(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
hai ca am una mai buna:)(asta ca suntem pe aberatii).
Puneti domle un forum in care lumea care accepta sa fie contactata sa lase nr de telefon , adresa de mail, adresa de email, numele...etc ca sa vorbeasca si altii care au chef cu el/ea.
Puneti domle un forum in care lumea care accepta sa fie contactata sa lase nr de telefon , adresa de mail, adresa de email, numele...etc ca sa vorbeasca si altii care au chef cu el/ea.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Crina, vezi ca la profil ne putem varsta fizica...nu cea a mintzii. *p
PS : ce draq sa faci in iad ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Citate din Moasha
Oribilul Mosh scrie:Crina, vezi ca la profil ne putem varsta fizica...nu cea a mintzii.
Are dreptate. Daca ne-am scrie varsta mintii, Moasha ar trebui sa scrie -99. :limba:
Oribilul Mosh scrie:PS : ce draq sa faci in iad ?
Sa vaneze rinoceri ! :limba:
:sal:
- Trade M.
- Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Crina, vezi ca la profil ne putem varsta fizica...nu cea a mintzii. *p
Offf asa e mai gabriele, in loc sa pun varsta mintii mele am puso pe a ta ]Pese: Eu glumeam la prima parte...nu lua foc [/color] :limba:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
pus-o ! pe cine ? pe ea..o ! verb + pronume
pune mana pe gramatica..si pe urma faci glume cu mine !
pune mana pe gramatica..si pe urma faci glume cu mine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Moasha a pus-OOOOOOOOOO !?!?!?!?
Moasho, de unde cunosti tu cum e cu "a pune" ? :confused: Ca tu n-ai pus-o, n-o pui si nu o vei pune niciodata !!!
Tu bati maimuta !!!!
Asta inseamna ca o "pui" doar de mana !!! :o
:bye:

- Trade M.
- Junior Member
Structura morfologica a cuvantului "glume", are o relatie semantica cu coordonarea frazei, deci a scris bine.
Maine o sa cumpar o carte groasa de gramatica, sa va dau cu ea in cap, asa poate va marginiti observatiile pe lanul de secara...hahaha...nu ma pot abtine...hahahaha....

Maine o sa cumpar o carte groasa de gramatica, sa va dau cu ea in cap, asa poate va marginiti observatiile pe lanul de secara...hahaha...nu ma pot abtine...hahahaha....

-
Nicholas_Alex - Junior Member
ce ai Gabizz ? unde e greseala ?
ostatic, tu nici macar maimutza nu o batzi....pt. ca in urma operatiei de schimbare de sex ai ramas doar cu o gaurica. si vezi ce faci cu semnatura aia. sa dispara cuvintele urate din ea. ai termen de 24 de ore !
ps : eu zic sa-ti schimbam si nickul in Ostatica™.
ostatic, tu nici macar maimutza nu o batzi....pt. ca in urma operatiei de schimbare de sex ai ramas doar cu o gaurica. si vezi ce faci cu semnatura aia. sa dispara cuvintele urate din ea. ai termen de 24 de ore !
ps : eu zic sa-ti schimbam si nickul in Ostatica™.
-
Nicholas_Alex scrie:
Bai alex pacat ca nu sunt in Romania ca e o idee asa de buna asta incat maine nu as mai zice

Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
lasa ca facem meditatii la vara. :B
eu nu te acuz, dar e spre binele tau sa iti aplic aceasta corectie. doar stii ca omul din greseli invatza.
eu nu te acuz, dar e spre binele tau sa iti aplic aceasta corectie. doar stii ca omul din greseli invatza.

-
yeee nenea profesor gabriel, nu o sa uit sa iti aduc un mar mare si rosu :limba:
stiu ca e spre binele meu.....dar tot zic ca nu o sa pot sa stiu gramatica la perfectie pt. ca aici nu o folosesc deloc.... ;a
stiu ca e spre binele meu.....dar tot zic ca nu o sa pot sa stiu gramatica la perfectie pt. ca aici nu o folosesc deloc.... ;a
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
adu si o bere pe langa mar. si sa vii la fusta scruta. *p
iar acum..pune-tzi varsta corecta...ca am si uitat cati ani ai ! 14 sau 15 ?
iar acum..pune-tzi varsta corecta...ca am si uitat cati ani ai ! 14 sau 15 ?
-
Ce glume de c*c*t ai in tine !!!!
Moasho, Moasho !!!! Asta-i treaba ??? Alt siretlic nu ai gasit ???
Imi modifici semnatura si apoi ma ameninti ca ma banezi pentru ce scrie in ea ?? Esti demn de dispret !!! :bleah:
Pot sa stiu si eu cu ce drept mi-ai adaugat acele cuvinte in semnatura ??? :-?
Nu mai pune pe seama altor persoane ceea ce simti, gandesti si esti tu !!!! :M
Ca dovada ca sunt altfel decat crezi, mi-am schimbat semnatura !!! :o
Acum esti multumit ??? Te simti iubit ???
Imi modifici semnatura si apoi ma ameninti ca ma banezi pentru ce scrie in ea ?? Esti demn de dispret !!! :bleah:
Pot sa stiu si eu cu ce drept mi-ai adaugat acele cuvinte in semnatura ??? :-?
Nu mai pune pe seama altor persoane ceea ce simti, gandesti si esti tu !!!! :M
Ca dovada ca sunt altfel decat crezi, mi-am schimbat semnatura !!! :o
Acum esti multumit ??? Te simti iubit ???

- Trade M.
- Junior Member
Shitty...
Iar ma doare gatu' shi imi curge nasu. S-a intors raceala mea. Deci ma gandesc la o cisterna de ceia fierbinte chiar langa mine, dar din pacate e doar o parte din imaginatzia mea bogata.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
bre moshule, greseala e ca trebuia sa spui "si pe urma SA faci..." nu "si pe urma faci g..."., cu atat mai mult cu cat forma verbului e cea de fata iar propozitia se termina in punct.
bine, tu , pisketule! scapasi d'un aurolac!
bine, tu , pisketule! scapasi d'un aurolac!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Avertismente...
Ma uit pe forumul de avertismente, shi abia acuma incep sa vad adevarata poveste despre cum merg treburile pe forum. Concluzia: free speech nu exista.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
copii, nu e bine sa mergeti la olimpiade...s-ar putea sa luati 6 cand voi stiti ca ati facut bine. si daca ati vrea sa vedeti lucrarea pt a sti unde ati gresit, este posibil sa vi se zica "nu pot sa ti-o arat ca poate zic ceilalti profesori ceva"
deci, e periculos sa mergi la olimpiade;a;a;a
deci, e periculos sa mergi la olimpiade;a;a;a
have fun, drink milk!
-
Ilinca_ - Junior Member
tocmai am citit asta:
reactia? :hehe: and :sal: and :bleah:
Userul Gabizzu nu are voie sa scrie pe acest forum, posturi mai lungi de trei randuri, deoarece s-au primit foarte multe reclamatii la adresa celor scrise de dumnealui
reactia? :hehe: and :sal: and :bleah:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847