuse zvonu adevarat. dar sa trecem la afacer. daca vrei, mai am doo tirur de flicopsistoare beji cu balushtri pe ambele partz care am zis ca nu lebag la produs ca-m ceruse nishte colectzionari ca sa le achizitzioneze. deci daca vrei bobitze, po sa-tz vand neshte flicopsistoare d-astea mai fertile pe domeniu.
-
Bucuria iaste reciproca si bineinteles dubla, pentru ca, iata, tu esti salvarea mea... Promisei unui serios investitor bilute multe multe pentru perioada ce va sa urmeze de la 1 si nu credeam ca mai am timp, procedeul meu dureaza mult si costa si mai mult... Asa ca batem palma si propun ca detaliile sa le discutam la un hustiuluc mic in parcul Ioanid... Ca martoreasa, bineinteles, Naituisa... Ea le stie pe cele aseiesti...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
-