(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

4129

Mesajde baixinho© » Dum Noi 09, 2003 11:52 am

doresc sa cumpar un post de administrator pe acest forum din urmatoarele motive:
* nu voi lua ban niciodata inteferent ce si cate greseli fac
* dau cand vrea muschii mei avertisment
* iau moderarile cand mi se scoala mie nivelul politic fara sa fiu nevoit sa dau explicatii cuiva
* nu sunt obligat de catre nimeni sa iau in considerare ce scriu userii, chiar si cand acestia aduc la cunostinta abateri de la regulament.

partea nasoala este ca nu voi mai putea participa la concursurile organizate pe acest forum, dar punand in balanta, merita sa fiu administrator. in concluzie, cat costa aceasta functie?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 09, 2003 11:58 am

Rapid ucisa de Balaur !
cine spunea ca balaurii sunt doar in povesti ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

4132

Mesajde baixinho© » Dum Noi 09, 2003 3:30 pm

hai ca am inteles ca administratorii au patru randuri de testicole, dar de ce unii useri ie mai egali decat altii si are voie sa posteze cu clona? si, culmea, unii administratori stie, da se face ca nu vede.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 09, 2003 3:34 pm

exista in poker combinatie mai tare decat careul de asi ? :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Noi 09, 2003 4:56 pm

nu.

simt ca fac ceva gresit, dar nu stiu ce. :(
si tot mai am douaj'da pagini de invatzat pana maine la logica. fuck!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 09, 2003 11:19 pm

No' uite acum 2 ore am picat si eu acasa de la munca, ca sa vedeti ca lumea mai munceste si duminica, am mancat, mi-am facut un ceai iar acum ma pregatesc sa ma pun in pat unde voi citi si ultimele 30 de pagini ale unei carti despre care am auzit multe si pe care am fost curios sa o citesc sa vad si eu de ce lumea o considera ca fiind o carte "de capatai", este vorba despre: "de veghe in lanul de secara"...
exista in poker combinatie mai tare decat careul de asi?

DA! Five of a kind!:)
Numai bine!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 10, 2003 1:57 pm

Hai noroace! Bah, ce tie si cu moda asta. Mi-am luat si eu o pereche de raiatzi din aia maro, cum se poarta acum, sa fiu si eu in pas cu moda (ca la virsta mea am cam ramas in urma), si un tricou din ala Davis (cine dracu-i asta?? Lee a murit?) si uite cum am sarit din aproape 1,5 milion de lei! Bah! Ce dracu? Ma uitam la magazinu´ ala, numa nume ciudate! Hilfriges (sau cum dracu ai zice), David (jidan?), USB, etc... Unde-i Levisu si cu Lee-ul?

De unde dracu au tineretul astia bani sa-si cumpere? Dracu, da-i un milion juma pe toale, si acum rid astia de mine, cica arat a poponar...:(
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 10, 2003 2:07 pm

Pula mea , tot e bine mai Nicholas. Eu ma imbrac cu pantalonii lu' tata de cand era el tanar.....ca n-am bani sa-mi iau altii. Sunt demodati si rad oamenii pe strada de mine...dar asta e situatia. Mi-as dori si eu o pereche de raiatzi bej...dar de unde ? Mari scorurile astea.
Nu se mai poate trai. Totzi banii se duce la intretinere, lumina si pe paine.

Ia fa o poza cu hainele noi...sa vedem si noi astia mai saraci si sa ne bucuram pentru tine.

Parca Levi Strauss nu tot jidan era. Mari hotzi astia.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 10, 2003 2:17 pm

Moshule, nu mai mintzii, ca ti-am vazut pozele cu nebunelile alea. Ceasuri, ghiuluri, sepci de afara, tricouri, etc. Eu imi cumpar hainele de la Casa Modei de obicei, acolo unde miroase a naftalina! Tu de unde le cumperi? Creca numai de la botique-uri, sau cum le zice pe romaneste. Acolo unde stau frumoasele dupa tejghea, si te masoara cind intri inauntru. Cred ca au un fler extraordinar, cind este vorba sa ghiceasca daca ai lovele sau nu.

In alta ordine de idei, iti place de Mirela? Uite ce ciorapi de lina are in picioare..*lol*
Fişiere ataşate
mirela.jpg
mirela.jpg (34.24 KiB) Vizualizat de 3277 ori
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 10, 2003 2:21 pm

Maaaaaaa. ce tzatze impecabile are Mirela. si poster cu Eminem. si poze lipite pe peretzi ca var'mea de la tzara. :yD

mai pune poze...ca imi place , imi place....

dar cine e Mirela ? ca nu ne-ai mai zis de ea pana acum ? cati ani are ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 10, 2003 2:26 pm

*lol* stiam eu ca o sa te indragostesti de ea! Vrei numarul de telefon? I-ai da o limba pe sfircuri?..*lol*

Mirela este o fata cuminte, nu este inca pregatita sa se infrunte cu un maniac sexual ca tine! ...apropo, are 18 ani, din Valcea!..*lol*
Fişiere ataşate
mirela2.jpg
mirela2.jpg (25.62 KiB) Vizualizat de 3277 ori
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 10, 2003 2:32 pm

hai mah Nicholas...te credeam om serios. nu stiam ca stai pe mirc in serile de sambata si vorbesti cu fetele virgine.
se pare ca nu e nici o diferentza intre noi doi. *p

astept colectia completa cu Mirela. sa ma anunti cand mai intra pe mirc...sa ma introduci si pe mine *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 10, 2003 2:47 pm

Bre, fata este putin mai "serioasa", ca-i tinara inca. Dar o sa-i transmit complimente din partea ta! :p

Si o sa ma gindesc la tine, cind...you know...*lol*
Fişiere ataşate
mirela3.jpg
mirela3.jpg (13.95 KiB) Vizualizat de 3284 ori
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Noi 10, 2003 5:46 pm

nu jtiam eu de ce ma apucase sughitzu'....
Initial trimis de Oribilul Mosh
dar cine e Mirela ?

prezent, sa traiti! eu sunt! m-ati chematí£rí£?

Initial trimis de Nicholas_Alex
(...)iti place de Mirela?
------
imi place , imi place....

sa te fi pus dreq sa fi spus altceva, ca beleai maimutzica! :p

ps:
Initiazl trimis de NIcholas_Alex
Mirela este o fata cuminte, nu este inca pregatita sa se infrunte cu un maniac sexual ca tine!

bwaaahahahahah! phiiihihihihii(stiu, e vorba de alta Mirela, but stil...pheeeeehehehehee, phaaaahahahahah)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 10, 2003 6:09 pm

Maaaaaaa. ce tzatze impecabile are Mirela.

*p *p *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Noi 10, 2003 7:39 pm

ce amuzanti pot fi unii profesori. Profu de biologie ori e obsedat sexual ori E :)
Profu : now my wonderul students, can u tell me what happend in the middle ages if the queen didn`t give birth to baby boys?
Clasa in cor: OF WITH HER HEAD!
Profu: that`s right students but what the king didn`t know is that it was his fault that the queen didn`t give birth to baby boys. The right thing to do was to chop of his HEAD ;)
Hehe, tare mai e profu asta, eu sunt singura care a ras :D restu se uitau la el ca la felul 14. Pei ce nu e amuzant, CASTRATI REGELE :p
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Noi 11, 2003 11:01 am

Daca proful ala are pesti acasa, e gay pe bune. Din ala de care vorbea Gabriela pe sex..*lol*..urineaza in acvariu.

Bah, care ati vazut Revolutions? E bun? Ca-s curios!

In alta ordine de idei, azi o sa-mi fac SINGUR ciorba de burta! Da iau burta fiarta gata, de jos de la Sportu´. Am si smintina, usturoi, otet si toate alealalte! Plus o sticla de vin alb, de la Valcea!

:D
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Noi 11, 2003 11:38 am

ma gandesc ca mai am 5 posturi si fac 2700 ... Uh ce vrednic sunt.
si ma mai gandeam cum de are rabdare baixiniu sa-si treaca numarul posturilor in fiecare mesaj!!! cata rabdare de jurnalist trebe' sa ai? sa moara stiti voi cine! ;s
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Mar Noi 11, 2003 12:13 pm

As usual I just dropped by to say : FUCK SCHOOL!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Mar Noi 11, 2003 5:35 pm

Scurt si la obiect ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Kayla » Mar Noi 11, 2003 10:19 pm

Me agree! Tocmai am aflat ca nu mai pot sa plec intr-o excursie din cauza tezelor la romana si fizica. Ca sa nu uitam la mate si info. Bleah! Si am mai dat si lucrare la fizica... din care corect e numai juma din ce am scris... Dar ma descurc. Asa, intre noi, SA VINA VACANTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (cu trenul din Franta)
Kayla

Mesajde Nightmare » Mar Noi 11, 2003 10:26 pm

M-am saturat de scoala. Vreau sa vina vacanta mai repede. M-am saturat sa ma trezesc la 6.30... :(
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Noi 12, 2003 9:05 am

sa-mi bag poolah in scoala asta de kkt!! ;a noi dam maine teza la romana si avem de facut un eseu de 5-7 pagini ... how does that sound? huh?

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Noi 12, 2003 9:35 am

Cred ca un thread "fuck school" ar avea mai mare success decat "say what's is on your mind...."
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Briatore » Mie Noi 12, 2003 12:41 pm

Scoala ca scoala ... Da' vedeti voi la facultate cum o sa fie ... Au denaturat astia adevarul ... Ca cica in faculta e cea mai frumoasa etapa a vietii tale ... Pe draqu ... !!! Eu nu mai suport ... E de tot kktul !!!
Ma mai si enerveaza alte aspecte din viata mea ... E totul de mare kkt ... Bine macar ca afara e soare ... Da' sa moara moga ca e tare frig !!!!
sunt stresata si nervoasa ... si nu am pe cine sa ma descarc ...
Marti am partial la engleza ... Shit !!!!
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
Briatore
Junior Member

Mesajde monk » Mie Noi 12, 2003 2:21 pm

azi cica am dat test ....

dar cum io am dimineatza inspiratie am luat ca tot omu un indigo si i l-am pus unuia de la mine din clasa care se pricepe in foaie alaturi de lucrarea mea ...

O lucrat baiatu' o lucrat si lucrarea mi-o facut ... In tot timpul asta io cica calculam exercitii peste exercitii ... si culmea e ca a venit profa si s-a uitat in foaia mea si nu o zis nimic ...

The Wake Up Show™
monk

Mesajde J'adore » Mie Noi 12, 2003 3:45 pm

BEy, bey bey, voi va vaitati ca trebuie sa va treziti la 6.30, dar eu care ma trezesc in fiecare dim. de luni pana vineri la 5 dim. cum e ha? si ma mai culc si la 12 seara, ca deh stau pe net, si "fac teme" in acelasi timp :p Da, maine noi astia de a 10 a avem nush ce test, siacum trebuia sa fiu la tampita mea de "diriga" , are nevoie de nush ce info. despre persoana mea, ehehe, mai bine stau pe net ;)
Missed u guys :rolleyes:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Noi 12, 2003 10:22 pm

io nu merg maine la scoala ... :p deoarece si pen`ca ma doare capu & doctorul a zis ca am nevoie de o mica pauza ..
se ofera cineva sa scoata raceala din mine ? ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Mie Noi 12, 2003 10:39 pm

nici io nu ma duc maine la scoala pentru ca ... NU AM CHEF ! ...
Wild ... ;D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Nightmare » Mie Noi 12, 2003 10:51 pm

Maine este crec pedagogic. Pot sa dorm cat vreau.
Problema este ca nu prea pot sa ies din casa. Trebuie sa imi copiez de la o colega toate lectiile la istorie (pana acum nu am scris nimic....). Sunt cam 15 de pagini...Mai trebuie sa imi fac si copiutza la chimie...Bunatate de zi, stricata din cauza scolii...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati