(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Am facut o porcarie la teza de la mate. L-am ajutat pe un coleg care pana acum are 2 note de 4 si nu am mai avut timp pentru teza mea.;P
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
am dat si io teza la fizica ... si deh .. de trecut clasa trec clasa datorita unor inselatorii
(a intrebat profa cine a iesit la tabla semestru asta si bineinteles ca eu am ridicat mana fara sa ies nici macar sa sterg tabala) ... m-am ales cu un 10 :yD ... mai mult ne-a adus lucrarea de la inceputul anului la care am stat cu un olimpic si am luat 8
... deci practic pot lua si 2 in teza si tot trec *p
Kayla ... cum iti place la CODECS ? :o

Kayla ... cum iti place la CODECS ? :o
-
monk - Mesaje: 2747
Si eu m-am trezit cu un 10 la fizika direct in catalog si nici azi nu stiu pentru ce
Cred ca pentru frecventa la ore, asta pt ca profa nu face niciodata prezenta :p
La teza de la mate am luat toti note mici, deci mai bine NO COMMENT! :mad:

La teza de la mate am luat toti note mici, deci mai bine NO COMMENT! :mad:
Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
exista un subiect ... fuck school .. how about using it every now and then ? :rolleyes:
(ca tot vorbiti de teze ... am luat 8.5 la teza de la fizica .. fara sa copiez .. si daca invatam in timpul anului si nu asteptam pana in seara inaintea tezei sa deschid cartea... probabil luam un 9-10
)
(ca tot vorbiti de teze ... am luat 8.5 la teza de la fizica .. fara sa copiez .. si daca invatam in timpul anului si nu asteptam pana in seara inaintea tezei sa deschid cartea... probabil luam un 9-10

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
-
acum . la mine . in 10 minute :p
te astept .
(stii prea bine ca ma refeream la ora la care ajungi ... in nici un caz cat de repede termini :p )
te astept .
(stii prea bine ca ma refeream la ora la care ajungi ... in nici un caz cat de repede termini :p )
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Ia nu mai vorbiti de teze la fizica!
Eu o dau saptamana viitoare!
si sunt asa de terorizat ca nu stiu cand sa ma apuc sa invat! *p
Si apropo de teze! Mai dau una si la INFO tot sa[tamana viitoare
Si nici la asta nu invat si deabia astept 1dec. ca imi baga telesportul
Gata am spus!
Eu o dau saptamana viitoare!
si sunt asa de terorizat ca nu stiu cand sa ma apuc sa invat! *p
Si apropo de teze! Mai dau una si la INFO tot sa[tamana viitoare
Si nici la asta nu invat si deabia astept 1dec. ca imi baga telesportul
Gata am spus!
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
sa te auda Dumnezeu bai Cosmine si sa bage telesportul ala.
Cosmine...dar cu ce ocazie pe aberatii ? te stiam cu sportul pe tine ! or vrei sa o dai si tu pe Wild Rose ?
Cosmine...dar cu ce ocazie pe aberatii ? te stiam cu sportul pe tine ! or vrei sa o dai si tu pe Wild Rose ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Yo transmit acest mesaj in direct de la Gaudeamus....sa nu zika lumea k nu ma cultiv....deh.
Apropo de teze la fizica...mi-am adus aminte ca dau joia asta teza la fizica si ma bucur...mai ales ca io am 2 de 3 la fizica in catalog....so wish me luck...
Apropo de teze la fizica...mi-am adus aminte ca dau joia asta teza la fizica si ma bucur...mai ales ca io am 2 de 3 la fizica in catalog....so wish me luck...
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
-
Dzeu - Junior Member
Va rog frumos sa terminati cu prostiile! Ce-i aici? Casa de nebuni?? Sa nu va prind ca mai vorbiti de scoala, teze sau alte prostii, ca va dau ban la toti, including moshul! Iete la ei! Las´ ca pun eu mingea de baschet pe voi! Ma apuca dracii cind ma gindesc ca pentru voi m-am batut cu terorishtii la revolutie! Asa ca va rog frumos sa apreciati gestul meu de erou revolutionar, si sa-mi aprindeti o luminare la biserica. De preferintza ortodoxa!
In alta ordine de idei, am vorbit cu seful si a cazut de acord sa-mi plateasca netul acasa, asa ca de saptamina viitoare o sa-mi intru iar in ritmul normal. Poate am noroc si ma invita darky la o "live session"..da fara moshul, ca ala-i spurcat si strica atmosfera cu timpeniile lui: "Wow darky, ce shine ai!" sau "M-ai bagati carbuni, ca ne scade viteza!"
In alta ordine de idei, am vorbit cu seful si a cazut de acord sa-mi plateasca netul acasa, asa ca de saptamina viitoare o sa-mi intru iar in ritmul normal. Poate am noroc si ma invita darky la o "live session"..da fara moshul, ca ala-i spurcat si strica atmosfera cu timpeniile lui: "Wow darky, ce shine ai!" sau "M-ai bagati carbuni, ca ne scade viteza!"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de Love2Fly
Uh....weet-weet in Romania? te lasa sotul sa treci pe la o intalnire ceva? poate facem una monstru de Craciun
Adica ce ? Trebe' sa ma lase el ? Nush daca o sa trec prin Buc cat timp o sa stau in tara .. o sa stam o noapte ( poate doua , da Doamne ! ) in Buc si dup-aia ... gata , poate o sa ma intalnesc cu cativa .. care ma asteapta la aeroport .. si dup-aia .. vedem noi ..
In alta ordine de idei ...
Sa-mi bag ce n-am , si nu stiu unde ! Am niste draci pe mine :cry: nu pot dormi ! Nu ma mai joc asa ! Mor de somn , sunt treaza de aproape 20 de ore si m-am invartit in pat vreo ora , ca sa adorm , si nika , si asa , la ora asta , stau si fac clatite ! :cry:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
*lol*...weet-weet, mie imi plac clatitele! Ce zici? Ma inviti? Daca vrei, o punem pe masa in bucatarie...
Uite un link de unde puteti agatza stundente la medicina:
http://med.pub.ro/forum/
:o

Uite un link de unde puteti agatza stundente la medicina:
http://med.pub.ro/forum/
:o
-
Initial trimis de Nicholas_Alex
*lol*...weet-weet, mie imi plac clatitele! Ce zici? Ma inviti? Daca vrei, o punem pe masa in bucatarie...![]()
Partea trista e ca nu ies bine .. nush ce naiba au , asa ca .. le-am aruncat .. alea facute la 2am erau bune ...
Pe cine o punem pe masa din bucatarie ? Si eu nici nu am masa in bucatarie .. doar pe hol :p
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Azi noapte, de orele 24 pana la orele 4:00 AM s-a savarsit una dintre cele mai faine conferinte de YM facute vreodata.
cu participarea extraordinara a
- moshului oribil
- mafioatei ce iubeste
- darkshines
- rose, cea wild
- love2fly
- klaxx-klaxx :yD
in final ne-au plictisit:
- dinu
- radu134 (sau nush care e nickul sau)
si la categoria sarbatoriti se inscrie hades care a emis doar o fraza (in stilul hip hop, bineinteles)
.
asa de tare mi-a placut programul muzical incat am ramas pana dimineatza.
moshu ne-a pus muzica oldies... frumos si relaxant, eu si cu moshu le-am cantat acapella forumistilor manele si nu numai.
crinutza ni l-a adus pe klaxx klaxx care m-a deranjat prin prezenta sa, si impreuna cu love doi flai l-am luat la shto... el ne-a injurat si crinutza mai avea putin si facea o depresie :hehe: ... moshu se amuza.
dupa care era atat de agitata incat a vrut sa mai faca o conferinta ca sa-si ceara iertare.
i-am zis sa stea linistita, ca n-avea de ce :o
dupa care am flirtrat cu gagicile... am ofticat-o pe wild... si i-am reamintit lui love care picioarele scurte.
eu nu mai pot de somn, dar pt ca este ziua romaniei nu puteam sa nu ma trezesc !
cu participarea extraordinara a
- moshului oribil
- mafioatei ce iubeste
- darkshines
- rose, cea wild
- love2fly
- klaxx-klaxx :yD
in final ne-au plictisit:
- dinu
- radu134 (sau nush care e nickul sau)
si la categoria sarbatoriti se inscrie hades care a emis doar o fraza (in stilul hip hop, bineinteles)

asa de tare mi-a placut programul muzical incat am ramas pana dimineatza.
moshu ne-a pus muzica oldies... frumos si relaxant, eu si cu moshu le-am cantat acapella forumistilor manele si nu numai.
crinutza ni l-a adus pe klaxx klaxx care m-a deranjat prin prezenta sa, si impreuna cu love doi flai l-am luat la shto... el ne-a injurat si crinutza mai avea putin si facea o depresie :hehe: ... moshu se amuza.

i-am zis sa stea linistita, ca n-avea de ce :o
dupa care am flirtrat cu gagicile... am ofticat-o pe wild... si i-am reamintit lui love care picioarele scurte.
eu nu mai pot de somn, dar pt ca este ziua romaniei nu puteam sa nu ma trezesc !
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
intradevar, o conferinta inedita .. trecand peste manelele de la inceput (am observat aseara ca avem cativa manelisti inraiti la noi pe forum
) ..
gabizzule , nu stiu cum te-ai trezit tu la 10... ca eu n`am putut sa ma ridic din pat pana pe la 13:45 .. i would still be sleeping... daca nu suna telefonu ala afurisit!
acum ma pregatesc sa plec de acasa..probabil pe la 17:30-18 ajung si eu in Backstage..

gabizzule , nu stiu cum te-ai trezit tu la 10... ca eu n`am putut sa ma ridic din pat pana pe la 13:45 .. i would still be sleeping... daca nu suna telefonu ala afurisit!
acum ma pregatesc sa plec de acasa..probabil pe la 17:30-18 ajung si eu in Backstage..
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
in back stage, unde se prea poate sa te duci singurica .
ma gandeam sa ma intalnesc cu mosh si cu love2fly , dar nu prea am bani si nu vreau sa le stric inca o zi libera.
(vedeti ma baieti? mereu ma gandesc la binele vostru!)
pana una alta aruncati si voi un ochi pe http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9683 . e ok? da? bine, hai ca am plecat si eu.
ma gandeam sa ma intalnesc cu mosh si cu love2fly , dar nu prea am bani si nu vreau sa le stric inca o zi libera.

pana una alta aruncati si voi un ochi pe http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9683 . e ok? da? bine, hai ca am plecat si eu.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Gabitzule,uff doamne copil mik ce esti :p
Da, a fost frumoasa conferinta, pana a inceput gabitzu cu tampenile lui, hehe, vrei sa zici ai incercat sa faci sto de klaxx :o
Poate mai facem o conferinta, asta a fost prima in cei doi ani ai mei de fanclub, apropo....LA MULTI ANI CRINUTZA
Pese: Love2Fly de ce ex-Jaded :con:
Da, a fost frumoasa conferinta, pana a inceput gabitzu cu tampenile lui, hehe, vrei sa zici ai incercat sa faci sto de klaxx :o
Poate mai facem o conferinta, asta a fost prima in cei doi ani ai mei de fanclub, apropo....LA MULTI ANI CRINUTZA

Pese: Love2Fly de ce ex-Jaded :con:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Initial trimis de Weet-weet
Pe cine o punem pe masa din bucatarie ? Si eu nici nu am masa in bucatarie .. doar pe hol :p
Cum nu aveti masa in bucatarie?? Pai unde mincati? Pe hol? Sau in sufragerie? Aveti sufragerie? Da masa in ea aveti? Si scaune? Sau numai fotolii de piele alba? Sau aveti bar din ala cum se poarta acum? Cu vitrina in el si serviti masa acolo?
Aseara am vazut Drumul Oaselor, cu Florin Piersic&Co! Misto de tot! Iar l-am avut pe ala micul la mine. Am jucat amindoi Sphyro si alte prostii. Misto de tot. Cind il omorau aia zicea: Tu-tzi gitzii matii! Si apoi mi-a zis cum taica-su avea kkt pe chiloti, ca nu sa spalat la "tarzanei"..*lol*
Am mincat inghetata cu frishca si crema de ciocolata, alune si floricele. Am baut si eu Cola cu el (cind dracu au facut-o asa de dulce??) dar am luat-o repede pe niste bere, ca imi era sete tare de la alunele alea. L-am pus in pat pe la noua, dar la ora unshpe mai vorbea inca singur in pat. Eu stateam si ma uitam la filmul de mai sus. De data asta nu a avut diaree, cu toate ca a mincat amestecat rau de tot. Cam sensibil la stomac, zic eu. O sa-l pun data viitoare sa manince niste nisip, sa-l calesc!
Huh..era sa uit, sa pishat javra aia pe pantofii mei! Asta este a doua oara! De ce oare? Daca mai face o data asa, ai dau interzis pe bune!
-