)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Ma intrebam cand o sa faceti thread de " Meciuri vazute la fatza locului" pt. concursu de biliard, ca poate se nimereste cate unu acasa la altu si poa sa descrie ce meci spectaculos a vazut.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
uite, nenea piskesu, ca sa stai linistit si sa ai un somn bun la noapte sau cand va fi sa fie.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
pe aceasta cale doresc sa protextez impotriva eliminarii unor michimausi de care ne legasem sufleteste si cu care ne puteam identifica si inlocuirea lor cu unii moderni, luciosi, dar fara suflet.
Vrem michimausii inapoi! De ce i-ati scos de tot? nu mergeau lasati si ei? tuseau aia noi, se jenau, care era problema?!
Vrem michimausii inapoi! De ce i-ati scos de tot? nu mergeau lasati si ei? tuseau aia noi, se jenau, care era problema?!
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
conservatorii astia au dreptate (aici trebuia sa fie zambiliciu ala vechi : D)
suptscriu.
de ce nu sunt lasati in paralel!!!!
suptscriu.
de ce nu sunt lasati in paralel!!!!
-

Daimon - Mesaje: 5074
Cica Steaua il aduce antrenor pe Protasov.....bine ca nu ii aduce pe Magnezov, Hidrosov,Lantazov si pe celebrul Calciusvilli.
(tata zice ca a fost mare jucator al URSS-ului...n-am auzit in viata mea de el.....)
(tata zice ca a fost mare jucator al URSS-ului...n-am auzit in viata mea de el.....)
-

cutuma© - Mesaje: 3047
io scrie:Nu inteleg care e problema cu "pedofilii"!Dana, draga mea, eu am 16 ani , insa te pot provoca oricand la o discutie despre absolut orice subiec(sex......politica....etc)....Ai grija!Comportamentul tau nu denota intelepciune ci o ipotetica inteligenta!In plus, cel mai destept cedeaza!no offense
bah ce curajoasa eram io la 14 ani!!! nu se poate asa ceva!!!!p.s: nici macar varsta reala n-o dadusem!

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
Rog responsabilu' de la jurnale sa stearga mesajul dom'soarei sabina din jurnalu' mikutzului.
Nu o pedepsiti, probabil e noua pe acilea(are doar un singur post
).
Multumesc anticipat.
Mikutzul
Edit,
sabina, vad ca te perinzi pa'cilea, te rog foaaaaaaaaarte foaaaaaaaarte frumos sa-ti stergi mesajul din jurnalul meu.Nu de alta da' Je apartine doar mikutzului.
Nu o pedepsiti, probabil e noua pe acilea(are doar un singur post
).
Multumesc anticipat.
Mikutzul
Edit,
sabina, vad ca te perinzi pa'cilea, te rog foaaaaaaaaarte foaaaaaaaarte frumos sa-ti stergi mesajul din jurnalul meu.Nu de alta da' Je apartine doar mikutzului.
- mikutzul
- Junior Member