(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde SOD » Lun Sep 22, 2003 10:13 am

sa-ti bagi pula ce fac oamenii de plictiseala!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gabuba » Lun Sep 22, 2003 10:23 am

ba, si parca imi amintesc de vremea cand aveam Eroare 2000 punctaj. Acu boul asta de love2fly mi-a dat 75! a uitat cine il incuraja sa o futa (imaginar, bineinteles) pe antoneasca! :mad:
RUSINE!
iar lu didi ia dat 100 pen'ca e tzatzoasa (Si nu numai) - si pe buna dreptate.
matrasitei ia dat pen'ca filosofeaza despre stele impreuna.!
asa, e bine sa stie lumea cine e adevaratul castigator! :D (si nu e vb. de mosh :p)

-----

mosh, ai dreptate. Aseara am vazut a 9 a oara harry potter 1. harry potter doi l-am vazut doar de 6 ori la cinema, dar promit sa-mi inchiriez caseta si sa bat recordul actual.
stapanul inelelor unu l-am vazut de 5 ori la insistentele prietenilor mei care imi ziceau sa merem la film si cand colo tot la stapan ma bagau. pe al doilea l-am vazut doar odata pentru ca tine 3 h si am crezut ca a fost cel mai lung somn al meu..... :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 22, 2003 10:42 am

Gabizz..cumpara-ti caseta cu Harry Potter 2. O are la Holywood Music & Film. 500 k.

Am vazut si eu H P si piatra filosofala...si n-a fost rau. Chiar semeni cu baiatu' ala. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Sep 22, 2003 11:05 am

Initial trimis de Gabizzu

si cand colo tot la stapan ma bagau

Pai shtiua shi ei k ejti predestinat sa fii la stapan:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gabuba » Lun Sep 22, 2003 11:20 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Chiar semeni cu baiatu' ala. :yD

;s

(filmu e execrabil, sau ma rog asa mi se pare acum. atunci - acu doi ani - vedeam filmu asta si mi se parea genial :D)

no, hai ca va las. ma duc la scoala! ne 'auzim' mai pe seara. :p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Lun Sep 22, 2003 12:06 pm

astazi, la prima oara, am dat lucrare la istorie.. neanuntata.. dupa o saptamana de mare!! sa mor de nu a inebunit lumea!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 22, 2003 12:08 pm

ce mai face Diana ? sa vii cu ea la intalnirea forumista ! :p
pare fata de comitet. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nightmare » Lun Sep 22, 2003 12:21 pm

Ce zi frumoasa. Azi nu am mai mers la scoala. Am scapat de un 2 la mate pentru ca nu mi-am facut tema gigantica pe care o aveam.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde monk » Lun Sep 22, 2003 1:13 pm

ba acu ma intorsai si io de la liceu si ma doare capul si burta ingrozitor ... a drecu bere ... bine zicea ba ce zicea pula verde ala de mihaitza

ce e mai nasol e ca pt maine am de facut un rezumat de 10 pagini !

in rest ce sa mai .. o sa ma duc sa ma intalnesc cu o colega mai incolo in interese "strict profesionale" ... trebuia sa ii dau o carte :yD
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Nightmare » Lun Sep 22, 2003 3:50 pm

A aflat bunica mea ca am prieten. Mi-a tinut o predica de o ora:
"-Eu am avut primul prieten la 21 de ani si tu la 14 stii deja sa saruti? Destrabalato! Traiesti intr-o casa de doctori. Asa te-am invatat eu sa faci? In loc sa inveti vagabondezi toata ziua prin oras. Mai lipseste sa fugi de acasa! Ne-ai facut de ras familia!'
Doh!:mad:
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

3282

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 3:53 pm

si l-ai cunoscut la un concert O-Zone?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nightmare » Lun Sep 22, 2003 3:56 pm

Baixinho, repet:

URASC TRUPA O-ZONE!!!
Nightmare
Junior Member

3285

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 4:09 pm

nu mai minti ca-ti creste nasu ca a lu Pinochio!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nightmare » Lun Sep 22, 2003 4:13 pm

Oh, m-ai prins cu minciuna. Am peretii plini de postere cu O-zone. Nu am lipsit de la nici un concert de-al lor. Toata ziua ma gandesc la ei. Ii visez in fiecare noapte...Nu pot trai fara ei...
Nightmare
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Sep 22, 2003 8:06 pm

am venit de la scoala. e clar ca tre sa ma apuc de scris o carte despre idiotenia colegilor meu.
astfel aflu ca vedere de ansamblu inseamna sa vezi mai putin sau in ceatza cu un ochi, aflu ca unui coleg ii plac piesele hip hop cu bass (de parca nu toate ar avea bass), aflu ca fii sado masochist inseamna sa fii poponar, aflu ca sa fii budist inseamna sa crezi in alah, aflu ca maneaua e ruseasca la origini, si as mai afla o groaza de chestii... :D

pana una alta imi reformatez hardu si iumi rebag winu 98, ca sa imi mearga webcamul - adica n-am driver de 2000. :-X
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Lun Sep 22, 2003 9:05 pm

nu ar fi fost mai usor sa cauti pe net un driver de 2000?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde catharsis » Lun Sep 22, 2003 10:25 pm

sa il fut in gura pe simirad cu orasul lui cu tot, ca astazi a fost in iasi ziua 'o zi fara masini in orasul meu!' si nici o masina nu a avut voie sa intre prin centrul iasiului si prin locurile mai importante. eu nu stiam de asta si am venit de la suceava ca sa ocolesc prin toate ulitele iasiului, tata a mers pe jos vreun kilometru cu hernie de disc pana la spitalul militar, am ocolit, inconjurat de era sa ne pierdem, toate astea pt ca simirad se da mare ecologist. nu conteaza ca merge lume la spital, nu conteaza ca e activitate pe la facultati (cazare, re-re-re-uri) etc.
in alta ordine de idei, au voie aia de la tele7 sa dea manele ziua. parca inainte erau niste pocaiti care bagau documnetare de-ale lor, acum a fost cumparat de manelisti?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde gabuba » Lun Sep 22, 2003 11:03 pm

Initial trimis de darkshines
nu ar fi fost mai usor sa cauti pe net un driver de 2000?

mai tii minte cand te-am rugat sa cauti cu mine driver, si dupa 3 zile de cautari m-am lasat batut? nu am gasit pt webcamul meu.... asa ca acum mere si asa :).
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Lun Sep 22, 2003 11:37 pm

ehe ... voinicii mei ... acu terminai si io tema la latina 12 pagini !

.... oricum is frant asa ca nu va mai zic noapte buna ca nici nu imi mai mere mouseul ... iar am ramas fara baterii :yD ...

oricum moshule sa stiii ca am dormit dupa mahmureala aia si m-am sculat ca sa borasc *p da oricum functioneaza reteta aia a ta miraculoasa

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Love2Fly » Mar Sep 23, 2003 12:46 am

Ia uite domne'...moshu' da sfaturi cum sa iesi din betie.....a devenit Moshu un betiv notoriu peste noapte?
Love2Fly
Junior Member

3291

Mesajde baixinho© » Mar Sep 23, 2003 9:09 am

monk, de ce nu vorbesti cu vali sa faca si size 15?
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Mar Sep 23, 2003 10:43 am

ba, am uitat sa va zic (,) ca ieri boratura neagra a clasei - stelist infocat - canta "am avut si VOM avea mereu, boala pe TIGANI, ne pisam pe ei la infinit, muie lu rapid" si cand ii zise unu sa se uite in oglinda facuse 13-14 :D.

mai e o ora si io ma tirez la scoala. grrrrr
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Mar Sep 23, 2003 11:03 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
ce mai face Diana ? sa vii cu ea la intalnirea forumista ! :p
pare fata de comitet. :yD

pai si cum? sa ma futa iar?? scuzati-mi limbajul neadecvat :p

eu acum sunt la scoala ... cica ar trebui sa invat dar.. deh.. :rolleyes:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Mar Sep 23, 2003 1:36 pm

ASA ?

The Wake Up Show™
monk

3296

Mesajde baixinho© » Mar Sep 23, 2003 2:11 pm

monk, io tz-am zis sa vorbesti cu vali sa faca acolo ceva, sa "ia" si size-ul de doozeci. ce ai facut tu acolo ultima data nu ie de doozeci, ie mai putin. pana vorbesti cu vali, fa alceva: da cu bold, cu italic si cu sublinieturi si pune si cate o culoare pe fiecare litera. pe bune.
ANTI

baixinho©

Mesajde monk » Mar Sep 23, 2003 2:18 pm

cat dai ?

The Wake Up Show™
monk

3297

Mesajde baixinho© » Mar Sep 23, 2003 5:14 pm

nu l-am vazut azi pe foca pe forum. ce-o fi cu mnealui? nu ca mi-e dor de el, departe de mine gandu asta, da astept sa-i de avertisment lu unu, ca daca fac io vro propunere zice lumea ca am ceva personal cu individu vinovatu!
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Mie Sep 24, 2003 10:30 am

cred ca is cel mai inconstient elev din romania: intr-o ora tre sa plec la scoala si inca nu-mi stiu orarul. nu am mai acordat de multa vreme scolii...atata interes pe metru patrat.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 24, 2003 12:14 pm

da,gigi. am revenit. imi cer scuze ca nu am intrat ieri deloc...dar am fost plecat cu eye pana in vama la Giurgiu sa aducem 3 baxuri cu blugi de la turci. acum eye e cu ei la vanzare pe Lipscani , iar eu am venit sa arunc un ochi pe forum. am dat avertismentul pe care ti-l doreai.....
tu ce mai faci ? bine , sanatos ?
Oribilul Mosh
Junior Member

3306

Mesajde baixinho© » Mie Sep 24, 2003 3:31 pm

sincer, nu

sper ca n-ai uitat ca mi-ai promis o pereche de blugi, da? parca vad ca-mi spui ca ai uitat si ati bagat toata marfa la vanzare.
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati