am fost la lansare, logoul va fi schimbat, va fi pus link al subforumului Danei de aici pe site-ul Danei, toate astea in cel mai scurt timp. multumit? scriu mai tarziu ce si cum a fost la lansare, ca acum nu am timp.
ps: te intereseaza un poster cu Dana 1x1,5m? 500.000 de lei!
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
sa semneze si Hades ca are sa vina sa faca poze. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Nicholas...inscrie-te si tu la orgie la monk. Iti dai seama ? ...peste 3 ani vei fu*e fete de 18 ani.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
pai da. dar acum platesti bani grei. atunci o vei face si tu pt. prima oara pe gratis. *p
Hmm...o fi pe gratis, dar abia peste 3 ani. Ala-i mult timp, pe calendarul pamantesc. Maine am treaba pe la liceul energetic...poate am noroc si ma intorc cu mashina plina...*lol*
Azi e joi ... deci poimaine plec .... yessssssssssssssssssssssssssss ! Ajung acasa , in patul meu , la calculatorul meu ... ajung ACASAAAAAAAAAAAAAAAA !
iuleu, monkule, eu zic sa te tii de fetele astea sa nu se ingrase sau sa nu se faca cum ca au uitat...oricum, eu bag la pariu ca n-o sa se intample nimic :yD