)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
sper sa ia Dinamo campionatu. si Rapid cu Faru in UEFA. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
sper sa ia jiul campionatul
cacatule,daca e am gasit lba1 si 2.nu tre sa mai cauti asa in disperare.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
gratie amiralului flotei interstelare Alexei al Doilea detin bilete la ultima reprezentatie din saga ce mi-a fascinat copilaria. Joi. 22.45. Episodul al III-lea.....can hardly wait 

-

cutuma© - Mesaje: 3047
eu mi-am cumparat bilet la bursa neagra la meciul de sambata din regie. sportul studentesc vs. poli timisoara.
300 euro am dat pe bilet. la peluza sud !
300 euro am dat pe bilet. la peluza sud !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Moshule asteptam cronica:). eu n-o sa fiu din pacate, poate pe 12 la meciul cu steaua, desi nu are nici o miza...
fain meciu de biliard, moshule, ar trebui sa organizam conferinte, sa ne poata lumea urmari, mai scoatem si un ban:D
fain meciu de biliard, moshule, ar trebui sa organizam conferinte, sa ne poata lumea urmari, mai scoatem si un ban:D
-

Daimon - Mesaje: 5074
eu sper sa promoveze Fepa 74 Barlad !
-

bre
cum se numeste filmu ala in care joe pesci e un cersetor pe care il ia un student la el in gazda si afla ulterior ca are probleme din cauza azbestului si devin prieteni bla bla bla?
cum se numeste filmu ala in care joe pesci e un cersetor pe care il ia un student la el in gazda si afla ulterior ca are probleme din cauza azbestului si devin prieteni bla bla bla?
bravo baixule!
-

With Honors, cacatule :p
-

da,cacatule,asa e,are 6.1 pe situ tau.da' nu e pa retea asa ca nu-ti multumesc,o sa-tz multumesc can' l-oi gasi.ma uit la k-pax din nou iarashi ca nu stiu la ce dracu comedie sa ma uit.
pese:uite na sa-tz multumesc c-o tzatza. http://www.motodroehn.de/siguemiteta.swf
pese:uite na sa-tz multumesc c-o tzatza. http://www.motodroehn.de/siguemiteta.swf
bravo baixule!
-

asta e postul meu nr. 200.
merit un premiu pentru asta? :yD
nu ma pupa nimeni, ca m-am facut si eu mare?! :rolleyes:
anyway... El Mundo: da, despre eros era vorba si am reusit sa scriu 20 de posturi (nu m-am chinuit prea rau :w ) si mi-am scos melodiile pe care le-am vrut.
merit un premiu pentru asta? :yD
nu ma pupa nimeni, ca m-am facut si eu mare?! :rolleyes:
anyway... El Mundo: da, despre eros era vorba si am reusit sa scriu 20 de posturi (nu m-am chinuit prea rau :w ) si mi-am scos melodiile pe care le-am vrut.
Hai sa ne mutam la mare!
-

Lu_Lu - Junior Member
MiG29 scrie:matei, io ti-am sters postu ala.era off-topic.
vreo problema?
Migule da ce avusi cu betu post ca ii intrebam pe astia care ie recordu lor la beut bere. Io zic sa lasi posturile sa mai derivam subjectu. Sau tu ai boala pe bere cumva? daca era vorba de vodka, n-asa ca nu stergeai?
Memetule, bag de sama ca n-a inceput inca concursu de fotugrafie din moment ce inca mai cotocodacesti . Estem?
- _Matei_
Memetule, bag de sama ca n-a inceput inca concursu de fotugrafie din moment ce inca mai cotocodacesti . Est
brava. te-ai prins
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ma duc sa halesc nijte rechini:D migurila... ai facut shi tu deplasarea.. sau ailalnti constantzeni cara va shtitzi voi:D
-

Daimon - Mesaje: 5074
io zic sa pui copirait pe fluturashu de pe tzatza 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ai facut shi tu deplasarea.. sau ailalnti constantzeni cara va shtitzi voi
ce treaba are migu cu echipele selecte , iel ie militzian bre
-

lasa pijkesh mama, ca ne-om intalni noi....
bre aiule, cum zicea un om dashtept odata: dac-am reusit sa binedispun pe cineva, apai e bine. restu' nu conteaza.
bah, da' voi stiti cum e merengue-le, ati ascultat macar vreodata? si aveti habar la ce melodie anume ma refeream io in textu' ala? asa, ca fapt divers... :p
bre aiule, cum zicea un om dashtept odata: dac-am reusit sa binedispun pe cineva, apai e bine. restu' nu conteaza.
bah, da' voi stiti cum e merengue-le, ati ascultat macar vreodata? si aveti habar la ce melodie anume ma refeream io in textu' ala? asa, ca fapt divers... :p
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
bah, da' voi stiti cum e merengue-le, ati ascultat macar vreodata? si aveti habar la ce melodie anume ma refeream io in textu' ala? asa, ca fapt divers...
idioti nu suntem, sau cel putin incercam sa salvam aparentele
pai nestiind ezat la ce melodie anume te referi te-am depunctat 50 sutimi la estetica
uite, io cant fac secs pe plajele din santo domingo ascult LOST. ai auzit de piesa "bruuunghhhhhh kutzkuuurrrghhh" aka "raboteza mea mai da rateuri". sigur nu. vezi?
-