)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
erau oamenii nervosi... ce vrei... oricum nu strigau m@@@ bucuresti! (cum au inceput stelistii dupa gol cu m@@@ dinamo)si suporterii Barcei ar fi facut la fel, ca sa nu mai zic de italieni.. asa ca las-o balta moshule, pana una alta suntem pe stadion nu la opera.
-

Daimon - Mesaje: 5074
Roman de Valery Bryusov, titlu complet
The Fiery Angel; or, a True Story in which is related of the Devil, not once but often appearing in the Image of a Spirit of Light to a Maiden and seducing her to Various and Many Sinful Deeds, of Ungodly Practices of Magic, Alchymy, Astrology, the Cabalistical Sciences and Necromancy, of the Trial of the Said Maiden under the Presidency of His Eminence the Archbishop of Trier, as well as of Encounters and Discourses with the Knight and thrice Doctor Agrippa of Nettesheim, and with Doctor Faustus, composed by an Eyewitness.

The Fiery Angel; or, a True Story in which is related of the Devil, not once but often appearing in the Image of a Spirit of Light to a Maiden and seducing her to Various and Many Sinful Deeds, of Ungodly Practices of Magic, Alchymy, Astrology, the Cabalistical Sciences and Necromancy, of the Trial of the Said Maiden under the Presidency of His Eminence the Archbishop of Trier, as well as of Encounters and Discourses with the Knight and thrice Doctor Agrippa of Nettesheim, and with Doctor Faustus, composed by an Eyewitness.

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
Daimone...de ce erau nervosi ? A pierdut Timisoara campionatu ca n-au facut egal ? Isi doreau suporterii timisoreni sa castige Dinamo campionatu ?
Mai tzi minte la Craiova...acum vreo 4 ani....cand suporterii olteni tineau cu FC National...si fluierau Craiova ?
Mai tzi minte la Craiova...acum vreo 4 ani....cand suporterii olteni tineau cu FC National...si fluierau Craiova ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
pai iti doresti sa castigi orice meci! ce-ai fi vreut sa facem ca oltenii? cu faza aia penibila de care ziceai tu?
am pierdut 3 puncte mi se pare un motiv justificat ca sa fim nervosi:D
am pierdut 3 puncte mi se pare un motiv justificat ca sa fim nervosi:D
-

dar in ultimele secunde de ce ati urcat cu portaru in careul Stelei ? au mai fost cazuri cand Timisoara a fost condusa la 1 gol...si n-au scos portarul !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

a 4 a. cat se poate de serios !
ps : casa strabunicului, construita in 1930....o am si acum. e pe strada Tepes Voda.
ps : casa strabunicului, construita in 1930....o am si acum. e pe strada Tepes Voda.

-

dar in ultimele secunde de ce ati urcat cu portaru in careul Stelei ?
deci... fotbalu ie un sport in care se intalnesc doua echipe care doresc ambele sa castige sau macar sa faca un punct.. eh.. de-aia a urcat si portaru, ca sa scoatem macar un punct. nu conteaza ca ia campionatu steaua sau dinamo... pacat ca nu era in discutie rapidul sau nationalul... atunci ar fi fost o motivatie in plus:D
-

bre masoara'tzi cuvintele! din punctul meu de vedere adevaratzii tzarani sunt la bucuresti.
bre, generalizarile astea is datorate lu ziua de luni sau care e faza? atz beut prea mult in uichnend? nu vor futut gajicile bine? ori ce?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (9 membri si 0 vizitatori)
danone*, cubu, memetShol, MiG29, nbm, nocturna, Oribilul Mosh, piskeshu
adunatura de microbisti
mai ales microbista bolduita?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
1. Timisorenii care au fost in ghencea au fost ultimii imbecili. Au aruncat si cu pietre in niste copii care faceau turu stadionului cu un steag cu "campionii 2005"
2. nuuuu, n-au strigat muie bucuresti....au strigat ne pisam pe capitala voastra...maaaaareeeee diferenta. Venisem la stadion cu gandu sa aplaud suporterii timisoreni si echipa condusa de Oli dar cand i-am vazut cum se comporta mi-am schimbat radical atitudinea si cred k asta a fost in inima tuturor celor 25.000 de oameni.
3. Repet. Poli a avut sigur prime de la Dinamo pentru ca nu cred ca atunci cand au pierdut in Stefan cel Mare au avut lacrimi in ochi cand ieseau de pe teren si nici nu urcau cu portarul in careu in minutul 94. Cred k adevaratii banateni au inchis televizoarele de ciuda ca mureati pe teren pentru o echipa ce v-a bagat in B acum 20 de ani. Dar astia sunteti, la fel de necivilizati ca si noi...diferenta e ca noi nu o ardem dubios drept "rasa superioara". Muje mah.....
2. nuuuu, n-au strigat muie bucuresti....au strigat ne pisam pe capitala voastra...maaaaareeeee diferenta. Venisem la stadion cu gandu sa aplaud suporterii timisoreni si echipa condusa de Oli dar cand i-am vazut cum se comporta mi-am schimbat radical atitudinea si cred k asta a fost in inima tuturor celor 25.000 de oameni.
3. Repet. Poli a avut sigur prime de la Dinamo pentru ca nu cred ca atunci cand au pierdut in Stefan cel Mare au avut lacrimi in ochi cand ieseau de pe teren si nici nu urcau cu portarul in careu in minutul 94. Cred k adevaratii banateni au inchis televizoarele de ciuda ca mureati pe teren pentru o echipa ce v-a bagat in B acum 20 de ani. Dar astia sunteti, la fel de necivilizati ca si noi...diferenta e ca noi nu o ardem dubios drept "rasa superioara". Muje mah.....
-

cutuma© - Mesaje: 3047
1. unde sunt multi sigur se gasesc cativa cretini... deci s-o lasam cu generalizarile
2. aia cu groapa de gunoi n-au cantat-o? de ce nu pricepeti ca ce e pe stadion e pe stadion si ca dupa ce se termina meciul, din pct meu de vedere pot sa ies la o bere si cu Decret si cu Migu, si sal alsam la o parte chestiile legate de fotbal.
3.
2. aia cu groapa de gunoi n-au cantat-o? de ce nu pricepeti ca ce e pe stadion e pe stadion si ca dupa ce se termina meciul, din pct meu de vedere pot sa ies la o bere si cu Decret si cu Migu, si sal alsam la o parte chestiile legate de fotbal.
3.
asta e o chestie pe care o pun pe seama varstei, ca altfel ar fi trebuit sa nici nu mai stau de vorba cu tine. era un alt mare capitalist care mi-a trimis mesaj pe ym cu m### timisoara.diferenta e ca noi nu o ardem dubios drept "rasa superioara". Muje mah.....
-

Muie fotbal! Ca sa rezum tot ce vreau sa spun!
pikej, fa bre o lista cu sporturile carora le dai muie pe langa biliard si folbal ca sa stim ce vorbim pe-aici de-acu incolo

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
danone, ce mai faci ? ti-a dat drumu la apa calda ?
-

ce miraculosule, intentionezi s-o inviti pe danone la tine sa faca dush? 

-

dabre... uite, pt nocti si pt inca alti stelisti de treaba io ma bucur ca a castigat steaua campionatu.
fotbalul ie un fenomen mai cultural decat lasa sa se vada unii ca Decretzel.
fotbalul ie un fenomen mai cultural decat lasa sa se vada unii ca Decretzel.
-

pijkej, te risti daca ai zis baschet, ai cazut in dizgratie in fata miraculosului. io unu nu te vaz bine 

-

eyewitness scrie:ce miraculosule, intentionezi s-o inviti pe danone la tine sa faca dush?
da...si eu sa ma uit pe gaura cheii si sa bat maimutza :p
-

nacsualo, cu © baixinho ©, da?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117