(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
bah iar ma pacalesti ca vineri ca apune soarele la vro doo ca pusei grupu electrogen in funtziune sa am lumina ca intelesei ca astia in uichend lasara pantelimonu inclusiv pe fanii lu bugu si mafia in bezna? io nu poci pleca bre iute ca matale, io daca e trebe sa ma strecor tiptil ,sa ma preling pe langa peretii atelierului si in prealabil sa creez o diversiune gen sa tip ca se dublara salariile, ca se dau prime ,ca arde caseria si altele dintr-astea sa creez panica alfel maciuci ,tot 19 ma prinde la carusel
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nooshpe ce? orele? ceasu? nu pos a cred asha ceva. nu veni cu trebi dastea domle ca unii ie mai simtzitori la naturel shi patzeshte Doamne-fereshte, fro problema nefasta la sanatate. deci tu vreai sa zici ca stai pana la ore tarzii din dupamiaza/seara la munci? da ce suntetz voi, sclav? navetz sindicat? sau un levier mai greu? nu po sa te dai bolnav sa zici ca nu mai potz shi ca trebe sa te duci neaparat la unde ai tu treaba? shi te mai pomeni ca navetz nici un baruletz micutz ascuns intr-un figider garnisit cu to cei trebe? deci eo nu po sa cred.
-
neatza - Mesaje: 5820
Nicholas.......
you've got mail
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bre matinale ti-o fi greu sa crezi da asta e ...cand imi da maistru vreo piulita si surub mai complexe stau si pan la 8-8.30 mai ales daca ie pentru esport ca produsele ce ies din manuta mea ie f apreciate la esport. ie doar apreciate ca de cumparat nu le cumpara nimeni
-
uite daia sta lucrurile asha cum sta la noi in tzarishoara noastra pentru ca ie unii capabil shi cu posibilitatz de devenire shi vine altzi care la da la cap cu piulitze shi foraibare sau cine shtie ce obertainare shi alte alea shi le taie din perspectiva care dupaia asha ramane toata viatza cun orizont apropiat vederii shi priceperii care numai ie cum a fost odat care era programu fics + paosa de rigoare sau de pranz cum vroiai asha tzio faceai shi aveai timp sa iei shi doo mici la poarta. ie rau domle!
-
Re: Nicholas.......
Am pe dracu´...v-am zis ca nu merge..
- Fişiere ataşate
-
- mail.jpg (122.5 KiB) Vizualizat de 3431 ori
-
Nicholas_Alex - Junior Member
bre matinale , povestea ie mai lunga...io lucrez la intreprinderea de ansamble si subansamble . nu ma intreba pt ce ca nici conducerea nu stie la ce folosesc astea ce facem noi pe-aici cert ieste ca avem 40 de hectare de curte si depozite unde aceste subansamble si ansamble,foarte apreciate la export, shad colosha, frumos aranjate, vopsite si etichetate cu etichete nichelate cam din 1990. acu sa nu crezi ca ce producem si vindem. nici vorba. fabrica fiind cu capital integral de stat primim lunar subventii de la buget astfel ca salariile le primim integral ,plus orele suplimentare , plus primele astfel ca la noi se lucreaza cu spor si drag sa producem cat mai multe subansamble si ansamble pe care nu le cumpara nimeni. avem inchiriate inca vreo 23 de depozite prin tot bucurestiu si eram la un pas sa luam si stadionu ghencea de la armata sa ne putem depozita produsele numa ca veni unu becali si-l lua pentru el sa joace nu stiu ce echipa fotbal pe el si ne lua carnacioru din fasole. cu cat producem mai multe ansamble si subansamble , foarte apreciate la export, cu atat primim mai multi bani , statu fiind foarte multumit de rezultatele muncii noastre astfel ca economiseste bani ca in cazul in care noi am vinde produsele noastre la export ,adica pe langa apreciate sa fie si exportate , penalizarile si daunele ce le-ar avea de platit diversilor parteneri straini ar depasi cu mult subventiile pe care le primim lunar. acu sper sa intelegi ca merita sa stam pana la 7-8 seara in fabrica sa producem cu drag ansamble si subansamble mult apreciate la export.
-
2897
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©
una dintre cele doua echipe de traditie ale fotbalului romanesc :bleah:
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
Initial trimis de eyewitness
sa joace nu stiu ce echipa fotbal
una dintre cele doua echipe de traditie ale fotbalului romanesc :bleah:
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
in principiu shi eo fac cam acelash lucru cu flicopsistoarele, cu hushtiulucu shi alte alea care mai ieste shi nu mileaduc eo aminte. deci martz ie o zi mai nashpa decat lunea care ie nashpa. sunt curios cat o sa mai rezist sa stau aci fara sa plec.
-
2901
da' in bancoc cate grade ie?
da' in bancoc cate grade ie?
ANTI
-
in bencoc gradele nu ie de actualitate ca-i satelitu de vreme in revizie pana in decembrie asa ca ne concentram numa la pen balcanica si imprejurimi...
-
2902
fie ca tine, zi, macar, cate grade iera in uichiend la Giurgiu? sau nici asta nu stii?
fie ca tine, zi, macar, cate grade iera in uichiend la Giurgiu? sau nici asta nu stii?

ANTI
-
jale mare bre ,seceta si deshert la giurgiu. au secat toate carciumele ,dunarea si afluentii...pustiu bre...traversai la ruse prin dunare cu apa pan la glezne da si la aia fu seceta...
bre neatzo trecusi vineri prin giurgiu sau ruse de iera asa penurie de lichide pe-acolo?
bre neatzo trecusi vineri prin giurgiu sau ruse de iera asa penurie de lichide pe-acolo?
-
nu bre, da mia plecat neshte comeseni cu treaban teritoriu. era fo patru (4) asha ca nu ma mira ca na ramas nica in urma lor. sai vez prin bucuresht cand mai ajunge. are pozele puse sub tejghele sai cunoasca lumea. neshte nenorocitz. oamini rai.
-
bah astia 4 comeseni ai tai is vlastarele lu tepes bre ca parjolira totu in calea lor de parca iera ienicerii si spahii sa ne invadeze tara ?
-
nu ie bre cum zici matale, da shia aprins unu tzigarea in imediata prezentza a steclei de cocartz shia facut bum! a prapadit zadarnic beutura. shi in + cultura de cereale care se afla pe moment sadita pe campul respectiv.
-
Initial trimis de Nightwish
mirela, sar'na ca tare-mi mai incantai sufletu' ca deschisesi usa forumului cu bosorogi. sper ca nu te speriasi de paienjenii de la intrare.
;P auleo, vai de familia mea, uitashi ieri sa ma stuchi intre ocjori, si nici nu stii ce buba patii, ca mi se deochie internetu' si ramasei blocata in mijloc de conversatie pe Ymeu, plus ca ramasei cu frumusete de ost in aer, ca nu mai vru' sa mi-l trimita.
Pe la bosorogi io am mai fost o data, am bagat capu' pe usa fara sa bat si-am aruncat o privire inlauntru, da' nu vazui piciorus de paianjen la vremea aia. S'apai tocmai cand ziceam si io ca s-ar putea sa-mi placa aici a sarit babau' de dupe usa si m-a speriat, p'orma a inceput sa rada de mine, asa ca mi-am luat jucarelele si am plecat sa ma joc undeva unde ie copii mici ca mine, nu oameni mari.
Da' acuma am crescut mai mare, s-apai las' ca-i arat eu babaului ala rau'...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
mirelo , vorba lu mircea vintila "sa-i dam una peste bot, baubaului netot"
bah voi stiti ce face cel mai iubit dintre pamanteni de la 12 incoa ? nu baicsule ,nu-si bate maimuta ca primi control de la asociatia de protectie a animalelor si se lasa cu amenda. nici shaorme cu cehesti nu ingurgiteaza...ca banii se dusera pe amenda...
moshu invata pentru restante
sigur va veti intreba: da cum moshu are restante? din pacate da. la intretinere 3 luni, la lumina 2 luni si la cablu 5 luni....
si va rog :
PASTRATI LINISTEA PE FORUM ! (sa nu-l deranjam pe dl academician)
bah voi stiti ce face cel mai iubit dintre pamanteni de la 12 incoa ? nu baicsule ,nu-si bate maimuta ca primi control de la asociatia de protectie a animalelor si se lasa cu amenda. nici shaorme cu cehesti nu ingurgiteaza...ca banii se dusera pe amenda...
moshu invata pentru restante
sigur va veti intreba: da cum moshu are restante? din pacate da. la intretinere 3 luni, la lumina 2 luni si la cablu 5 luni....
si va rog :
PASTRATI LINISTEA PE FORUM ! (sa nu-l deranjam pe dl academician)
-
bah, aiule, acu' zici sa pastram linistea, acu' atentezi prin subminare la puterea de concentratiune a dlui admin...doar stii ca nu posa fuck asta, ca umplu forumu' de schelalaieli, de-o sa zica aia de la Minister ca pe fanclub se bat maimutzele in cor si-o sa inceapa sa-l sune pe Mosh sa-l intrebe ce-i cu zgomotu'; respectiv, deranjandu-l in acest fel de la actiunea sa academico-stiintifica.
ps: auzi, Moshule, stii bancu' ala cu politehnistii in sesiune?
ps: auzi, Moshule, stii bancu' ala cu politehnistii in sesiune?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mda...cam abureala pe aici...noroc ca mi-a trimis moshul un mail cu fetele care le-a intilnit el in mamaia..adica in general pe litoral...singurul care ma inteles..

-
mirelo ,vorbesc shoptit acu sa stii...
cataline vis a vis de echipamentul propus pentru omologare in cazul berilor iti raspund aici ca sa nu fim off topic pe generale unde modu e incuiat si futut in cur si da banari aiurea in troleu pt offtopicuri imaginare.
in primul rand "bere fara alcool" este un produs interzis de comisia acritorilor din romania ,fiind catalogat drept trivial, obscen si urat. nu intra in dictionarul asociatiei noastre. e ca si cum i-ai da lu seringa sa fumeze flori de tei uscate zicandu-i ca-i marihuana fara marihuana. pai isi baga pula imediat in tot arborele tau genealogic incepand cu cronicarii moldovei si terminand cu viitorii tai stranepoti. deci te rog ca pe viitor sa nu mai folosesti expresii interzise gen bere fara alcool.
in al doilea rand calitatile terapeutice si curative ale berii asupra eliminarii pietrelor din rinichi sunt arhicunoscute ,jetul de bere care intra in rinichi trebuind sa fie direct proportional cu capacitatea vezicii de a acumula bolovanisu din rinichi spalarea completa fiind posibila doar in cazul unui debit constant care asa cum am calculat cu membrii comisiei trebuie sa fie peste 0,2 l/sec ceea ce recipientul prezentat spre omologare nu este capabil sa-l obtina astfel ca eliminarea pietrelor este anevoioasa existant riscul blocarii acestora pe canalele de legatura dintre rinichi si vezica urinara.
si in al treilea rand comisia acritorilor din romania nu incurajeaza pe cei carora resursele financiare nu le permit o cura renala completa pentru indepartarea pietrelor si a unui drenaj eficient al acestora indemnand populatia mai nevoiasa spre metode curative mai ieftine dar mai putin eficiente precum ceaiurile diuretice,clismele si apa de mare.
cataline vis a vis de echipamentul propus pentru omologare in cazul berilor iti raspund aici ca sa nu fim off topic pe generale unde modu e incuiat si futut in cur si da banari aiurea in troleu pt offtopicuri imaginare.
in primul rand "bere fara alcool" este un produs interzis de comisia acritorilor din romania ,fiind catalogat drept trivial, obscen si urat. nu intra in dictionarul asociatiei noastre. e ca si cum i-ai da lu seringa sa fumeze flori de tei uscate zicandu-i ca-i marihuana fara marihuana. pai isi baga pula imediat in tot arborele tau genealogic incepand cu cronicarii moldovei si terminand cu viitorii tai stranepoti. deci te rog ca pe viitor sa nu mai folosesti expresii interzise gen bere fara alcool.
in al doilea rand calitatile terapeutice si curative ale berii asupra eliminarii pietrelor din rinichi sunt arhicunoscute ,jetul de bere care intra in rinichi trebuind sa fie direct proportional cu capacitatea vezicii de a acumula bolovanisu din rinichi spalarea completa fiind posibila doar in cazul unui debit constant care asa cum am calculat cu membrii comisiei trebuie sa fie peste 0,2 l/sec ceea ce recipientul prezentat spre omologare nu este capabil sa-l obtina astfel ca eliminarea pietrelor este anevoioasa existant riscul blocarii acestora pe canalele de legatura dintre rinichi si vezica urinara.
si in al treilea rand comisia acritorilor din romania nu incurajeaza pe cei carora resursele financiare nu le permit o cura renala completa pentru indepartarea pietrelor si a unui drenaj eficient al acestora indemnand populatia mai nevoiasa spre metode curative mai ieftine dar mai putin eficiente precum ceaiurile diuretice,clismele si apa de mare.
-
Alexe, ceea ce simti tu in atmosfera aerului de pe fanclub nu e abureala mah, e condens....da, da, fenomenul ala de chestie care se face in baie cand ie peretii reci si dai drumu la apa calda (daca ai asa ceva) in cada, sa faci baie, sau orice evenimente asemanatoare.
In cazul de fatza, io dau vina in intregime pe aiu, care a plecat fara sa zica macar bonsoar, 'ai pa, si pe care il suspectez de asemenea ca nu a auzit de ce-a patit Pacala, pentruca si anume nu a tras usa dupa el. In acest fel, s-a creat prin tot fanclubul un val de curent care, facand contact cu spiritele incinse cauzate de inubliabilul eveniment al Moshului care s-a dus sa invete (BRAVO LUI!) , a provocat aceasta stare de condens pe care tu ai numit-o, in necunostintza de cauza, abureala.
pfiu!
edit mai tarziu si dupa aia: pardon, scuzati, nene aiule imi retrag cuvintele cum c-ai fi plecat lasand usa deschisa. da' io tot vina ta cre'ca iaste, pen'ca si anume ai plecat dintr-o data si te-ai intords valvartej cu ditamai postu. care valvartej a facut curent, care a interactionat cu spiritele incinse de pe forum, cauzand in acest fel fenomenul e condens, pe care alex l-a luat fara sa vrea drept abureala.
spune ca nu-i asa!
In cazul de fatza, io dau vina in intregime pe aiu, care a plecat fara sa zica macar bonsoar, 'ai pa, si pe care il suspectez de asemenea ca nu a auzit de ce-a patit Pacala, pentruca si anume nu a tras usa dupa el. In acest fel, s-a creat prin tot fanclubul un val de curent care, facand contact cu spiritele incinse cauzate de inubliabilul eveniment al Moshului care s-a dus sa invete (BRAVO LUI!) , a provocat aceasta stare de condens pe care tu ai numit-o, in necunostintza de cauza, abureala.
pfiu!
edit mai tarziu si dupa aia: pardon, scuzati, nene aiule imi retrag cuvintele cum c-ai fi plecat lasand usa deschisa. da' io tot vina ta cre'ca iaste, pen'ca si anume ai plecat dintr-o data si te-ai intords valvartej cu ditamai postu. care valvartej a facut curent, care a interactionat cu spiritele incinse de pe forum, cauzand in acest fel fenomenul e condens, pe care alex l-a luat fara sa vrea drept abureala.
spune ca nu-i asa!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Care shtie cumva dak se poate sa aflu mai multe despre cineva...dak ii shtiu tot numele?Dak pot afla mai multe(cum e la noi Pagini Albe shi Aurii),cum ?
Shtie careva?
Am "urgent" nevoie sa aflu despre cineva ceva...
Cum e "pagini aurii" in Moscova?
Sau....shtie careva care e prefixul dak suni de-aici in Zurich?Dak suni pe fix bineinteles.... :confused:
Shtie careva?
Am "urgent" nevoie sa aflu despre cineva ceva...
Cum e "pagini aurii" in Moscova?

Sau....shtie careva care e prefixul dak suni de-aici in Zurich?Dak suni pe fix bineinteles.... :confused:
- Titina
- Junior Member
Hahaha...pagini aurii in Moscova!!!..da pe cine cauti? Ivan Ivanovici? Ce, baietii din tara nu-ti mai ajung!
Am uitat sa mentionez ca sint activ la capitolul sex.
Mirelo si eye-ul...nu am inteles nici juma din ce vorbiti..prea aproape textul..
:p
Am uitat sa mentionez ca sint activ la capitolul sex.
Mirelo si eye-ul...nu am inteles nici juma din ce vorbiti..prea aproape textul..
:p
-
Nu mai,nu pagini aurii in moscova......
Dar cum e la noi paginii aurii,cum se cheama in moscova?Dak au asha ceva...
Nu ptr k nu-mi ajung.....lol.....imi ajung,dar am nevoie sa aflu despre cineva....dar oricum nu e treaba ta....cred k altii shtiu
shi se gandesc k nu mi-a trecut "obsesia".....
Deci shti cumva cum pot afla despre el ceva in plus,fatza de ce shtiu?Adik fatza de nume.......
Dak vrei ,pot sa dau numele intreg aici.....dak poti sa-mi aflii mai multe despre el.....
Dar cum e la noi paginii aurii,cum se cheama in moscova?Dak au asha ceva...
Nu ptr k nu-mi ajung.....lol.....imi ajung,dar am nevoie sa aflu despre cineva....dar oricum nu e treaba ta....cred k altii shtiu

Deci shti cumva cum pot afla despre el ceva in plus,fatza de ce shtiu?Adik fatza de nume.......
Dak vrei ,pot sa dau numele intreg aici.....dak poti sa-mi aflii mai multe despre el.....

- Titina
- Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
...dar oricum nu e treaba ta....
dak poti sa-mi aflii mai multe despre el...![]()
icstino tata pai ori nu e treaba lui ori e treaba lui sa ti-l gaseasca pe kolea ? hotaraste-te ca asta pune racketii pe urmele lui iti zic io si ti-l aduc aia transat si cu organele vandute la clinica din zurich.
cel mai bine io zic sa-i dai pemeu lu mig29 ca ala are cartea de telefon de la a la k din moscova si a facut si 4 ani de balet la balsoi teatr din moskova.
-
Eye-ule, mig-ul a promovat si la fantasio, in spargatorul de nuci....da numai stiu daca era nuca, sau spargatorul.
tino, uite o adresa care sper sa-ti fie de folos:
http://www.cartedetelefondinrusia.ru
:o
tino, uite o adresa care sper sa-ti fie de folos:
http://www.cartedetelefondinrusia.ru
:o
-