(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
intr-adevar, aproape insesizabila ironia...exact ca cea a aragazului meu indesit cu 4 ochiuri. 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de Oribilul Mosh
Nicholas, cel mai mare miracol al lumii moderne este fara doar si poate...trenul.
Apropos de jocuri, tocmai am facut un GTA3. Imi place sa fur taxiuri si sa fac bani cu ele. Iau femei si le duc unde imi cer.
Trenul a fost facut sa aiba aia un motiv sa fure paminturile la indieni!!! Ala nu se pune! GTA3 este extraordinar! Un exemplu la cit de departe ne poate aduce tehnica din ziua de azi. Poti sa furi, ucizi, violezi, fara frica de a fi prins! Fenomenal!
Sint totusi niste lucruri pe care nu le inteleg. Cele nefacute de noi, oamenii, de exemplu copacii! Nu ai inteleg deloc! Stau ca proshtii toata ziua si toata noaptea, foshnind in vant. Ce fac ei pentru noi? Ne dau, citeodata, lemne de foc. Hmmm..multumesc copac pentru lemne, dar eu am incalzire centrala! Este exact ce imi doream cel mai mult pe lumea asta, niste lemne! Pom prost! Scutura frunzele de face numai mizerie peste tot si mai prinde cite o pisica proasta in crengile alea...nici macar nu poate sa vorbeasca!
-
Nicholas_Alex - Junior Member
nicholas, filosofule! vezi ca ei, copacii, iti mai dau shi oareshce oxigen, sa nu mai vorbesc de hartie, pe care macar la buda shi tot o foloseshti! Poate ai shi ceva mobila, care daca nu-i din plastic, metal shi sticla...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
hahahaha...muaahahahha...auzi la el, hirtie pentru buda...hahahaha...bah, eu o cumpar de la Tomis, da nu stiu pe la ce magazine umbli tu, de te stergi cu lemne la cur! Oxigenul era pe pamint cind copacii nu existau inca, da´ la mobila ai dreptate.
Cind eram mic, avea bunica-mea o ratza, ai ziceam Lenin. Intr-o zi, a zis bunica-mea sa o mincam, sa nu taie numai gaini. A luat-o in magazie si ia rupt gitul. Cind a pus-o pe masa, a dracu Lenin a fugit de acolo direct in curte! Nu am mai mincat-o pina la urma. Statea in fiecare zi linga Grivei (o haimana de caine), si se uita fix la el. Era singurul ei prieten, ca alte ratze/gashte (ale lu´ vecinu´) nu vroiau sa mai fie cu ea si o ciupeau! Mi se rupea inima cind o vedeam asa. Intr-o zi a murit, dar ne-am dat seama de abia dupa vreo saptamina....
Cind eram mic, avea bunica-mea o ratza, ai ziceam Lenin. Intr-o zi, a zis bunica-mea sa o mincam, sa nu taie numai gaini. A luat-o in magazie si ia rupt gitul. Cind a pus-o pe masa, a dracu Lenin a fugit de acolo direct in curte! Nu am mai mincat-o pina la urma. Statea in fiecare zi linga Grivei (o haimana de caine), si se uita fix la el. Era singurul ei prieten, ca alte ratze/gashte (ale lu´ vecinu´) nu vroiau sa mai fie cu ea si o ciupeau! Mi se rupea inima cind o vedeam asa. Intr-o zi a murit, dar ne-am dat seama de abia dupa vreo saptamina....
-
Nicholas_Alex - Junior Member
buna dimineata jasmine? noapte buna wildrose?
de porc!
de porc!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
esti doar geloasa, precum un copil de 5 ani...care nu este in centrul atentiei. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu-i facem nimic, pentru ca nu merita. mai bine imi facetzi mie..."hai sa traiesti, moshule ! " :rolleyes:
glumesc,desigur
glumesc,desigur
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
da. locul lui darky este in atriul drept al inimilor noastre. *p
-
pai nu ma ca daca imi faceti si mie chiar ca n-ar mai avea nici un farmec. asta era toata chestia, subiectele alea erau unice, ceva special.
acum suntem martorii sfarsitului unei epoci!
acum suntem martorii sfarsitului unei epoci!
To speak is to be silent
-
darkshines, nici pana acum n-ai invatat ca orice sfarsit reprezinta un nou inceput ?
-
ba da, dar nu intotdeauna incepe ceva frumos sau de calitate! exemplul perfect fiind cazul de fata.
To speak is to be silent
-
revin la prima mea parere....esti doar geloasa. :o
daca subiectul te avea pe tine in titlu...era cel mai frumos si mai pretios.
n-ai decat sa nu intri pe el(e). si asa nu te iubeste nimeni intra'tat incat sa iti zica buna dimineatza sau noapte buna.
asa sa stii !
ps : citeste pe forumul de reclamatii pentru a afla de ce s-au facut subiecte noi....si mai lasa-ne cu prostiile !
daca subiectul te avea pe tine in titlu...era cel mai frumos si mai pretios.
n-ai decat sa nu intri pe el(e). si asa nu te iubeste nimeni intra'tat incat sa iti zica buna dimineatza sau noapte buna.
asa sa stii !
ps : citeste pe forumul de reclamatii pentru a afla de ce s-au facut subiecte noi....si mai lasa-ne cu prostiile !
-
Darky , poate ar trebui sa iti amintesti cine a cerut acest sfarsit... si daca nu iti convine, de ce nu faci ceva ca sa transformi schimbarea in bine? As far as i can see, all you`re doing is complaining... cat crezi ca o sa ajute asta ? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
tocmai ce am jucat pool cu un tanar american de 16 ani.
ma intreaba: de unde esti?
eu: romania
el: ce oras e asta?
eu: e o tara... in europa
el: ce e europa?
eu: e un continent omule... faci mishto de mine , nu?
el: nope
eu: aha.
si sa mai zica cineva ca americanii nu-s imbecili...
---
adevarul e ca si eu m-am crucit cand am vazut subiectele, dar n-am zis nimic. asta e ca o melodie plagiata... merge odata, cu succes iar a doua oara scartzaie.
in fine, eu postez ca imi sunteti voi dragi, da subiectele-s de tot rahatu, asa pe sleau vorbind.
ma intreaba: de unde esti?
eu: romania
el: ce oras e asta?
eu: e o tara... in europa
el: ce e europa?
eu: e un continent omule... faci mishto de mine , nu?
el: nope
eu: aha.
si sa mai zica cineva ca americanii nu-s imbecili...
---
adevarul e ca si eu m-am crucit cand am vazut subiectele, dar n-am zis nimic. asta e ca o melodie plagiata... merge odata, cu succes iar a doua oara scartzaie.
in fine, eu postez ca imi sunteti voi dragi, da subiectele-s de tot rahatu, asa pe sleau vorbind.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
un rahat. stii foarte bine ca eu n-am nici o putere sau vreun cuvant de spus in activitatea forumului. da, subiectele au fost 'terminate' de nightwish si eye, dar tin sa subliniez de ce nocturna a cerut asta. si oricum nu e vorba doar de subiectele alea doua, ca nu sunt caz izolat, you don't see the big picture.
iar tu moshule, m-ai dezamagit. Lingusitorule!
iar tu moshule, m-ai dezamagit. Lingusitorule!
To speak is to be silent
-
alo? terra catre americani? alo? alo? unde e america?

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
ce vrei de la mine ? ia-te de mana cu Gabuba si jucati-va frumos ...daca va simtiti p'afara !
daca sunteti prea desteptzi pt. noi....mergetzi pe stiinte si vorbitzi acolo. sau facetzi cerere sa va primeasca pe clasa muncitoare sa vorbitzi cu cei de acolo !
daca sunteti prea desteptzi pt. noi....mergetzi pe stiinte si vorbitzi acolo. sau facetzi cerere sa va primeasca pe clasa muncitoare sa vorbitzi cu cei de acolo !
-
Darky, eu nu am cerut deschiderea subiectelor... cat despre calitatea lor.. asta depinde de cei care posteaza .. nicidecum de faptul ca in loc de "buna dimineata eyewitness" e "buna dimineata Jasmine" ..
----
Nu mai suport gustul pastilelor.. n-am mancat absolut nimic pe ziua de azi, in schimb am luat zeci de pastile... no effect !
----
Nu mai suport gustul pastilelor.. n-am mancat absolut nimic pe ziua de azi, in schimb am luat zeci de pastile... no effect !
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
eh hai... aici era vorba ca in titlu erau trecute doua lutze... adevarul e ca moshu ar fi trebuit sa fie mai inventiv, e oarecum fotzata faza.
acelasi kkt era si pe neatza eye si noapte buna nightwish (care macar avea un sens aparte
).
in fine, acestea fiind zise forumul este asa cum este si vor venii noi epoci, mai bune sau nu.
acelasi kkt era si pe neatza eye si noapte buna nightwish (care macar avea un sens aparte

in fine, acestea fiind zise forumul este asa cum este si vor venii noi epoci, mai bune sau nu.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
si ce daca sunt doua lutze ? v-am luat familia in pula sau ce ? care e problema ?
-
hai mosh, ca daca erau subiecte d-astea pe vremea cand erai prieten cu mai sus numitii de catre darki faceai urat.
nu e nici o problema, cel putin din punctul meu de vedere. doar ca ai fortzat mishcarea... si normal ca pt un user ca darki e frustrant sa vezi ca aberatia se continua acum cu "neatza jasmine" sau "culca-te rose" ... mai bine ramanea pur si simplu fara nici un nume...
auzi? da' chiar! hai schimba titlurile ca sa nu se mai simta nimeni iritat.
later: nu eu nu sunt o lutza, si nici nu am fost vreodata. iar termenul de lutza masculina tot de mine a fost inventat , ca o ironie la adresa catorva rautaciosi. asa ca... shut the fuclk up, si stege mucii aia ce iti cad *p
nu e nici o problema, cel putin din punctul meu de vedere. doar ca ai fortzat mishcarea... si normal ca pt un user ca darki e frustrant sa vezi ca aberatia se continua acum cu "neatza jasmine" sau "culca-te rose" ... mai bine ramanea pur si simplu fara nici un nume...

auzi? da' chiar! hai schimba titlurile ca sa nu se mai simta nimeni iritat.
later: nu eu nu sunt o lutza, si nici nu am fost vreodata. iar termenul de lutza masculina tot de mine a fost inventat , ca o ironie la adresa catorva rautaciosi. asa ca... shut the fuclk up, si stege mucii aia ce iti cad *p
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
nu se schimba nimic. ramane cum este. am ales 2 useri reprezentativi...pentru a inlocui alti useri reprezentativi care nu au dorit sa-si mai vada numele acolo.
deci..din cate spune Gabitz....va deranjaza Wild Rose si Jasmine. e problema voastra. daca va deranjaza...faceti-va ca nu vedetzi. postati unde nu va deranjaza.
gata....nu ma mai deranjatzi cu prostii. vorbesc pe YM cu lumea si ascult REM & Cher.
pa :a
deci..din cate spune Gabitz....va deranjaza Wild Rose si Jasmine. e problema voastra. daca va deranjaza...faceti-va ca nu vedetzi. postati unde nu va deranjaza.
gata....nu ma mai deranjatzi cu prostii. vorbesc pe YM cu lumea si ascult REM & Cher.
pa :a
-
bre roza salbateca, nu te-am atacat pe tine personal si nici n-am zis ca tu ai vrut sa fie deschise subiectele alea, din nou nu te prinzi desi cred ca am fost destul de clara. ma refeream la porcariile postate care au dus la inchiderea subiectelor.
moshule, prefacutule! cand ti-am zis ca nu mai vreau sa mai postez pe forum te-ai dat trist si afectat, pentru ca acum cand iti spun ceva ce nu iti convine sa ma dai afara. foarte frumos, n-am cuvinte.
cum adica care e problema? pai nu ti-am zis de zeci de ori? e complicata treaba, si deja mi-e rau sa ma repet, dar ia arunca o privire peste posturile donshoarei Fr@ctured(de exemplu), si zi-mi tu daca nu am dreptate in legatura cu faptul ca fanclubul a devenit o salata de varza.
ca inainte bagam cate un smilie si-o prostie, asta e, eram tanara si io, si iata ca am evoluat, dar asta s-a intamplat intr-un timp relativ scurt, pe cand posturile stupide ale lutzelor de-acum nu s-au imbunatatit cu nimic si situatia nu pare ca se va schimba prea curand.
imi pare rau ca nu ma pot abtine sa mai trec pe-aici, cred ca m-ar scuti de cateva atacuri de greata spontana, dar ce-i drept mai sunt lucruri ce merita citite si/sau la care e o placere sa raspunzi.
moshule, prefacutule! cand ti-am zis ca nu mai vreau sa mai postez pe forum te-ai dat trist si afectat, pentru ca acum cand iti spun ceva ce nu iti convine sa ma dai afara. foarte frumos, n-am cuvinte.
cum adica care e problema? pai nu ti-am zis de zeci de ori? e complicata treaba, si deja mi-e rau sa ma repet, dar ia arunca o privire peste posturile donshoarei Fr@ctured(de exemplu), si zi-mi tu daca nu am dreptate in legatura cu faptul ca fanclubul a devenit o salata de varza.
ca inainte bagam cate un smilie si-o prostie, asta e, eram tanara si io, si iata ca am evoluat, dar asta s-a intamplat intr-un timp relativ scurt, pe cand posturile stupide ale lutzelor de-acum nu s-au imbunatatit cu nimic si situatia nu pare ca se va schimba prea curand.
imi pare rau ca nu ma pot abtine sa mai trec pe-aici, cred ca m-ar scuti de cateva atacuri de greata spontana, dar ce-i drept mai sunt lucruri ce merita citite si/sau la care e o placere sa raspunzi.
To speak is to be silent
-
gabizzu , te sfatuiesc sa nu mai mananci atata kkt .. ceea ce faci tu se numeste pupincurism, dar asta`i alta poveste..
darky.. crezi ca mie imi place ce vad pe forum? Crezi ca mie imi placea sa intru pe forum si sa`i vad pe toti cum isi luau puliile in gura? iti spun eu ca nu.. si sunt constienta ca posturile mele nu sunt perfecte.. dar e vorba de un forum, unde in mod normal fiecare user ar trebui sa aibe dreptul de a isi exprima parerea... Nu poti trece peste anumite chestii?
Inteleg si de ce au dorit Nightwish si Eyewitness sa fie inchise subiectele ... ceea ce nu inteleg este de ce va deranjeaza atat de mult niste subiecte noi .. nu sunteti fortati sa postati sau sa le cititi...
darky.. crezi ca mie imi place ce vad pe forum? Crezi ca mie imi placea sa intru pe forum si sa`i vad pe toti cum isi luau puliile in gura? iti spun eu ca nu.. si sunt constienta ca posturile mele nu sunt perfecte.. dar e vorba de un forum, unde in mod normal fiecare user ar trebui sa aibe dreptul de a isi exprima parerea... Nu poti trece peste anumite chestii?
Inteleg si de ce au dorit Nightwish si Eyewitness sa fie inchise subiectele ... ceea ce nu inteleg este de ce va deranjeaza atat de mult niste subiecte noi .. nu sunteti fortati sa postati sau sa le cititi...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
si-acum, in cinstea posturilor mele de acum 2 ani juma', doua smilie-uri pentru voi toti:
=D :rolleyes:
=D :rolleyes:
To speak is to be silent
-