comentarii impertinente la poze
hai gata. terminatzi cu aberatiile p'aci !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bre, dorneo [:hehe:], ce fatza de betziv ai. sau chiar esti? :eek:
nu credeam ca si cei din familiile mari, de oameni d-astia cu doctorate, manageriate, care lucreaza in conducerea Microsoft etc, pot sa bea. ma insel?
nu credeam ca si cei din familiile mari, de oameni d-astia cu doctorate, manageriate, care lucreaza in conducerea Microsoft etc, pot sa bea. ma insel?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
OK ... Fara suparare , nu ?
Dornea , sincer , puteai sa pui o poza mai buna de atat , ai fatza de adormit ... si ... in spatele tau , nu ma uitasem bine ce e .. dar la o prima privire arata ca ... niste oua care atarna rau de tot :a
Scuze ... nici acum nu ma pot opri din ras !
Dornea , sincer , puteai sa pui o poza mai buna de atat , ai fatza de adormit ... si ... in spatele tau , nu ma uitasem bine ce e .. dar la o prima privire arata ca ... niste oua care atarna rau de tot :a
Scuze ... nici acum nu ma pot opri din ras !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
cartharsis, da lexmarku unde ie nea? 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
daca o iei asa (adica si dorm cu ea), imprimanta nu ie lecsmarc, ci ie lecsmarca si iera la iasi si ma insela cu un coleg de camin pe cand eu eram la suceava.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Initial trimis de dornea
Aia nu avea nici o intentie sa fie serioasa fiindca am fost cu ai mei deghizati in personaje de craciun santa claus, missis santa si the elf pentru o petrecere organizata de o firma in oras.
noi neam ales cu o noapte calumea la un hotel si o masa excelenta iar ei cu un mos craciun& co pt copii angajatilor.
Dornea esti sigur ca nu lucrezi la Mall acolo unde fac poze copiii cu Mos Cracila si Elf-ii?

Cea mai inspaimantatoare poza:Spider aia in care zice ca e demn de Muzeul Antipa .... brrrr
Depechemind are atat de multe poze incat te plictisesti, din fata,din spate, din stanga din dreapta cu pisica fara pisica cu caine mic cu caine mare, poza aia cu patura si coroana de staniol m-a dat pe spate.;i . Cam toate arata la fel, nu vezi de fapt nimic diferit.
Cele mai misto poze sunt cele ale lui SOD, superbe poze, multe, dar variate si in primul rand m-a dat pe spate fetita ta .
Sa iti traiasca copila, are o fatuca tare dragalsa.
-
Prozac - Junior Member
Initial trimis de Prozac
poza aia cu patura si coroana de staniol m-a dat pe spate.;i .
Hopa....

Bah, parca v-am zis de multe ori sa stergeti atasamentul ala!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
eu pun poze cu ce am
:rolleyes: Dacas adormit se mai intampla hehe....
Sa revenim la subiect.
De cand apare pe forum moda pozelor in genul " eu beat"?
ca am vazut ca incep sa apara cam multe.
Sa revenim la subiect.
De cand apare pe forum moda pozelor in genul " eu beat"?
ca am vazut ca incep sa apara cam multe.
-
Mr Teo - Junior Member
moda pozelor cu tine beat? cine a mai pus pe forum poze cu tine beat, in afara de tine?!
adevarul e ca ar trebui sa faci ceva cu fatza ta pentru poze. ti-as sugera sa o acoperi , si ai sa vezi ca nimeni nu va mai spune ca esti beat.
adevarul e ca ar trebui sa faci ceva cu fatza ta pentru poze. ti-as sugera sa o acoperi , si ai sa vezi ca nimeni nu va mai spune ca esti beat.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nu numa de mine era vorba
Ca am vazut poze beti de la nicholas alex, monk si inca vreo 3-4. Si toti tin sa zic ca au un zambet:yD mai ales alex care in poza lui beat de anu nou zici ca zambeste si indata vine si te impusca.
P.S eu nu maimbat in public mai ales ca nai voie sa bei la varsta mea aici..
P.S eu nu maimbat in public mai ales ca nai voie sa bei la varsta mea aici..
-
Mr Teo - Junior Member
Initial trimis de Sandman
Poza are cam un an ... si desigur ca eram beat, drept sa spun numai atunci ies bine in poze, cand sunt beat![]()
Bre, da cin tzi-a zis tzie ca ai eshit bine in poza respectiva? Beat nebeat tot ala esthi.... cand esti beat ti se pare tie ca esti mai bun/frumos/etc.
In alta ordine de idei, dornea ejti o bonbonica. imi retrag toate cuvintele urate spuse despre matale.
dfnfnsdfe: nu sunt poponar, deci terminatzi cu scrisorile de dragoste, reatziaidracu (c.n.)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
alte poze
Marian Jan ba sa stii ca arati bine cu sticla aia de vodca in mana eu zic ca ar mai trebui sa te si barbieresti din cand in cand.:o
Depeche eu ziceam ca am multe poze dar tu ai extrem de multe chiar vrei sa facem o cartoteca cu pozele tale?
Moshu serios ca ar trebui sa mai scapi de 2-3 kg ca poate ajungi ca americanii in data(75% obezi):D fara nici o suparare
Depeche eu ziceam ca am multe poze dar tu ai extrem de multe chiar vrei sa facem o cartoteca cu pozele tale?
Moshu serios ca ar trebui sa mai scapi de 2-3 kg ca poate ajungi ca americanii in data(75% obezi):D fara nici o suparare
-
Mr Teo - Junior Member
Bai Cristino, ai acelasi trening de cand te stiu eu pe tine...adica de 7 ani de zile. D'ala de joaca oamenii la 40 de ani fotbal in el. In ala m-ai intampinat si cand am venit eu la Giurgiu acum vreo 5 ierni.
Marfa ! :o
Marfa ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
lav lav, facem pariu ca cand o sa mai intrii pe forum o sa gasesti vreo 20 de pieme dintre care jumate o sa fie declaratii de dragoste, jumate o sa fie invitatii la un restaurant si cealanta jumatate o sa contina poezi melancoluase?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
...iar cine stim noi o sa-si bata ca de obiecei maimuta pana la epuizare.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Cristina ... tu de ce plangi ? ti-e frica de aparatu foto ?
aiule ... tre sa ai si cu ce ... sau nu te gandeai la administratorul ... de scara bineinteles.
aiule ... tre sa ai si cu ce ... sau nu te gandeai la administratorul ... de scara bineinteles.
-
monk - Mesaje: 2747
migule io fusei atras si impresionat de originalitatea pozei, in costum de baie , pe o stanca la malu marii. io n-am mai vazut asemenea poza, hai ca cu stabilopodu si cazinou in plan secund vazui da cu pietre nu. de unde uare atata inventivitate si imaginatie nu jtiu
-
Shi gandejte-te la ce riscuri s-a iecspus pentru a ne face o astfel de bucurie.Daca de iecsemplu venea un rechin shi o musca sau daca venea Alex shi ii dadea branci de pe pietre in apa.Ia gandejte-te,iera incalzita domnisoara,apa iera rece,doamne fereste de un stop cardiac,ceva.Io zic pe viitor cand mai vii la mare sa faci poze in fatza cazionului,acolo unde ie fantana lu mazare k ie mai sigur.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
fute-le matale pe tuate nashule ca daca asa ti-a zis doctoru ca face bine la plamani io unu te-nteleg
-
Re: acuma ca vorbim asa
Initial trimis de dornea
pe cine de pe forum uitanduva dupa poze ati cupla cu gabitzu:)?
uitandune pe pozele atasate in mod CATEGORIC l-as combina pe Gabubba cu Andreea Pisoi....:p
Ce buna e nanuk asta....pacat ca e maritata....nu prezinta interes...

-
Love2Fly - Junior Member
raspuns ptr Oribilul Mosh
Draga Moshule sunt o persoana conservatoarea si voi pastra treningul pana la 100 de ani.Cand voi ajunge la 100 de ani vii si ma vizitezi si o sa fiu in acelasi trening.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
Ptr Monk
Nu ma intimidez in fata aparatului foto, ce conta in aceea fotografie era pisicul , nu eu, daca vroiam sa ies in evidenta ma aranjam.
Eram trista ca nu ma vizitase nimeni......
Eram trista ca nu ma vizitase nimeni......
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
nu-i asa
Imi place de el. Are trei luni si numai nebunii face pe acasa.Iubeste foarte mult apa.Este ciudat, pentru un pisic, dar asta este.
Initial trimis de Aurolacul
Fain pisoiu ala, cate luni are?
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member