(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
hmz...domnul zburator.....sau zburatorule :con: (incerc sa fiu politicoasa cu pers. mai in varsta :eek: ) Desigur, dar si atunci cand ii dadeam babutei aveam bani :p Deci sa iti trimit niste bani la adresa aia, ok, dar sa ai grija sa nu puna gica mana pe plic :o
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Lol....nu e nevoie sa mi te adresezi cu pronume de politetze...nu sunt chiar asha in varsta....sunt....sa zicem...mai batranel asha...
poti, in schimb sa mi te adresezi cu "iubitule" daca vrei! si DA! vreau sa-mi trimiti banii la adresa aia....caci de Gica am eu grija....

-
Love2Fly - Junior Member
Bre, ma doare palma la incheietura, de nici nu pot sa scriu bine! Am fost la doctor, si ala cica sa nu mai fac nimic cu ea vreo 12 ore, si mi-a dat nu stiu ce maclavaitz, sa ma ung...da nu a zis unde! Pai, eu acum ma mir, cum dracu ma mai onanez eu? Sa rog pe cineva sa-mi bata maimuta pentru mine? Ca 12 ore e timpuri lungi si ma tot uita la ceas..tic-tac, tic-tac, tic-tac...greu trece timpul...
In alta ordine de idei, maistru nostru (nea Andrei), a fost dat afara, ca la prins iar cu sticla de vodka in rotisor! Asta pentru a opta oara.
In alta ordine de idei, maistru nostru (nea Andrei), a fost dat afara, ca la prins iar cu sticla de vodka in rotisor! Asta pentru a opta oara.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
naspa moment mai nicholas...naspa de tot..12 ore...greu tare...moshule fii alaturi de bietul nicholas si nu-ti mai bate maimuta pana nu are nicholas voie...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
3859
Initial trimis de Nicholas_Alex
Sa rog pe cineva sa-mi bata maimuta pentru mine?
am eu o idee.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Da, si eu am o gramada, da´ nu vreau sa le etalez pe forum, sa fiu acuzat de zoofilie/necrofilie, sau mai stiu eu ce, si banat de mai stiu eu care.
Dar daca ideea ta este aplicabila in urmatoarele 8 ore, o astept cu placere, ca sint ca o oala din aia minune, cum avea maica-mea de la rusi, de facea fasole in ea. Adica sub presiune!:D
Later edit:
Care drac?
Dar daca ideea ta este aplicabila in urmatoarele 8 ore, o astept cu placere, ca sint ca o oala din aia minune, cum avea maica-mea de la rusi, de facea fasole in ea. Adica sub presiune!:D
Later edit:
Care drac?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
bine. nu mi-o bat nici eu. tocmai am venit de la facultate. am vrut sa mi-o bat in wc-urile de acolo....dar putea a urina ...si nu-mi bat eu maimutza in asemenea conditii.
nicholas sa ma anunti cand te faci bine...sa facem una simultana.
nicholas sa ma anunti cand te faci bine...sa facem una simultana.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
3864
Initial trimis de Nicholas_Alex
Care drac?
il las pe aiu sa spuna despre ce este discutia, ca dupa aia iar zice ca-i iau vorbele dintre dinti.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
mintea manelistului
ba ce parere aveti de discutia inteligenta in care am intrat?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=195240#post195240
sa nu prind antimanelisti ca-i halesc...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=195240#post195240
sa nu prind antimanelisti ca-i halesc...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
ce bre vrusi si matale sa faci un giumbushluc si te dadui in fapt...pai ie plina barfa cu dinalea deadevaratelea ,neclonate ce doar asteapta sa fie bumbacite. timp sa ai...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
;P ;P
mama si ce bine ma distram ;P
ce e naspa e ca nici nu a intrat nimeni in discutie....
anyway, za viata gauz on :o
mama si ce bine ma distram ;P
ce e naspa e ca nici nu a intrat nimeni in discutie....
anyway, za viata gauz on :o
-
pai nu-ti zisei bre ca putzea a clona de se simtea pan la ctza? io ii banui mai mult pe tobosaru sau matinalu. da lasa asa ca poate intra vro lutza fana animal pics si va scoateti 

-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu stiu sa mint..dah deh la americani mere orice
hehe....gabitzule,e ce vrei, asa zicea ea
Hehe...fuckin` health class...trebuia sa scriu un eseu despre tigari...blablabla same old shit :rolleyes:
Desigur ca eu nu am scris nici un eseu pt. kkt`ul ala de clasa, profa si ea Crina ai eseul ( pana acum nu sa mai intamplat), eu ce era sa zic, NORMAL CA IL AM :eek: ....dar avem o mica problema, este in mail, ma duc la bibloteca unde sunt acum, stau acolo vro 10 min, ma intorc inapoi in clasa, da, fara eseu :o nu pot sa intru in mail..lol...scuza de kkt. stiu, dar a mers, a zis ca pot sa il dau maine, fara sa imi scada din nota
Hehe...fuckin` health class...trebuia sa scriu un eseu despre tigari...blablabla same old shit :rolleyes:
Desigur ca eu nu am scris nici un eseu pt. kkt`ul ala de clasa, profa si ea Crina ai eseul ( pana acum nu sa mai intamplat), eu ce era sa zic, NORMAL CA IL AM :eek: ....dar avem o mica problema, este in mail, ma duc la bibloteca unde sunt acum, stau acolo vro 10 min, ma intorc inapoi in clasa, da, fara eseu :o nu pot sa intru in mail..lol...scuza de kkt. stiu, dar a mers, a zis ca pot sa il dau maine, fara sa imi scada din nota

-
J'adore - Junior Member
cultul personalitatii
niste idioti.va certati degeaba.intru dupa mult timp si nu-mi vine sa cred.e o modalitate de divertisment,domnilor!daca va pupati in cur sau daca va certati nu rezolvati nimic.frustrari si complexe ies la suprafata de nu-mi vine sa cred.ce dracu,ma,ca aveti o groaza de ani.daca peste ceva timp o sa le povestesc copiilor vostri o sa se pise pe ei de ras.cum pula mea aiule,iesi cu moshu o vara intreaga la baute,il trimiti prin tara pe cheltuiala ta...si brusc iti schimbi parerea?e peste puterile mele umane sa inteleg.pacat.de tine,baixule,nu mai zic nimic.te-ai dat de fiecare data dupa cum a batut vantu'.banarea lu' sod nu o inteleg,ddesi daca ar fi fost un user nou ar fi zburat.de...e aia cu : toti sunt egali,da' unii mai egali decat altii...
concluzie:sunteti de cacat!
mig,nicolas,sa va fut!veniti in bucuresti si nu puteti sa iesiti la o bere!de...oti fi ocupati....
ps:mesaj scris in graba!
concluzie:sunteti de cacat!
mig,nicolas,sa va fut!veniti in bucuresti si nu puteti sa iesiti la o bere!de...oti fi ocupati....
ps:mesaj scris in graba!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de Gabizzu
pacat ca painea s-a facut 5.000 :p
sa mori tu ;i ! n-am mai fost sa cumpar paine de cativa ani, eu ramasei la pretu de 2.500

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de darkshines
n-am mai fost sa cumpar paine de cativa ani, eu ramasei la pretu de 2.500.
daca te axasi ca dexacsata pe biscuiti ! ... vezi ca biscuitele astia am auzit ca provoaca dependentza si dementa acuta ....
-
monk - Mesaje: 2747
Bag ceva in vopseaua masii
Bag ceva in ea de vopsea, dupa ce ca a costat o gramada de bani, mai bine mergeam la salon sa ma fac cu banii astia, cica trebuia sa devin blonda, dar in schimb acum sunt roscata, a iesit bine culoare, numai ca radacinile sunt mai deschise ;P Bag ceva, nu mai ies din casa ;P
Gabitzule moama cum esti, pai zici la om ca ai de vb. cu el, si dupaia iesi de pe ym :p neseriosule
Gabitzule moama cum esti, pai zici la om ca ai de vb. cu el, si dupaia iesi de pe ym :p neseriosule

-
J'adore - Junior Member
azi am avut o zis super de cacat !
1. ma scol azi k sa aflu k intarzasem la prima ora foarte importanta pentru dezvoltarea mintala normala a unui om - logica !
2. merg pe strada linistit cand ... o baba ma roaga sa ii car sacosele pana acasa - pula mea
3. trece ora de logica ... trec si cele doua d romana si vine chimia ... ne aduce testele date data trecuta cand ... striga numele meu tare si clar ... Cezar ! 4 ! ... frumoasa nota ... e multi functionala ... poate folosi ca wc si sa te caci in ea ; poate folosi ca scaun ; si mai e buna k daca luam 10 eram considerat tocilar :yD
4. trece si ora de chimie ... si vine engleza ! Bineinteles aici ne pune o caseta despre civilizatia lor de kkt - cacati borati !
5. trece si asta si vine timpul sa ma duc acasa cand .. aflu de la o colega ca gagicamea zice k o insel cu alta :-" - apoi da-i si explica-i ce faceam io cu colega de la E pe hol ... de altfel vorbeam chiar de biologie ... noi luni avand test eu vroiam in zadar sa fac rost de subiecte inainte .
6. ajung acasa ... aici ma intampina cainele meu care calcase intr-un cacat si a sarit pe geaca mea de piele !
... ziua continua ... !
:mad:
1. ma scol azi k sa aflu k intarzasem la prima ora foarte importanta pentru dezvoltarea mintala normala a unui om - logica !
2. merg pe strada linistit cand ... o baba ma roaga sa ii car sacosele pana acasa - pula mea
3. trece ora de logica ... trec si cele doua d romana si vine chimia ... ne aduce testele date data trecuta cand ... striga numele meu tare si clar ... Cezar ! 4 ! ... frumoasa nota ... e multi functionala ... poate folosi ca wc si sa te caci in ea ; poate folosi ca scaun ; si mai e buna k daca luam 10 eram considerat tocilar :yD
4. trece si ora de chimie ... si vine engleza ! Bineinteles aici ne pune o caseta despre civilizatia lor de kkt - cacati borati !
5. trece si asta si vine timpul sa ma duc acasa cand .. aflu de la o colega ca gagicamea zice k o insel cu alta :-" - apoi da-i si explica-i ce faceam io cu colega de la E pe hol ... de altfel vorbeam chiar de biologie ... noi luni avand test eu vroiam in zadar sa fac rost de subiecte inainte .
6. ajung acasa ... aici ma intampina cainele meu care calcase intr-un cacat si a sarit pe geaca mea de piele !
... ziua continua ... !
:mad:
-
monk - Mesaje: 2747
marian jan
uite in sfarsit si primul post inteligent in legatura cu certurile astea...
-