)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
eye-ule...baneaz-o pe Lulu pentru doua posturi consecutive !
merci !
merci !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
eye-ule...o iertzi pe Lulu ? vezi ca se va crea un precedent *p
eu ma duc la alimentara de vis-a-vis sa-mi cumpar niste salam
eu ma duc la alimentara de vis-a-vis sa-mi cumpar niste salam

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

bah, sa n-am parte de chenzina pe luna asta, io vad numa frunze de marijuana pe usa fanclubului
pana ma uit mai bine la iele si-mi dau seama ca-s stele verzi
.... patesc asta de cateva zile - si alaltaieri, si ieri si azi, mai mult ca sigur si maine... ce naiba?!
pana ma uit mai bine la iele si-mi dau seama ca-s stele verzi
.... patesc asta de cateva zile - si alaltaieri, si ieri si azi, mai mult ca sigur si maine... ce naiba?!sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
io vad numa frunze de marijuana pe usa fanclubului
inchideti si voi ferestrele la salon si nu uita de bulina galbena
sa-mi cumpar niste salam
sa nu te duara ca pe sodi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
@micutz : pai mananc diversificat. de exemplu de dimineatza am mancat niste ciorba de fasole. dar in timpul zilei...n-am timp de artificii culinare.
n-am mai luat salam...ca am luat o merdenea. era calda. 10 mii
n-am mai luat salam...ca am luat o merdenea. era calda. 10 mii
-

- _Matei_
Bre, oamini buni, unde fugirati de postez numai eu p-acilea?
Ma uitam pe la posturile lu Sonic, adica la posturile mele, unde Shaki voia sa ma ia la sanul ei voluptos pe post de Ionuzz in CM...
Daimonu zicea ca ce se leaga de iuzarii cu un singur post si cum ca ce se face daca ajung eu in CM?
Deci, oamini buni, ma duc acasa sa-mi fac CeVeu, apoiu ma duc la Danono sa puie stampila.
Asa... ca imi amintii de ceva.... Oribilule Mosh, iti mai amintesti mata ca odata am facut cere sa intru pe forumu ala cu animale la avatar si nickuri asemenea? Mata ai zis ca :"sa faci 100 de posturi si mai vedem" Iote cate posturi am! Deschide portile!
Ma uitam pe la posturile lu Sonic, adica la posturile mele, unde Shaki voia sa ma ia la sanul ei voluptos pe post de Ionuzz in CM...
Daimonu zicea ca ce se leaga de iuzarii cu un singur post si cum ca ce se face daca ajung eu in CM?
Deci, oamini buni, ma duc acasa sa-mi fac CeVeu, apoiu ma duc la Danono sa puie stampila.
Asa... ca imi amintii de ceva.... Oribilule Mosh, iti mai amintesti mata ca odata am facut cere sa intru pe forumu ala cu animale la avatar si nickuri asemenea? Mata ai zis ca :"sa faci 100 de posturi si mai vedem" Iote cate posturi am! Deschide portile!
- _Matei_
Shaki are sani voluptosi ?
Pai Matei...am zis ca 100 de posturi este o conditie necesara...dar nu si suficienta. Urmatoarea conditie este sa stai pe forum nebanat mai mult de 1 saptamana
Pai Matei...am zis ca 100 de posturi este o conditie necesara...dar nu si suficienta. Urmatoarea conditie este sa stai pe forum nebanat mai mult de 1 saptamana

-

Urmatoarea conditie este sa stai pe forum nebanat mai mult de 1 saptamana
ai umor azi miraculosule
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
_Matei_ scrie:Ma uitam pe la posturile lu Sonic, adica la posturile mele, unde Shaki voia sa ma ia la sanul ei voluptos pe post de Ionuzz in CM...
indicibile, n-ai avea ce cata k cm nici k ionuzz, shi-ar trebui sa-tzi dai seama shi singur de ce dak n-ai fii sisi
mai incet cu afirmatziile despre corpu meu, sa nu ma zburlesc la tine
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
eyewitness scrie:~p![]()
ai umor azi miraculosule
e de la parizerul de pui de la cris-tim :yD
-

cris-tim . tim nu vine de la Timisoara. fabrica este pe undeva pe la intrarea in Bucuresti...aia cand vii dinspre Buftea. am venit eu saptamana trecuta de la Ploiesti pe drumu vechi..si cand am intrat in Bucuresti..am vazut-o.
asa ca voi importati parizeri si crenwursti din Bucuresti :p
asa ca voi importati parizeri si crenwursti din Bucuresti :p
-

mah eu stiam ca e firma fratilor cristescu din TM si ca era facut initial la Resita, da probabil ca au deschis fabrica si pe-acolo.. ca deh si tigarile se fac mai nou la noi...(de ex asa s-a dus dreaq calitatea la lucky si la dunhill, ca astea facute aici..)
-

Daimon - Mesaje: 5074