)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
f. bine....ca ii bag shi eu o dedicatie "uita-te la ea, cum danseaza bruneta,asta-i marfa de gagica" 

-

cutuma© - Mesaje: 3047
MiG29 scrie:ai instalat softu cum trebe? ai verificat setarile?
aozi bre ? ia mai du-te shi plinb-o pe pepsi. tzi se pare ca vorbejti cu dovlecii ? da' daca am fonu nu ma intrebi ?

-

nocturna - Mesaje: 8725
ce zapp ? iote ce rezistentza are asta micu: (shi asta nu-i banc de radio erevan)
q: dar as vrea sa stiu inainte de toate daca e rezistent sau nu.
a: Da, l-am aruncat eu de la etajul 1 si doar s-a zgariat putin ecranul. Vazand ca e asa rezistent, am dat cu el de toti peretii si tot n-am reusit decat sa-l murdaresc de var. Vazand cum stau lucrurile m-am facut ca-l uit in pantalonii pe care trebuia sa-i spal cu masina automata de spalat. Surpriza ! Inca mai functioneaza !
q: l-ai scapat in masina de spalat si inca mai functioneaza??!?asta n-o mai cred..
mie mi se pare bun.
q: dar as vrea sa stiu inainte de toate daca e rezistent sau nu.
a: Da, l-am aruncat eu de la etajul 1 si doar s-a zgariat putin ecranul. Vazand ca e asa rezistent, am dat cu el de toti peretii si tot n-am reusit decat sa-l murdaresc de var. Vazand cum stau lucrurile m-am facut ca-l uit in pantalonii pe care trebuia sa-i spal cu masina automata de spalat. Surpriza ! Inca mai functioneaza !
q: l-ai scapat in masina de spalat si inca mai functioneaza??!?asta n-o mai cred..
mie mi se pare bun.

-

nocturna - Mesaje: 8725