)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
2-10 , 2-10 ..proba !
acesta este un post trimis de pe Mozilla, browserul recomandat de Fane.
la prima privire nu pare incantator (ma refer la browser). dar il mai studiez.
acesta este un post trimis de pe Mozilla, browserul recomandat de Fane.
la prima privire nu pare incantator (ma refer la browser). dar il mai studiez.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Crina, dar tie in permanentza iti este rau, foame...si esti la scoala. De ce ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
:love: , don't forget my orange t-shirt !
-
Gabriel, poate din cauza ca am o stare permanenta de "Kill me please" atunci cand sunt aici, foame imi este pt. ca ma ambitionez sa ajung la 49 de kg, tot de aici poate se trage si starea de voma :con: , iar scoala a devenit viata mea,dute la scoala, vino de la scoala, jumatate de zi sunt la scoala iar jumatate de zi ma uit pe pereti. Concluzie: America e de kkt si eu sunt pe jumatate moarta :yD
Have a fuking nice day
Have a fuking nice day
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
stefan scrie: Luatzi dracului jaful asta de Internet Explorer, pentru care si-asa n-a mai aparut o versiune noua de o mie de ani, il aruncati frumos la cos, si va instalati un browser non-Microsoft, ca Mozilla (http://www.mozilla.org) sau Opera (http://www.opera.com), fiecare avand suport incorporat pentru blocare popup-uri.
Da stefane , easy to say ... Dar mozilla , cel putin , nu e compatibil cu toate site-urile si in plus de asta are open source-code , deci aia care stiu , pot sa gaseasca punctele slabe .. nui greu pentru hackeri asa

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
-
tre scrie:apropo, cum se scrie corect 'shaorma'?
Depinde de cei care o comercializeaza. Am intalnit shawerma, saorma, shaorma...etc.
Nu e un cuvand ce se gaseste in dictionarul limbii romane...asa ca oricum e corect.
-
Gabizzu scrie: moshule, toate dorintele sa-tz fie implinite!
tuate dorintzele se rezuma duar la una : neatza administrator unic pe fanclub.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
neatza - Mesaje: 5820
Gabizzu scrie:chia rcrezi ca moshu si l-ar dori pe neatza unic administrator?
neatza nu era cm-ist? asa bun la suflet sa fie moshu? :hehe:
neshte ciumati cemeistii ajtia, neshte scandalajii , uamini fara caracter care se ia de lumea nevinovata de pe forum. raiardreacu de betzivi ordinari...huooooooooo!!!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
NOCTURNO , e cumva Grim Reaper ala din avatarul tau ?
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
grim and evil, bineintzeles. io totush il suspectez ca este una din multiplele personalitatz ale lui mandy.
migule, ai vrut sa zici elitishti nu? ca bibliotecile alea nus la mishto.

migule, ai vrut sa zici elitishti nu? ca bibliotecile alea nus la mishto.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Ba voi atzi observat ca de la un timp incoa a inceput sa se mute Lord of the ringsu pa fanclub?Io am observat pana acuma pa unu Elessar,nishte avatare specifice,azi l-am observat shi pe sauron,...cred ca mai sunt shi altzii da' nu i-am vazut io!...
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
a fost si unu Isiudur, dar l-am banat eu. de ce ? pt. ca a fost bulangiu si nu a aruncat inelu in muntele de foc atunci cand trebuia. *p
-
la fel de bulangiu esti si tu..Spidere. ca te tragi din neamul lui Shelob...cu neamul ei de ungolieni.
-