(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
3720
da de ce?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Nu ie de la droguri mah Alex...daca citeai cu atentzie shi pe alte threade observai k ie de la biscuitzi.Shi dupa cum bine jtim cu totzii biscuitzii ie turcesti sau ie iecspiratzi,asa k nu occidentu shi capitalijtii ie de vina:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
pen'ca nu ma mai baga nimeni in seama, nu ma mai tine minte nimeni
si biscuitii nu e expirati, e d-aia buni la 1.200 lei pachetu'!
acu' say what's on your mind nu mai e subiectu' meu de dezmatz, e ditamai carnatu' fara scop. mare pacat
.

si biscuitii nu e expirati, e d-aia buni la 1.200 lei pachetu'!
acu' say what's on your mind nu mai e subiectu' meu de dezmatz, e ditamai carnatu' fara scop. mare pacat

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Cum poti sa zici asa ceva, draga Darky? Stii foarte bine ca ai un loc special in inima mea! Cum sa nu te bagam in seama? Mai ieri imi trimise moshul un pm: " Sa vezi ce buna sa facut darky!". Vezi, sintem cu gindul la tine!
Hai, nu mai fi asa, si zi ceva misto!
Biscuitii aia e cu cacao?
Hai, nu mai fi asa, si zi ceva misto!
Biscuitii aia e cu cacao?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
e cu crema de banane si e buna rau, da nush de ce n-are gust de banane.
da, sunt sigura ca mosh e cu gandu la mine... mai precis la doo parti din zona mea toracica ;n
da, sunt sigura ca mosh e cu gandu la mine... mai precis la doo parti din zona mea toracica ;n
To speak is to be silent
-
-
monk - Mesaje: 2747
'Initial trimis de darkshines
e cu crema de banane si e buna rau, da nush de ce n-are gust de banane.
Daaa...moshu´i pervers tare! Sa nu-l mai chemi la tine! Da? Te rog frumos!
Monk-ule, ai facut vreo autopsie la vreo broasca de curind?
In alta ordine de idei, tin sa va anunt ca vin in Bukale pentru 2 zile, asa ca faceti bine si trimiteti un nr. de tel. prin pm, in caz ca am timp, sa am la cine suna. Poate ne vedem, si bem si noi o bere!
:o
-
------------------------------------------------------------------------------------
Un judecí£tor francez a fost plasat sub anchetí£ oficialí£, fiind suspectat de comportament sexual inadecvat in sala de tribunal. Cazul judecí£torului din cadrul instaní¾ei din Bordeaux a fost amplu mediatizat de cotidianul regional "La Charente Libre", care il acuzí£ cí£ se masturba in timp ce un avocat isi sustinea pledoaria!
In virstí£ de 39 de ani, judecí£torul este acuzat de reporterii cotidianului local cí£ timp de mai multe minute s-a masturbat. S-ar pí£rea cí£ zelul erotic al magistratului a fost provocat de pledoaria sustinutí£ a unei avocate care luase cuvintul intr-un proces dintre doi vecini. In articolul publicat in cotidianul "La Charente Libre", cei doi reporteri susí¾in cí£ l-au ví£zut pe judecí£tor fí£cind mai multe gesturi ambigue dupí£ ce extrem de discret si-a ridicat roba si si-a deschis fermoarul pantalonilor.
In urma acestui scandal, judecí£torul a fost temporar suspendat din activitate si trimis spre examinare unui psihiatru si unui procuror. Cazul judecí£torului cu pantalonii in vine va fi examinat de autorití£í¾ile din orasul Angouleme, situat in sud-vestul Frantei.
------------------------------------------------------------------------------------
Un judecí£tor francez a fost plasat sub anchetí£ oficialí£, fiind suspectat de comportament sexual inadecvat in sala de tribunal. Cazul judecí£torului din cadrul instaní¾ei din Bordeaux a fost amplu mediatizat de cotidianul regional "La Charente Libre", care il acuzí£ cí£ se masturba in timp ce un avocat isi sustinea pledoaria!
In virstí£ de 39 de ani, judecí£torul este acuzat de reporterii cotidianului local cí£ timp de mai multe minute s-a masturbat. S-ar pí£rea cí£ zelul erotic al magistratului a fost provocat de pledoaria sustinutí£ a unei avocate care luase cuvintul intr-un proces dintre doi vecini. In articolul publicat in cotidianul "La Charente Libre", cei doi reporteri susí¾in cí£ l-au ví£zut pe judecí£tor fí£cind mai multe gesturi ambigue dupí£ ce extrem de discret si-a ridicat roba si si-a deschis fermoarul pantalonilor.
In urma acestui scandal, judecí£torul a fost temporar suspendat din activitate si trimis spre examinare unui psihiatru si unui procuror. Cazul judecí£torului cu pantalonii in vine va fi examinat de autorití£í¾ile din orasul Angouleme, situat in sud-vestul Frantei.
-
d-acu incolo numa urmatoarele persoane au dreptul de a mi se adresa cu "darky" : oricine a vorbit cel putin de trei ori cu mine pe ym. in rest sa nu va vad! pai da se poate asa ceva, sa va trageti de sireturi cu mine de la prima intalnire?
in alta ordine de idei, da' l-am chemat deja, a stat si-n pat cu mine, norocu meu ca a intrat bunica-miu peste noi, altfel cine stie ce-mi facea nebunaticu. oricum i-am zis ca eu ma pastrez pentru maritis. (nu ca as avea un harem pe undeva p-acilea
)
in alta ordine de idei, da' l-am chemat deja, a stat si-n pat cu mine, norocu meu ca a intrat bunica-miu peste noi, altfel cine stie ce-mi facea nebunaticu. oricum i-am zis ca eu ma pastrez pentru maritis. (nu ca as avea un harem pe undeva p-acilea

To speak is to be silent
-
*lol*
Eu am auzit alta varianta...ca il fugarea taica-tu cu toporul pe hol, dupa ca le prins cu mina pe sub tricoul tau! Si mai este adevarat ca ti-a mincat 3 pesti din acvariu? Din aia colorati?
Oricum, imi pare bine ca ai tinut piept avansurilor lui de pervers sexual...dar am auzit ca si el se pastreaza..*lol*
Later Edit:
Si da drumu la YM, sau goleste cutia de pm-uri, ca si asa stai degeaba!!
Eu am auzit alta varianta...ca il fugarea taica-tu cu toporul pe hol, dupa ca le prins cu mina pe sub tricoul tau! Si mai este adevarat ca ti-a mincat 3 pesti din acvariu? Din aia colorati?
Oricum, imi pare bine ca ai tinut piept avansurilor lui de pervers sexual...dar am auzit ca si el se pastreaza..*lol*
Later Edit:
Si da drumu la YM, sau goleste cutia de pm-uri, ca si asa stai degeaba!!
-
bine ma din acest moment io imi iau stangu sa-i zic darkys....ca care imi ia stangu va lua si dreptu...
vezi mai darkys ziceai ca nu te baga nimeni in seama. cel mai rau e cand cineva te baga, da nu in seama ci la origini
vezi mai darkys ziceai ca nu te baga nimeni in seama. cel mai rau e cand cineva te baga, da nu in seama ci la origini

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
atata timp cat nu i-ati lins sfarcurile , cum am facut eu asta vara, nu aveti voie sa-i spuneti in nici un fel userului darkshines. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
14-0 Argentina - Romania in minutul 30.
ANTI
-
3746
primele puncte ale Rominiei (am vazut pe un thread ca asa se scrie) au fost marcate de Tofan, dintr-o transformare. ai nostrii au inceput sa joace m-ai bine.
ANTI
-
eu m-am luat dupa spusele lui baixinho de pe forumul de sport..si am crezut ca meciul e la 4:30 AM.
asa ca nu m-am uitat acum...pentru ca nu stiam ca e.
acum scorul e 36-3 si mai sunt vreo 20 minute din meci !
pumele joaca frumos..la spectacol.
asa ca nu m-am uitat acum...pentru ca nu stiam ca e.

acum scorul e 36-3 si mai sunt vreo 20 minute din meci !
pumele joaca frumos..la spectacol.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
mama ne dau si astia o mama de bataie...poate ii batem si noi pe namibieni.
intrebare: om ajunge si noi sa nu ne mai dea tarile mari 90 de puncte si sa ne batem macar cu argentina?
asta nu-mi place la rugby: nu exista surprize. adica surpriza e daca bate franta anglia nu daca romania, pardon rominia face egal cu franta, asta ar fii miracol
intrebare: om ajunge si noi sa nu ne mai dea tarile mari 90 de puncte si sa ne batem macar cu argentina?
asta nu-mi place la rugby: nu exista surprize. adica surpriza e daca bate franta anglia nu daca romania, pardon rominia face egal cu franta, asta ar fii miracol
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
43-3
nu am vazut nicidoata asa ceva : Argentina a avut gramada cu introducere...la 5 m de terenul nostru....si au impins..pana au ajuns cu gramada in terenul nostru...si un eseu usor.
nu jucam nimic.....trec ca prin branza pumele !
nu am vazut nicidoata asa ceva : Argentina a avut gramada cu introducere...la 5 m de terenul nostru....si au impins..pana au ajuns cu gramada in terenul nostru...si un eseu usor.

nu jucam nimic.....trec ca prin branza pumele !
-
io am vazut sambata impotriva australiei.
nu stu ce se intampla cu echipa. ca prosti rau nu sunt. dar obosesc dupa 40 de minute, si sunt firavi rau, australienii ne-au omorat. nu vad acu meciu, dar cre ca e mai bine asa
nu stu ce se intampla cu echipa. ca prosti rau nu sunt. dar obosesc dupa 40 de minute, si sunt firavi rau, australienii ne-au omorat. nu vad acu meciu, dar cre ca e mai bine asa
-
nu vi se pare suspect ca Aliosha lipseste de 5 zile ? nu va da de gandit ? daca e el DREPTATEA ? e adevarat...ca nu seamana la stil..dar Aliosha e viclean...si poate scrie facundu-ne sa credem ca e altcineva.
eu pe el il banuiesc !
eu pe el il banuiesc !
-