(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Weet-weet » Mar Dec 02, 2003 10:14 am

Initial trimis de Nicholas_Alex
Cum nu aveti masa in bucatarie?? Pai unde mincati? Pe hol? Sau in sufragerie? Aveti sufragerie? Da masa in ea aveti? Si scaune? Sau numai fotolii de piele alba? Sau aveti bar din ala cum se poarta acum? Cu vitrina in el si serviti masa acolo?

Nope , mancam in dormitor in fata calcului , cand ne uitam la desene , tv , filme etc :p Masa e pe hol , dar nu e folosita decat ca suport pentru niste cutii din care inca nu am scos toate prostiile de acolo .
Avem sufragerie , dar nu avem masa . Scaune , destule ! Fotolii , nu inca , nu avem de gand sa ramanem aici , asa ca nu ne instalam bine .. asa ca barul cu vitrina , folotii etc , raman pentru cand o sa ne gasim alt partament , sau casa ;)

La naiba ! Nu e amuzant deloc sa te culci la 4.30 si sa te trezesti la 8.30 si in plus de asta , cand poti dormi cand vrei . Si inca ploua :cry: Urasc ploaia ! O detest ;P
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 02, 2003 10:26 am

cand e ploaie eu dorm cel mai bine. masa eu o iau in camera mea in timp ce citesc forumul. insa daca mananc ciorba mananc la bucatarie. prin camera mea am tot felul de farfurii cu resturi de mancare, cu oase, cu coji de paine,...sau pungi goale de chipsuri. au venit si gandacii ! :cry:

weet, dar de ce stai doar 2 nopti in bv ? restu unde le petreci ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 02, 2003 12:10 pm

m`am trezit cu o durere ingrozitoare de cap ... am adormit pe la 2 dimineata ... grea ie viata asta :p

ma gandeam ieri , ca eu n`am fost cuminte anu asta.. i was a bad girl ... si nu prea merit cadouri din partea moshului ...
totusi, un moshulica mai micut m`a vizitat ieri .. un biet copil al strazii , imbracat intrun costumas rosu.. a venit la mine zambitor si mi-a spus ca "el e moshu" si ca imi va aduce "jucarii si dulciuri" anul acesta..si mi`am dat seama ca exista atatea persoane care nu au nimic, care nu vor avea un brad de craciun si nu vor fii alaturi de parintii lor..atatea persoane care nu se vor trezi cu cadouri, nu vor avea haine noi si nici macar acele dulciuri care probabil pe multi dintre noi nu ne-ar multumii..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Dec 02, 2003 12:25 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
weet, dar de ce stai doar 2 nopti in bv ? restu unde le petreci ?

De ce intrebi? Vezi ca weet-weet e maritata, deci femeie cu obligatii! :D
Nicholas_Alex
Junior Member

Ooops !

Mesajde Weet-weet » Mar Dec 02, 2003 12:36 pm

Era vorba de doua nopti in bucuresti , nu in bv ... se mai intampla si la case mai mari *p
Si daca sunt maritata si femeie cu obligatii , ce ? Asta inseamna ca nu trebuie sa vorbesc cu tine despre " a o pune " sau chestii de genu' asta *p Si oricum , Moshu' stie ca-s maritata si a vorbi cu el .. nu e proba de divortz , cum nici sa il pup pe obraz nu e *p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 02, 2003 1:13 pm

Wild Rose, cam ceea ce ai spus tu sintetizam si eu pe subiectul cu 1 decembrie. Cateodata suntem multumitzi de mici amanunte si uitam ca altii poate nu au nici macar 1/100 din cat avem noi. Dar...intr-un fel este si bine ca suntem nemultumitzi...pentru ca asa e omul..aspira spre mai mult si spre mai bine. Fara nemultumirea noastra....nu ar mai exista progres. Iata ca intr-o oarecare masura ii dau dreptate si lui Love2Fly....acest frumos nebun notoriu care ne incnata mai mult sau mai putin pe forum si pe la intalnirile forumiste cu prezentza sa.

Eu azi de la orele 8:00 aveam laborator de Procesarea electromagnetica a materialelor. Din pacate m-am trezit dupa orele 10. :cry:

Nicholas....vii si tu la Bucuresti cand vine Weet-weet ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

4330

Mesajde baixinho© » Mar Dec 02, 2003 1:41 pm

Initial trimis de Wild Rose
m`am trezit cu o durere ingrozitoare de cap

ce face bautura din om.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mar Dec 02, 2003 1:42 pm

aloooo... baiatu! ca ie cu insinuarile aste dom'le? adica ce face?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gabuba » Mar Dec 02, 2003 1:47 pm

uit uit vine la Bucuresti? Ah da! Stiu ca isi face ... nu zic ce, ca n-am acordul ei :D la Iasi sau Timisoara n-am retinut.
Oricum, d-abia astept sa o cunosc. Stati calmi, nu va fur inca o forumista. :yD
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

4332

Mesajde baixinho© » Mar Dec 02, 2003 1:48 pm

da avansu sau lichidarea il/o ai?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Dec 02, 2003 2:00 pm

Cateodata suntem multumitzi de mici amanunte si uitam ca altii poate nu au nici macar 1/100 din cat avem noi.
Nicholas....vii si tu la Bucuresti cand vine Weet-weet ?

Eu dau tot timpul bani la babele si moshii de pe strada, ca pensia lor este o nimica toata. Dar nu dau la tigani sau alti nemernici. Pe aia ai scuip si ai pun pe fuga. Odata am aruncat dupa unul cu o sticla de Lacrima lu´ Ovidiu, ca ma luat la injurat. Direct in spate la lovit, de fugea dupa aia schiop si intr-o parte si tot ma injura, al dracu´ cershetor. Bine ca a cazut sticla pe iarba si nu sa spart. Am baut-o cu Cap de Porc...

Daca vine weet-weet, poate ajung si eu...sa-i arat masa din bucataria ta..*lol*
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Dec 02, 2003 2:01 pm

Initial trimis de Gabizzu
uit uit vine la Bucuresti? Ah da! Stiu ca isi face ... nu zic ce, ca n-am acordul ei :D la Iasi sau Timisoara n-am retinut.

Ce fac ? Ai acordul meu sa zici ce stii .. ca nici eu nu stiu *p
Si care e chestia cu Iasi 'au Timisoara ?

Pai mai oameni buni , spuneti care vrea sa vina la aeroport , sa stiu si eu .. caut in tot aeroportul vreo doi oameni , sau ma trezesc intr-o mare de oameni care au venit pt mine :yD ?

O sa va zic la intalniri forumiste , sau poate pe yahoo , cand ajungem :yD oricum , pe 12 si 13 stam in buc , in mod sigur si pe 14 plecam .. asa ca am timp sa va vad :o

Later : pe cine trebuie sa platesc sa nu mai primesc notificari prin email ? Ca nu pot sa intru in fiecare zi sa sterg toate alea :-s si mi se umple casuta :mad:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde monk » Mar Dec 02, 2003 8:17 pm

deci sa fie clar .. o sa ma duc doar eu cu moshu la aeroport daca mai vine careva in caftesc eu .... :yD ... ca poate se supara sotul ei cand vede 20-30 de barbati asteptand-o la iesire :sperm:
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Re: 4330

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 02, 2003 9:06 pm

Initial trimis de baixinho ©

ce face bautura din om.

baixule , nu ma da de gol !:j :no:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Dec 02, 2003 11:35 pm

Initial trimis de monk
deci sa fie clar .. o sa ma duc doar eu cu moshu la aeroport daca mai vine careva in caftesc eu .... :yD

Adica o sa vii ? O sa fie intr-o vineri ... si nu stiai daca poti veni .. vedem noi ..

Pana una alta ... popcoooorn :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 02, 2003 11:40 pm

eu vin cu mare placere....daca plateste monk juma' de benzina si banii de parcare la aeroport. ca sunt hotzi aia ai draq. vreo 50 mii/ora. ultima oara cand am fost acolo am parcat masina in statia de taxi ...si i-am pacalit.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Dec 02, 2003 11:52 pm

daca plateste monk juma' de benzina si banii

Daca e vorba de weet-weet vin si eu :D si cotizez si eu la benzina.
Plus ca mai vad si eu niste Airbus-uri si niste Boeing 737 decoland si aterizand. Placerea mea!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Mie Dec 03, 2003 2:32 pm

moshule da mergem si parcam vis a vis la Casa Taraneasca ... si traversam la aeroport :yD
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Weet-weet » Mie Dec 03, 2003 2:39 pm

Mai ce oameni doritori sa ma vada *p Nici daca era vorba de Pamela Anderson nu se facea asa coada ( sau poate ca da ? *p )
Eu o sa va zic cand si cum ajungem .. numa' fiti pe faza : nu garanez transport .. e posibil sa plecam cu un prieten .. care sta in Amzei ... sau sa mergem la tipa la care dormim .. habar nu am ! Si in plus de asta o sa fiti o gramada ... Daca o sa vina toti care au zis ca vin .. o sa fiti in jur de 8 si cu noi doi .. o sa fim 10 , nush cum ne descurcam .. vedem noi
Dar nu plec din Buc pana nu ma intalnesc cu voi :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Love2Fly » Mie Dec 03, 2003 11:32 pm

Mai ce oameni doritori sa ma vada

Eu ti-am zis pe "psihologie" de ce te apreciez. Daca chiar sunt 8 cum zici tu nu cred ca am sa mai vin si eu. Nu de alta dar nu vreau sa te stressez si eu:) Insa neaparat o sa vreau sa te vad. Care sunt aia 8?(ca sa stiu pe cine elimin:D) ca eram doar eu cu moshu si cu monk....:))
Love2Fly
Junior Member

Mesajde svengali » Joi Dec 04, 2003 12:36 am

W-W, io nici nu mai indraznesc sa zic ca te apreciez (chiar daca abia ne stim) ca se isca dreq gelozii p-aci ;D
Noroc ca n-am cum veni la fatza locului...
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde Weet-weet » Joi Dec 04, 2003 2:20 am

Initial trimis de Love2Fly
Care sunt aia 8?(ca sa stiu pe cine elimin:D) ca eram doar eu cu moshu si cu monk....:))

:w: esti un dragutz :) ca si svengali de altfel ... si nush pe cine sa cred : pe ala de-mi zicea ca a facut natura mishto de mine :mad: sau pe voi ... poate si pe unii si pe altii ...

Poi , ar fi asa :(1) Monk ,(2) Moshu (care nu vrea sa ma bage in seama , se pare :cry: ) ,(3) Gabizzu ,(4) un tip/nene din Olanda , care s-a mutat in Buc si m-a ajutat cand am plecat din tara ( Monk stie care e treaba ) , (5)un prieten din Buc ( pe care nu l-am vazut niciodata , dar il cunosc de un an si ceva ) ,(6) tu , (7)o prietena a sotului meu si a mea ... oarecum si poate si (8)o prietena de-a ei

Vezi ? Sunt 8 .. plus ca se poate sa mai fie inca o tipa sau doua tot din Buc , prietene cu sotul meu ... dar nu se stie nimic exact ..
Oricum , o sa stam doua noptin in Buc , asa ca am timp sa va vad :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 04, 2003 2:41 am

Mai weet , nu e vorba ca nu te bag in seama. dar nu e usor lucru sa instalezi Windows XP si alte tampenii ...si sa nu iti mearga si sa iti vina toti dracii.

si apropos...Windowsul e mai bun decat linux. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Joi Dec 04, 2003 2:50 am

No way ! windows nu e mai bun decat linux ! Incearca sa iti lasi computerul sa mearga o luna , fara sa il opresti , fara sa se opreasca el si lasa linux-ul o luna .. sa vezi care merge mai bin *p
linux-ul are si un firewall , nu mai e nevoie sa instalezi tu unul, decat daca vrei sa fii in maxima siguranta , hackerii nu prea au ce face daca esti pe linux

Acum cred ca tot windows e de vina , ca iar nu raspunzi *p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 04, 2003 2:55 am

nu,domne....postam pe la NBA. adevaru e ca si mie mi-e cam frica de hackeri. cred ca Nicholas vrea sa intre la mine in calculator si sa ia material de batut maimutza.

rulez in premiera windows xp la mine acasa...si pot spune ca zboara. sunt uimit de cum merge forumul......

uite...sa ne zica svengali ce foloseste el......
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Joi Dec 04, 2003 3:11 am

Stefan , de exp , foloseste linux .. si mai e cineva de pe aici care foloseste chiar linux redhat :yD

Si eu folosesc tot win xp , ca sunt destule chestii acre merg pe windows si nu pe linux .. dar ca si calitate , tot linux e mai bun ! *p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde darkshines » Joi Dec 04, 2003 8:28 am

mommy,mommy, the evil record companies gave napster a lobotomy!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Zgubilici » Joi Dec 04, 2003 9:08 am

how about audiogalaxy? do you think it will survive the operation?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Joi Dec 04, 2003 10:05 am

siteme de operare? sa vedem:
acasa: RH linux 8, win 98 SE, win 2k Prof
servici: RH linux 8 & 9, Suse Linux 9, 2 X Windows 2k server
lucrez cam pe multe calculatoare nu-i asa?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Dec 04, 2003 11:06 am

cred ca Nicholas vrea sa intre la mine in calculator si sa ia material de batut maimutza.

*lol*..iti fac DOS-attack..*lol*

Nu vreau materialul tau, ca sint inca in greva..de batut maimuta. M-am suparat pe ea...si am si promis pe un thread ca nu o mai bat..asa de pomana...ca se uzeaza, asa mi-a zis mie un doctor!
Nicholas_Alex
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati