(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde SCORPY » Mar Noi 04, 2003 11:16 pm

Initial trimis de eyewitness
...ca sa n-ajungi si tu ca alondra...

Adica studenta si maritata:D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Noi 04, 2003 11:56 pm

Adica studenta si ce?????!!!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Noi 05, 2003 12:12 am

Tot ce pot zice e ca viatza asta e de kkt...I will end mine if I don`t spend the hollydays home...
BEy nu mai va plangeti, ce naiba, daca nu va place la scoala chiuliti, ce e asa greu :rolleyes:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 05, 2003 1:52 am

Hai mai Mafiutzo, chiar asha? de ce esti trista? zi-mi mie, poate iti dau un sfat, o parere, ceva.....sunt un bun ascultator....hai zi aici ca nu ne aude nimeni si in nici un caz nu ne citeste!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Noi 05, 2003 2:55 am

...... as prefera ca acum sa fiu acasa, pt. ca m`am saturat de toti dobitocii de la scoala, pt. ca pur si simplu nicaieri nu e mai bine ca casa
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Noi 06, 2003 11:30 am

Dupa o saptamina de concediu medical, in care am slabit vreo 7 kile, ca am mincat numai supa de pui, am ajuns si eu inapoi pe plaiurile forumului.

Ce mai faceti, mai fratilor? O duceti bine?
Nicholas_Alex
Junior Member

4050

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 11:33 am

Initial trimis de Nicholas_Alex
Ce mai faceti, mai fratilor?

si tu esti mason? :mad:
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Noi 06, 2003 11:42 am

Mason? Pe dracu, nu am zidit nimic in viata mea...poate pe Ana aia, de am pus-o-n zidu´ ala...:)
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Noi 06, 2003 11:47 am

de am pus-o-n zidu´ala

mai du-te bre pe la femei lasa dracu zidurile ca maine poimaine te vaz cu canciocu in mana astupand gaurile ca cu nea mazare nu-i de glumit.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 06, 2003 12:35 pm

ai vazut mai Nicholas..daca futzi fara prezervativ ? te imbolnavesti....si stai acasa....si slabesti 7 kile.
alta data sa iti fie invatatura de minte ..si sa iti pui prezervativ chiar si atunci cand iti batzi maimutza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Noi 06, 2003 12:44 pm

heh..nu imi mai bat maimuta cu prezervativ de cind mi-au dat aia sector interzis la banca aia de sperma. Cica pentru IQ-ul meu nu este piata de desfacere! :(

Am avut amigdalitele umflate rau de tot. Si acum mai bag antibiotice in mine, din alea cu triunghi din ala roshu, cica primite de la americani..*lol*..americani my ass..*lol*

eye-ule, mazare cica este bisexual...daca-mi da un milion, m-ash risca o tura..ca-i barbat bine si poarta cravata...
Nicholas_Alex
Junior Member

4054

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 2:56 pm

mazare cica este bisexual

adica o fura si in anus si in gura. mai stiu eu pe unul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde monk » Joi Noi 06, 2003 3:52 pm

oamni buni .. am ajuns sa o fac si pe asta ... Am stat azi dupa ore ca sa aflu ca cica diriga noastra vrea sa ne lase pentru ca suntem o clasa de nebuni :-"

Cica nu ar fi vina mea ... :yD da nu bag mana in foc pentru asta
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

4059

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 6:03 pm

zice olaianos pe tevereu: dinamo trebuie sa razbune in aceasta seara tot ce ne-au facut rusii de la 1944 incoace. cat de cretin trebuie sa fi sa debitezi asemenea tampenii? d-aia s-a dus la Moscova (si) pe banii mei, sa-l aud cum scoate porcarii pe gura?
ANTI

baixinho©

Mesajde cubu » Joi Noi 06, 2003 6:05 pm

baicsule, asta e semicopirait mister Dinu...
indescifrabil
cubu

4061

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 6:07 pm

da, nea, da Dinu nu se duce nicaieri (si) pe banii mei. ala poate sa spuna tot ce vrea el.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 06, 2003 7:31 pm

in seara asta chiar se potriveste poezia :

ce rusine sa fii caine...sa se pishe totzi pe tine !

:cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

4066

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 7:37 pm

deci aia in rosu a marcat de patru ori. ie bine? parerea mea!
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 06, 2003 10:26 pm

Claudiu
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Joi Noi 06, 2003 10:48 pm

Raducan
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Love2Fly » Joi Noi 06, 2003 11:55 pm

Trebuie sters userul Sburatorul pt ca plagiaza cu nesimtire!
Ce e cu Claudiu asta? 1-1? lol.....acolo ne-o furam!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 9:02 am

aseara pe un anumit post de televiziune am urmarit in direct un spectacol inedit al circului mare din moscova care pe langa diferitele si nelipsitele jonglerii cu numarul de mare succes "ascunsu mingii" am asistat si la o atractiva dresura de caini din rasa "pechinezi carpatini" avandu-i ca protagonisti pe celebrii dresori moscoviti ,numarul cel mai senzational al spectacolului circului. cu toate ca initial am avut impresia ca patrupedele au fost drogate in prealabil se pare ca dresorii rusi au experimentat de fapt hipnoza in masa...caineasca. chiar daca initial dresorii au dat-o in bara pechinezii avand pe alocuri unele manifestari potrivnice , dresura a luat-o ulteror pe fagasul normal fiind punctata deseori de unele numere de "aport" de mare atractie si cu priza la public si anume "adusu mingii din plasa" unde cel mai dresat pechinez carpatin a fost de fapt o corcitura de carpatin obtinuta din incrucisarea unei rase pe cale de disparitie originara din tarile de jos ,cu naivitatea carpatina al carui pedigree nu mai este acceptat decat in romania celelalte tari renuntzand demult la cresterea acestei rase unice.
un spectacol reusit in care m-a impresionat organizarea excelenta a dresorilor si docilitatea patrupedelor in a asculta de comenzi.

butonand mai tarziu telecomanda ,am surprins un interesant sport, se pare cu traditie in romania, "balaceala la gramada" unde mai versati erau cormoranii fiind mai experimentati in a se mentine la suprafata apei si a pluti mai lejer. gramada din cealalta tabara ,mult mai dezorganizata , s-a chinuit haotic in a se mentine pe linia de plutire insa lipsa de imaginatie si incapacitatea de a "calca" eficient apa au spulberat din fasa optimismu abordat inaintea aruncarii in bazin.
eyewitness

4069

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 10:10 am

am vazut in reluare chestia aia dasar dintre orerle 18.00 si 19.45 carea fost. si tot 4-0 s-a terminat. ma gandeam si io a poate la reluara marca si oaspetii un gol. de unde? tre sa si poti.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 11:20 am

baicsule da oare de ce migu,haidu si airton nu mai intra pe fanclub?
eyewitness

4073

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 11:44 am

deci nu mai fí£cea mijto de iei, da?

uite ce m-am gandit. ai sa vorbim la uiefa sí£ sí£ rí£joací£ meciu de la moscova, da nu orcum, ci gazdele sí£ evolueazí£ in opt jucatori, iar oaspetii in unjpe. iar la fiecare schimbare a lu oaspetii, jucatoru care tre sa iese de pe teren sa nu iese, iar la gazde jucatoru care tre sa intrí£ pe teren, sa nu intrí£ pe teren, sau daca to vrea sa intrí£, sa intrí£ in teren si sa stea nemiscat. e? da tot io problema: facem pariu ca in aste conditii, gazdele o sa bate cu mai mult de 4-0?
ANTI

baixinho©

Mesajde cubu » Sâm Noi 08, 2003 12:16 am

Da' s'moara Chipicao, am v'zut io acu' ceva vreme niste bajeti care conducea la pauza cu 2-0 si pana la urma a belit belengheru'...
indescifrabil
cubu

4102

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 08, 2003 7:51 am

Portnoy (aporpo, la multzi ani si aciulea), io stiu de altzii care conducea cu 4-0 in minutu 62 si a pierdut pana la urma cu 5-4. si juca si la iei acasa. si adversarii iera si mai slabi cotati ca iechipa de caretz spun.
ANTI

baixinho©

Mesajde Mr Hyde » Sâm Noi 08, 2003 4:13 pm

baicsule, ia nu te mai da tu balaur p'aci! :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

4109

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 08, 2003 8:18 pm

ca altfel ce mi se intampla? mi se ia boii de la bicicleta, ca s-o citez pe Irina Sparlea.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 09, 2003 12:35 am

Poli AEK Timisoara - Rapid Bucuresti 1-0

=D
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati