Vreau sa analizati situl asta : www.bestmusictop.com

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Vreau sa analizati situl asta : www.bestmusictop.com

Mesajde deca » Sâm Mar 13, 2004 11:11 pm

Daca tot nu-s reguli aici fac un SPAM grosolan cu acordul vostru al tuturor:

Am facut un site fara sa am pretentia ca este master, super si mega.
Este al meu si gata :N

http://www.bestmusictop.com

Despre ce-i vorba? Vei vedea un timp dupa ce intri un top muzical cu cateva sectiuni. TOP 1-50, TOP 51-100, TOP 101-150 si altele, astea-s baza, oricum.

Daca votezi melodiile favorite vei constata dupa parcurgerea tuturor celor 3 sectiuni de mai inainte ca situl afiseaza un clasament al primelor 50 de piese cu niste punctaje alaturi. Daca ai fost atent, ai vazut ca piesele pe care le-ai votat au 1000 de puncte in plus :)... Daca mai ai un pic rabdare, vei vedea ca topul se reactualizeaza la fiecare 1 minut si spre mirarea ta, punctajele se schimba... Melodiile pierd puncte... Cate 1, 2, 3 sau mai multe/minut in functie de vechimea piesei in cauza...

Asa ca piesele nu sunt eterne in top. Am ajuns pe la 200 de vizitatori pe zi si nu sunt multumit. Pentru a avea o cat mai buna "oglinda muzicala" am nevoie de mai multi vizitatori.

Ce parere aveti despre site?
Scuze pentru deranj!
Astept sa vad!
Locuinta mea pe net:
BESTmusicTOP
Be my guest!
deca
Junior Member

Mesajde tre » Dum Mar 14, 2004 4:39 am

da, dragutel saitu', in ce e facut?
schimba totusi cuvantu' 'melody' cu 'song' ca suna mai englezeste.

da_game ma daca omu' s-a chinuit.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Da Game » Dum Mar 14, 2004 3:45 pm

vali esti normal?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=241407#post241407
adica imi dai ban pe barfe pt o gluma la adresa unui spammer?..ha ha ha..nu zic nimic,bravo
Da Game

Mesajde Crazy Babe » Lun Mar 15, 2004 7:03 pm

interesant site-ul well done!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde RooT » Lun Mar 15, 2004 7:52 pm

Imi place siteul ... cred ca ar trebui sa facem si pe fanclub niste topuri de astea ... ar fi interesant ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Ma bucuresc ca va place!!!

Mesajde deca » Lun Mar 15, 2004 7:56 pm

Ceva critici nu exista?
Ce nu va place? :no:
deca
Junior Member

Pun si o intrebare...

Mesajde deca » Mar Mar 16, 2004 3:58 pm

Nu stiu cui sa ma adresez, pentru ca ceea ce se fac unii admini de aici e ciudat.

Pe scurt, SIGNATURA pe care o adusesem pe acest FORUM a fost amendata in prima instantza de cineva cu " MAI MULTA decentza, TE ROG !!! ".

Semnatura care aparea sub userul meu era ceva de genul: " Vizitati http://www.bestmusictop.com. Votati bestody, best artist and best picture!"

Buuuuun... Am vazut ca topurile din fanclub au cazut. Mi-am zis ca nu se poate sa deranjeze pe cineva de aici o pagina care expune o idee pe care o consider interesanta, mai ales ca este personala.

Fiecare poate face ce are chef in propria ograda, agree.
Vreau doar sa stiu pe cine si de ce a deranjat atat de mult situl meu. Oricum, vizitatorii din fanclub erau in numar de 7 timp de 3 zile!!!
Of of, mai admini...
Locuinta mea pe net:
BESTmusicTOP
Be my guest!
deca
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Mar 22, 2004 8:40 pm

Ce isi propune saitu asta ezapt? Sa puna laolalta Cargo, 3sudezi, Brintey si Evanescence? Asta o poate face o statistica a vanzarilor/difuzarilor radio, nu vad partea de dvertisment a topului asta, si nici finalitatea
human being/being human
basstard
Junior Member

Hmmmmmmmmmmmm

Mesajde deca » Lun Mar 22, 2004 8:45 pm

valy scrie:legea forumului spune ca nu ai voie cu linkuri in semnatura, exceptie facand cateva de bun simt. al tau nu se numara printre ele. ps: mai invata gramatica (by vali)

M-ai facut praf! Nu am vazut nici o lege de felul celei care vorbesti... Ce faci te caznesti sa le inventezi pe loc, domnu' profesor valy? Nu stiu daca este atat de incorect ceea ce am facut incat sa fie urgent si repetat catalogat drept "lipsa de bun simt" [-X . Exista multe board-uri de genul acestuia pe net si oamenii de-acolo n-au avut nici o obiectie. Imi pare rau ca tocmai pe forumul romanesc cu cea mai mare audienta se-ntampla asha. Ne aflam diametral opusi, valy (N.A.- cu v mic ?), ca opinii: de o parte eu iti cer sa-mi lasi libertatea de a-mi promova situl cum cred de cuviinta,in limitele de toleranta a bunului simt, de cealalta tu! Situl tau, alegerea ta! Optiunea mea: bye-bye Fan Club!
In ceea ce priveste partea cu gramatica, fa observatia altora! Nu-mi place sa ma miros in ciorapi cu tine si nici in shcoale sa ma laud!
Doresc tuturor un 2022 fericit!
Ne mai auzim dupa!
Pa!
Locuinta mea pe net:
BESTmusicTOP
Be my guest!
deca
Junior Member

Mesajde tre » Mar Mar 23, 2004 1:23 am

pai tin minte ma deca-ca am pus o-ntrebare si-am facut o sugestie!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde _Matei_ » Sâm Mar 12, 2005 1:36 pm

Ca la noi, la nimenea!
_Matei_

Înapoi la Antichitati