monk seamana cu sopra in poza de pe fc!!! looool!!!!
vaaaaaaleu!j_arrive scrie:auziti, nu va suparati, ca-s mai noua si mai mica, am citit eu pe-aici cuvintele "lutza" si "merluc". poate cineva sa-mi explice ce sunt, de unde vin? peut-etre prostulutza, fidelutza, gasculutza? mais qu'est-ce qui se passe avec 'merluc"? va multumesc. am uitat sa zic bonjour. bonjour.
~)
Studiu al institutului romanesc de stiinta arata ca sunt 2 categ. de mesaje de grup pe care copiii retardati obisnuiesc sa le trimita: 1- Stresul "Sal all" -are la baza sarcina de a`i stresa pe toti din grup aducand`le la cunostintza ca ai intrat tu, de parca ar interesa pe cineva. In aceasta categorie se mai inscriu si alte cuvinte gen "brb" si derivatele lui. 2- Aceasta categ., mai speciala.. ii cuprinde pe acei copii ce trimit mesaje de genul "Ai sa mori daca nu stresezi si pe altii cu acest mesaj tampit care nu intereseaza pe nimeni". Nu stiu daca voi sensibiliza pe cineva cu acest studiu dar cu siguranta daca nu trimiti acest mesaj la totzi din lista ta ai sa mori impuscat prin spanzurare pe scaunul electric maine la ora 5.23 PM Ora Romaniei PS: Casa de copii nu e o solutie
cubu scrie:E doar un fel de-a spune, asa e el de fapt...

Ne'a dat de facut un proiect la info, la care avem de facut, printre altele, sortare cu diferite chestii. Am inventat diverse nume, la un moment dat se opserva lipsa de inspiratzie sau, dimpotriva
nushtu' cum o sa treci tu la informatica aia... :p
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator