)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pai da...dar chestia e ca eu nu sunt niciodata bine-dispus si simpatic. despre purtat frumos nici nu poate fi vorba 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Da cum se poate sa ma comparati cu invicibilu cand el are doar 2 postari?
http://www.fanclub.ro/memberlist.php?do=getall&page=6<r=I&pp=50&order=asc&postslower=0&postsupper=0&sort=username&ausername=&homepage=&icq=&aim=&yahoo=&msn=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=
http://www.fanclub.ro/memberlist.php?do=getall&page=6<r=I&pp=50&order=asc&postslower=0&postsupper=0&sort=username&ausername=&homepage=&icq=&aim=&yahoo=&msn=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=
- _Matei_
Moshule, porc egocentric dualist mincinos shi scatofag....... ne leshi? Tu cu fotbalu ca Zidane la barna....
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Lulu..lasa-l pe Decret. E genu de persoana care crede ca Van Basten a fost un mare pictor.
Stie si el 3 jucatori de la Otelu Galati...si se da mare cunoscator de fotbal.
Stie si el 3 jucatori de la Otelu Galati...si se da mare cunoscator de fotbal.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

asa da. frumoasa paralele a facut cubu. nu ca altii care abia le-a dat mucii pe la gura...si se cred mari scule.
cubule..ai dreptate :B
McDonald's rulez ! asta ai vrut sa subliniezi, nu ? :p
cubule..ai dreptate :B
McDonald's rulez ! asta ai vrut sa subliniezi, nu ? :p
-

cubule, cand te ashezi pe scaun nu te incomodeaza limba lu' asta batran?
" scrie:frumoasa paralele
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Subiecte: 10,769, Mesaje: 355,802, Membri: 18,087
Cel mai nou membru este Nicolae Alexand. Bine ai venit!
A plecat Nicholas Alex al nostru....si a venit un alt Nicholas Alex...mai altfel, asa.
Cel mai nou membru este Nicolae Alexand. Bine ai venit!
A plecat Nicholas Alex al nostru....si a venit un alt Nicholas Alex...mai altfel, asa.
-

Bre, care sa joaca la butoanele forumului de-mi sterse postu' despre bere (cerui sa scrie ce recorduri au beutorii respectivi la bere.)
Din cate imi amintesc, mi-a mai fost sters un post pe "Vinuri..." in care scriam ca-mi plac busuioacele!
Asta, creca e adeptu urmatoarei poiezii:
Cea mai buna si mai buna,
Este apa de izvor.
Daca pui o picatura
Intr-un kil de vinisor,
Sula nu ti se mai scoala
Si de pusy nu ti-i dor.
Jos cenzura!
Jos antialcoolicii!
Din cate imi amintesc, mi-a mai fost sters un post pe "Vinuri..." in care scriam ca-mi plac busuioacele!
Asta, creca e adeptu urmatoarei poiezii:
Cea mai buna si mai buna,
Este apa de izvor.
Daca pui o picatura
Intr-un kil de vinisor,
Sula nu ti se mai scoala
Si de pusy nu ti-i dor.
Jos cenzura!
Jos antialcoolicii!
- _Matei_
Cred ca vorbesti de www.eros-sore.org... un cacat! Si eu i-am injurat. La un moment dat am incercat sa fac un program care se logheaza automat si posteaza acelasi mesaj de 20 de ori :lol:, dar am ajuns pana la faza de postare m-am oprit 

In the middle of everlasting darkness...
-

ElMundo - Junior Member
migule, stai ca o satz arate si tie nustu ce. da prima data imi arata mie ce stie sa faca un matei care nu e biat sau prost....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Subiecte: 10,769, Mesaje: 355,904, Membri: 18,095
Bun venit celui mai nou membru, NEMTOAICA
sper din toata inima sa nu fie nemtoaica pe care o cunosc eu, nu d'alta da' aia ie periculoasa rau de tot... imi dadea mereu mesaje sa-mi povesteasca de limbusa ei jucausa si de ce mi-ar face de m-ar prinde
gata, plecai! o zi buna tuturor!
Bun venit celui mai nou membru, NEMTOAICA
sper din toata inima sa nu fie nemtoaica pe care o cunosc eu, nu d'alta da' aia ie periculoasa rau de tot... imi dadea mereu mesaje sa-mi povesteasca de limbusa ei jucausa si de ce mi-ar face de m-ar prinde
gata, plecai! o zi buna tuturor!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
acu m-am enervat.. kktii aia din frf au pus toate meciurile la 17 deci canci nocturna.. bine ca tre sa stau pe caldura a mai mare din cauza asta. de parca nu se poate fura si jucand la aceeasi ora.. nu-i asa migurila:D
-

Daimon - Mesaje: 5074
Decizie luata de oameni care gandesc foaaaarte mult in Romania 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979