(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
monkule mai sunt 798 de treduri deci poti sa postezi postu de mai sus inca de 798 de ori.
animaloo, marian jan cand a scris postu era in sevraj ca l-a inhatat politia pe dilaru lui...acorda-i circumstante
animaloo, marian jan cand a scris postu era in sevraj ca l-a inhatat politia pe dilaru lui...acorda-i circumstante
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pai zice mai asa. si io care credeam ca albastrii erau de fapt liberalii dar se pare ca tot trandafirii inteapa mai rau decat o metafora bine spusa pe un ton metafizic de catre un autist care conduce basculanta plina de zapada castigata la concursul celor de la Urinea...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
sa vezi dracia dracului azi ... cica vreau io sa il sun pe moshu ... eram in pana de idei si deh...tre sa injur pe cineva k sa imi vina idei ... cand ... casuta vocala !
da-i de toate injuraturile posibile ... cand imi vine o idee mai mult decat geniala ... sa o sun pe puiussu ... zis si facut ...
cand raspunde un chiot disperat se aude la telefon ... orele astea de sadomasochism ... cu un salut calduros ma recunoaste :yD. o intreb de numarul meoshului nespunandu-i intentiile mele ... imi da ea frumos numaru ca sa constat cu stupoate ca e acelesi si cica moshu are telefonu inchis cand doarme da da-o dracu de treaba era ora 2:30 de pula mea ...
dupa un dialog scurt cu alina ... aflu ca ea e inca la penitenciar si ca nu scapa pana in jurul orei 3:30 ... as fi invitat-o la o ceasca de cafea fara cafea k nu imi permit ,dar viatza asta e plina de obstacole cum ar fi timpul ... Poate data viitoare puiussule *p . Dar sa revenim la moshu ... sun iara si pana la urma dupa 30 d emin de formari disperate ma las batut si ma multumesc cu ideeile care imi venisera la injuraturile adresate telefonului . da nu e acelasi lucru k si cum l-as fi sunat direct sa vb cu el
da-i de toate injuraturile posibile ... cand imi vine o idee mai mult decat geniala ... sa o sun pe puiussu ... zis si facut ...
cand raspunde un chiot disperat se aude la telefon ... orele astea de sadomasochism ... cu un salut calduros ma recunoaste :yD. o intreb de numarul meoshului nespunandu-i intentiile mele ... imi da ea frumos numaru ca sa constat cu stupoate ca e acelesi si cica moshu are telefonu inchis cand doarme da da-o dracu de treaba era ora 2:30 de pula mea ...
dupa un dialog scurt cu alina ... aflu ca ea e inca la penitenciar si ca nu scapa pana in jurul orei 3:30 ... as fi invitat-o la o ceasca de cafea fara cafea k nu imi permit ,dar viatza asta e plina de obstacole cum ar fi timpul ... Poate data viitoare puiussule *p . Dar sa revenim la moshu ... sun iara si pana la urma dupa 30 d emin de formari disperate ma las batut si ma multumesc cu ideeile care imi venisera la injuraturile adresate telefonului . da nu e acelasi lucru k si cum l-as fi sunat direct sa vb cu el

-
monk - Mesaje: 2747
-
monk - Mesaje: 2747
si mai ie si varianta cu pinguinuci roakeri de la intersectia Romana colt cu Mezozoicu tarziu, vecinu lu GiciContra
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
pai monkule ia uite
Membri inregistrati: 13,589
Total subiecte: 7,353 | Total mesaje: 171,613
ai 7353 de subiecte. apucate de treaba si-n cateva zile devi forumistu planetei si l-ai pishat pe unu care-l stiu io cu baicsu
Membri inregistrati: 13,589
Total subiecte: 7,353 | Total mesaje: 171,613
ai 7353 de subiecte. apucate de treaba si-n cateva zile devi forumistu planetei si l-ai pishat pe unu care-l stiu io cu baicsu
-
eyewitness - Mesaje: 19220
3930
ayrtoane, migule, salutari de la Vasilache, ma.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
3933
ai, ma, ca stiam ca esti baiat destept.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
monkule.....pe ce telefon m-ai sunat ? pe ala cu camera video incorporata (nokia 16800 ) sau pe ala de are televizor si frigider (motorola 8755 ) ?
la cel din urma nu prea am semnal...cand merge televizorul !
la cel din urma nu prea am semnal...cand merge televizorul !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La inceput asa am crezut si eu, da dup-aia mi-am dat seama ca nu am nici o oglinda in camera si ca este totusi monitorul.

[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member