(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
eo mai mult inchid carcium decat le deschid. dar in sensul spus de tine eo zic ca nu pentru ca ar insemna sa fie a noastra drept care n-ar mai fi placere, ci munca. cea ce nui bine.
-
neatza - Mesaje: 5820
neatza, forum, io bine mersi, invat, da' domniile voastre?
cine-a inventat contabilitatea, mama lui, scuzati expresia maicutii sale, da' daca-mi pun mainile pe el firimituri mai fine ca pesmetu' iese d'acolo...ah? aud?e mort? ahaaaa....pai nici nu-i de mirare...canta-i-as Macarena pe mormant!
cine-a inventat contabilitatea, mama lui, scuzati expresia maicutii sale, da' daca-mi pun mainile pe el firimituri mai fine ca pesmetu' iese d'acolo...ah? aud?e mort? ahaaaa....pai nici nu-i de mirare...canta-i-as Macarena pe mormant!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Portnoy..ti-am mutat pe rock strain subiectul cu Back Sabbath. discutati voi rockerii acolo....ca eu nu stiu cine sunt aia...si nici nu doresc sa aflu. :p
vezi..daca a auzit 90 de ei.
vezi..daca a auzit 90 de ei.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
mirela, sar'na ca tare-mi mai incantai sufletu' ca deschisesi usa forumului cu bosorogi. sper ca nu te speriasi de paienjenii de la intrare.
spori la invatat, si nu uita: D=C, A creste se debiteaza, scade se crediteaza, P creste se crediteaza, scade se debiteaza.
moshule, ti-as zice ceva frumos ai artistic da' ma abtin ca auzii ca nu mai e voie sa injuram admini
daca Sabbath nu-si are locul la oldies atunci nici Zeppelin nu-si are locul acolo.

moshule, ti-as zice ceva frumos ai artistic da' ma abtin ca auzii ca nu mai e voie sa injuram admini

-
nocturna - Mesaje: 8725
Moshule, esti culmea bah... L-am deschis pe Rock Strain din greseala si l-am rugat pe vali sa-l mute pe Oldies, unde vroiam sa-l deschid de prima oara... Si vii tu acum si-l muti din nou... Ce are, mah? Baietii astia canta din '69... Nu-s oldies?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
pai canta rock si sunt straini. asa...ca lasa-l pe rock strain. va avea mai mare succes acolo.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
da mah, lasa-l draq pe rock strain alaturi de threadu cu manowar care daca nu stiai 'e taticii lor'.
moshule, repet! acelasi lucru poti spune si despre zeppelin.
sabbath si-ar fi gasit un loc de cinste si onoare pe ex-forumu legende.

moshule, repet! acelasi lucru poti spune si despre zeppelin.
sabbath si-ar fi gasit un loc de cinste si onoare pe ex-forumu legende.
-
2889
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nu mai selectez , Jeane. nu mai selectez
-
Pai mai moshule, vorba lu' Naituisa, Led Zeppelin e si ei rock, e si straini, Jethro Tull e rock, e si ei (coincidenta) straini, si au thread-uri pe Oldies but Goldies... Nu vad logica ta...
neatzule, ma intrista mosu si uitai sa-ti raspund... Avand in vedere ca orice bar se deschide pentru a fi inchis, ramane cum am stabilit...
neatzule, ma intrista mosu si uitai sa-ti raspund... Avand in vedere ca orice bar se deschide pentru a fi inchis, ramane cum am stabilit...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
-
imi pare rau sa vad ca nai intzeles nimica. ideia nu ie sa faci o carciuma noo ca sonchizi laloc. ideia ie sa te duci intruna gata facuta shi sa vez cat po sa rezisht acolo. ce zici?
-
in principiu cam asha, da ce nu intzelegeai tu ie ca nare rost satz faci tu o crashma numa a ta pentru treaba asta. ie multe stabilimente de acest gen gata preparate. shi are shi vitamina ce.
-
breh matinale, tu om serios ejti mah? pai io cand te vazui ca umbli cu unitati de masura dastea maricele, cum ar fi de eczemplu tirele plus rabele, maxisteru shi toate alea, io gandii caci tu le ai pa toate macsime (:D ), cum sami treaca mie prin creerii capului ca flicopsistoare (asta o scosei doar cu copi-peist, ca nu fui instare sa memorez prin retzinere ashea cuvant de termen) ie nejte alea mici, mici, care se facu coada pana la stadionu ghencea la mine la spalatorie, care voi atzi pus placutza cu gestionaru bolnav shi vatzi tirat la nejte beri vinerea la miezu zilei, lasand oamenii serioshi care cu basculanta pa butuci respectiv care spaland parbrizele la flicopsistoare nonstop shi incontinuu pana acuma, fara sambata fara duminica, nare mama nare tata, doar ce reushira aia sa ma scoata la defilare pentru cateva ore, deam tzinut placutza impreuna cu brazar baicsu @.
in cu totul alata dezordine de idei, care tu incerci sa scotzi oamenii la nejte beri adevarate, reale, nevirtuale, ude shi adica vii?? pai tu crezica iuserii inculpatzi care ne laudam ca bem beri, votci, techile, fengshuie shi alte alcolice ie adevarat ce spunem noi?? neaah!
noi in vieatza reala shi de zi cu zi numa ceai de diferite cozi medicinale shi umpic de bibortzeni doar la sarbatori, can rest numa gura de noi. pai itzi spui io ca facui mai prin primavara o incercare moarte nare in scop de socializare a muncitorilor fruntashi pa ramura, soldata cu eshec deplin shi total pa linie, chiar daca detei in scris circulara negru pa gri ca ie ziua mea shi ie de geaba, gratis, moca shi fara bani. ashea ca nu pune la inima shi la plamanii personali refuzul negativ del primishi, io fui in subconshtientul meu fara sa vreau shi fara sami dau seama alatureatzi.
care este, angus.
noapte buna, nocturna.
buna de dimineatza, eyewitness.
uitai ceva?
da, uitai, ia daici peseu: breh, az daca nu fu aiul cu oichii pe dumneavoastra, baturatzi campii de ma lua cu durere de cap prin ametzeala cand citii trei pagini de prostii...
in cu totul alata dezordine de idei, care tu incerci sa scotzi oamenii la nejte beri adevarate, reale, nevirtuale, ude shi adica vii?? pai tu crezica iuserii inculpatzi care ne laudam ca bem beri, votci, techile, fengshuie shi alte alcolice ie adevarat ce spunem noi?? neaah!
noi in vieatza reala shi de zi cu zi numa ceai de diferite cozi medicinale shi umpic de bibortzeni doar la sarbatori, can rest numa gura de noi. pai itzi spui io ca facui mai prin primavara o incercare moarte nare in scop de socializare a muncitorilor fruntashi pa ramura, soldata cu eshec deplin shi total pa linie, chiar daca detei in scris circulara negru pa gri ca ie ziua mea shi ie de geaba, gratis, moca shi fara bani. ashea ca nu pune la inima shi la plamanii personali refuzul negativ del primishi, io fui in subconshtientul meu fara sa vreau shi fara sami dau seama alatureatzi.
care este, angus.
noapte buna, nocturna.
buna de dimineatza, eyewitness.
uitai ceva?
da, uitai, ia daici peseu: breh, az daca nu fu aiul cu oichii pe dumneavoastra, baturatzi campii de ma lua cu durere de cap prin ametzeala cand citii trei pagini de prostii...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
iuserii inculpatzi care ne laudam ca bem beri, votci, techile, fengshuie shi alte alcolice ie adevarat ce spunem noi?? neaah!
adica cum nashico, si parbrizele, motoretele, atasele, fliposistoarele si basculantele nici iele nu ie adevarate?! si aiu n-a fost cu moshu la gradina zoo??? presupun ca maine poimaine aud ca nici oribilul mosh nu exista.
noapte buna, Mr Hyde! :rolleyes:
adica cum nashico, si parbrizele, motoretele, atasele, fliposistoarele si basculantele nici iele nu ie adevarate?! si aiu n-a fost cu moshu la gradina zoo??? presupun ca maine poimaine aud ca nici oribilul mosh nu exista.
noapte buna, Mr Hyde! :rolleyes:
-
nu po pentru ca sam cred oichilor ce citesc eo cu oichii cu care citesc cea ce scrie aici. decio can zice lumea ca bea neshte beri eo santzeleg ca defapt iel nu le bea? pesemne ca nui a buna! deci eo cre'cam fostintrodus intro mare eroare de conspiratzie careatz vrut ca sa vedetz ce zic eo ca intradins sa va batetz joc de mine care mie mi se fleashpara ca nu mantereseaza ce zice lumea. ba asta ie umpic greshit ca de ezemplu asear ma interesat cea zis o parte din lume cand mia zis ca calberzgu nu ie rece shi ca mai bine iau tuborg ca sta mai de demult la frigider cea ceam shi facut de prea multe ori. deci eo recunosc deshkis ca consum. in principiu cam detoate da in special bere shi gotca shi uischi da nu pentru ca vreau ci pentru ca nam incotro penru ca eo sufar de hidrofobie. mai ales seara. dimineatzam cam trece da nu pentru mult timp. ..... despre ce vorbeam de fapt?
bon dimine la toata lumea shi la restu care mai ieste.
bon dimine la toata lumea shi la restu care mai ieste.
-
buna dimineatza, oameni (care sunteti si va simtiti)
mah, voi ati auzit de bun simtz? ca io zi di zi cand cobor din 313 fac un sondaj prin suprindere si inopinant cu subiecti luati aleator si la intamplare si nimeni nu stie nik de el.
mah, voi ati auzit de bun simtz? ca io zi di zi cand cobor din 313 fac un sondaj prin suprindere si inopinant cu subiecti luati aleator si la intamplare si nimeni nu stie nik de el.
-
he, he, he... cea ce nu shtii tu de fapt este ca in 313, dar shi in alte mijloace de transport in comun (ca alfel nici nu po sa le zic) este o celula a sectei "dushmanii sapunului" care a fuzionat cu ceva vreme in urma cu "asociatzia mancatorilor de ceapa de dimineatza". iar bunul simtz, din pacate, este la mine in nas. shi ce mai simtz.
peseu: shi vez ca vrea unu ceva de la matale pe life iz so crul
peseu: shi vez ca vrea unu ceva de la matale pe life iz so crul
-
nu mah, eu vorbeam de coborare din mijlocul respectiv, nu de actul de transport in sine. se grabesc oamenii astia ceva de speriat. tre' sa fii vigilent si atent sa prinzi secunda sa cobori ca altfel s-a dus draq momentu. azi am fost nevoita sa bruschez elegant o tanti care se grabea sa urce pe ambele usi, respectiv aia de indica coborare si aia de indica urcare, de fapt eram in dilema: s-o sar sau s-o ocolesc?
rasp la peseu: fanii mei.
rasp la peseu: fanii mei.

-
eyewitness a zis ca Black Sabbath isi au locul pe oldies ca au fost mamutzi. daca el a zis asa ...inseamna ca asa e. deci lasam Sabbath pe oldies.
in voi nu aveam incredere..dar eye prezinta garantii ! :p
in voi nu aveam incredere..dar eye prezinta garantii ! :p
-
am patzit shi eo de multe ori treaba asta cu dificultatea descinderii din mijloc. partea buna ie ca eo are peste nooj de kile, cea ce face mai lejera actziunea mea. totush, ie neshte inconshtientz care nici nu se deshkide bine ushili shi iei vrea pentru ca sa urce. deci in acest caz, itzi iei avant de pe treapa a doa shi sari frumos pe picioarele la respectivii inconshtientz. care iei are doo posibilitatz:
unu: sa sara la poceala, dar sa piarda locul in mijloc
doi: sa te injure printre dintz shi sa-sh continue inghiesuiala.
in toata espeientza mea de mitocan, n-am dat nici macar de unu care sa sara la poceala. dorintza de loc ie mult prea mare.
unu: sa sara la poceala, dar sa piarda locul in mijloc
doi: sa te injure printre dintz shi sa-sh continue inghiesuiala.
in toata espeientza mea de mitocan, n-am dat nici macar de unu care sa sara la poceala. dorintza de loc ie mult prea mare.
-
neatza nashico
neatza nocturno
neatza neatza
neatza moshule
sa va sparg la trompete ca citii 3 pajini pe acest minunat thread unde altadata inserau cu maiestrie monk, gabizzu ,jadded, icstina, depesh si multi,multi alti si ce vazui ?...ping pong neatza nocturna care monopolizara masa,fileu ,paletele si celuloidu.
nocturno da ticoul tau si-l atarna cumva soferu de pe 313 la oglinda retrovizoare ca porboneor?
neatza nocturno
neatza neatza
neatza moshule
sa va sparg la trompete ca citii 3 pajini pe acest minunat thread unde altadata inserau cu maiestrie monk, gabizzu ,jadded, icstina, depesh si multi,multi alti si ce vazui ?...ping pong neatza nocturna care monopolizara masa,fileu ,paletele si celuloidu.
nocturno da ticoul tau si-l atarna cumva soferu de pe 313 la oglinda retrovizoare ca porboneor?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buna dimineatza stimabile! da zim shi mie ce vina am eo ca or fi oaminii la conced sau, mai rau, in vacantza? shi ce, esht invidios pe mine cam gasit un suflet sa mantzeleaga?
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
la ciocan fete asteptam vreo medalie ?
moshule de cand te intereseaza pe tine ciocanele si mai ales fetele? noi stiam ca maimutica iti e suficienta? sau fu doar pura curiozitate? io zic ca raspunsu corect nu poate veni decat de la alex sau vali...
matinale, invidia pleca de vineri de la 14.00 cand unii asudau si altii isi bagara ceva in servici si botu in neshte beri....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
shi care se contiuo la greu atingandush apoteoza asear intro foarte grava criza de hidrofobie, respectiv amnezie.
shi ca satz treaca shi ca sam dreaga, ce zici, plecam az mai iute? ca doar ie martz, zi scurta.
shi ca satz treaca shi ca sam dreaga, ce zici, plecam az mai iute? ca doar ie martz, zi scurta.
-