)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
miraculosule, team calcat ? shi n-am fost pe faza. sa anuntzi data viitoare, sa dau fuga la vecina sa imprumut nijte shenile de 20kile, cu zimtzi , la care iea le zice pantofi.
-

nocturna - Mesaje: 8725
fii antent, ala home ie pentru iuzarii casnici, care sta acasa mai mult shi spala vase, gateshte, freaca menta pe net, plinba pepsi, trebi d'astea, home.
pe de alanta parte, profesionalu'...da' nush ce rost mai are satz spun.
pe de alanta parte, profesionalu'...da' nush ce rost mai are satz spun.

-

nocturna - Mesaje: 8725
io creca se aplica duar la leptopuri. cand esti la biuro ie profesional, cand il duci acasa ie hom. nu gresesc, nu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nocti, do you want to bounce with me ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
[quote="fluffy*"]Citat:
Originally Posted by eyewitness
fac ce fac si tot deasupra lu flufanela ma trezesc
deci d-aia mi-era mie cald de muream
Flafi, mai zgaltzaie-l p-ala de deasupra ta, ca tacerea asta ie suspecta, io cred c-a adormit
Originally Posted by eyewitness
fac ce fac si tot deasupra lu flufanela ma trezesc
deci d-aia mi-era mie cald de muream
Flafi, mai zgaltzaie-l p-ala de deasupra ta, ca tacerea asta ie suspecta, io cred c-a adormit

- Alienor
- Junior Member
nu mai poate omu sa atipeasca pe tzatza cu fluturashu tatuat ca hop si alienor sa strice momentu romantic si plin de incarcatura ....(fill in the blank). huoooooooooooo!!!!!!!!!
-

bagajus terminatus . intr-o ora voi purcede catre aeroportul Otopeni sau Henri Coanda cum i se zice mai nou : destinatia Bodrum,Turcia .10 zile de mare,soare,plaja,relaxare .
sa nu imi duceti dorul prea tare ! v-am pupat pe toti !

sa nu imi duceti dorul prea tare ! v-am pupat pe toti !

quod me nutrit me destruit
-

Jasmine - Junior Member
alienor, pai ieream si io prinsa in mreje acolo... vrajita, alea-alea
noroc ca m-ai salvat tu si m-ai trezit din reverie, ca altfel ieream pierduta pe vecie....
(hopa, fac si rime, e grav
)
aiule, pai cum, tu tzuk numa fluturashu?
noroc ca m-ai salvat tu si m-ai trezit din reverie, ca altfel ieream pierduta pe vecie....
(hopa, fac si rime, e grav
)
aiule, pai cum, tu tzuk numa fluturashu?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
Jasmine scrie:bagajus terminatus . intr-o ora voi purcede catre aeroportul Otopeni sau Henri Coanda cum i se zice mai nou : destinatia Bodrum,Turcia .10 zile de mare,soare,plaja,relaxare .sa nu imi duceti dorul prea tare ! v-am pupat pe toti !
![]()
adu-i si bietului Boorsuky o bucata de halva...cum numai turcii stiu sa faca. ca p'aci pe la noi am cautat peste tot si n-am gasit.
Distractie placuta
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
cand dorm da, deh m-am obisnuit de mic cu biberon 

-

shaseee, psssst, linijte. conportati-va normal. a aparut enbiemu pe fc 

-

micutule, termina de mancat si p-orma spune citet ce cauti, da?
-

Am sa incerc sa dau un exemplu:
Am o problema arzatoare sa zic asa si doresc niste sfaturi sau sa discut cu cineva aceasta problema pe YM intr-o maniera mai urgenta si directa. Exista un loc unde pot sa "depun" o astfel de "cerere"?
Am o problema arzatoare sa zic asa si doresc niste sfaturi sau sa discut cu cineva aceasta problema pe YM intr-o maniera mai urgenta si directa. Exista un loc unde pot sa "depun" o astfel de "cerere"?
- mikutzul
- Junior Member
deschide tred cu problema ta si daca sunt forumisti care te pot ajuta iti vor raspunde si eventual prin pm puteti sa va schinbati id-urile de ym unde discutati mai in amanunt
-

ceeeee? eye+fluffy*= lugulugu????
Un pic v-am lasat nesupravegheati si uite cum va faceti de cap. Nici pe sexuri nu citesti asemenea apropoaie si nebunii. Ati corupt-o pana si pe Alienor, care era serioasa de serioasa.
Eye, in ritmul asta mintenas o punem de-un fanclub. Pot eu sa ma ocup de finante?
Ca tare-mi place, e hobby-ul preferat. 
Un pic v-am lasat nesupravegheati si uite cum va faceti de cap. Nici pe sexuri nu citesti asemenea apropoaie si nebunii. Ati corupt-o pana si pe Alienor, care era serioasa de serioasa.
Eye, in ritmul asta mintenas o punem de-un fanclub. Pot eu sa ma ocup de finante?
Ca tare-mi place, e hobby-ul preferat. ............................
- sin ella