Sunt noua pe aici si vreau sa corespondez cu voi...

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Sunt noua pe aici si vreau sa corespondez cu voi...

Mesajde Sweet_Angel » Mie Dec 05, 2001 1:07 am

Salutari la toata lumea!
Eu sunt cam noua pe aici,numai ce m-am inscris azi, si vreau sa corespondez cu voi!
Ce ziceti,se poate?
Eu am 16 ani, blonda cu ochi negri, cam 1' 64 ; ca hobby-uri am tennisul,dansul si Designul Interior.

In rest,nu stiu ce as mai putea spune,decat ca sper sa imi fac cat mai multi prieteni pe net!

Va las! CIAO!
Sweet_Angel

sunt un baiat care vrea sa vb cu tine

Mesajde pepsy » Dum Dec 09, 2001 2:37 am

Buna sunt Marius am 182 ochi caprui 80 kg,sunt brunet,imi place sa gatesc,sa scriu poezii,sa ma uit la hamdbal acum ca nu mai pot sa il practic,sa joc fotbal ,sa ascul si sa dansez muzica, sa ma plimb mai ales sub luna plina , la rasarit de soare,sau pe faleza,am si 11 poz pe net
si as vrea sa vb cu tine
pepsy

buna!!!<3noi intotdeauna avem loc ptr o blonda de 16 ani::::::::)))))))

Mesajde Vizitator » Mie Dec 19, 2001 4:50 pm

buna !bine ai venit pe aici!
eu s enigma sitului deci nu incerca sa gasesti info despre mine !!!!!::::::::::::::::::::::::::::(((((((((((0))))))))))))
daca vrei sa conversam ....aici sunt ....:::::))))))))de fapt la marius_ice2002@yahoo.com
cum nu ai lasat o adresa de mail ....tu tre sa_mi scrii ::::_))))))
multe saruturi....<3<3<3<3<3
cu dragoste maryus
Vizitator

un sarut si o parere de rau

Mesajde Vizitator » Sâm Dec 29, 2001 10:25 pm

imi pare rau ca nu am avut timp sa-ti scriu mai mult in ultimul mail dar scrie-mi tu si ma revanshez
Vizitator

problema

Mesajde ilinca » Dum Dec 30, 2001 1:17 am

toti insi pun problema
de ce
pt ca esti blonda
ha......... ha........ha............
ilinca
Junior Member

Re: Sunt noua pe aici si vreau sa corespondez cu voi...

Mesajde VASILICA » Joi Ian 10, 2002 8:35 am

DACA DORESTI SA CORESPONDAM ATUNCI DE AZI INAINTE POTI SA-MI TRIMITI E-MAIL LA ADRESA vasy22ro@yahoo.com IAR EU ITI VOI RASPUNDE CU CEA MAI MARE PLACERE. TE PUP DRAGA. PA
VASILICA

Mesajde 13_Roby » Sâm Ian 12, 2002 5:43 pm

PE PRIMUL LOC IN TOPUL PREFERINTELOR MELE SUNT BLONDELE SI NU AM AVUT DOVADA CA NU AR FI SI ELE DESTEPTE.SI EU VREAU SA CORESPONDEZ DAR NU AMINCAEMAIL.EU=1,60m ,BLON INCHIS, OCHI ALBASTRII,SPORTIV. TE SARUT!!
PA!!!!
13_Roby
Junior Member

Salut

Mesajde ionixx » Lun Ian 14, 2002 1:12 am

Salut,sunt Ionica,am 178 cm inaltime,59 kg ,ochii albastri , brunet ,simpatic ,17 ani,sunt elev intr-o clasa de informatica.
Asdorii sa corespondam.
Pa!
ionixx

Mesajde Vizitator » Vin Ian 18, 2002 1:47 am

TE SALUT PUIUT! POATE CONVERSAM SI SEPARAT ASA CA DACA VREI SUBIECTE TARI SI INTILNIRI ROMANTICE VINO LA MARE PE POPYSEBA@YAHOO.COM
Vizitator

I'm back !!!!

Mesajde 13_Roby » Sâm Ian 19, 2002 4:40 pm

am adresa de e-mail in sfarsit. ea este
roby_2002@yahoo.com.astept sa ma cauti . sper sa functioneze! PA!
13_Roby
Junior Member

Re: sunt un baiat care vrea sa vb cu tine

Mesajde Andrei 2 » Mar Ian 22, 2002 4:05 am

Initial trimis de pepsy
Buna sunt Marius am 182 ochi caprui 80 kg,sunt brunet,imi place sa gatesc,sa scriu poezii,sa ma uit la hamdbal acum ca nu mai pot sa il practic,sa joc fotbal ,sa ascul si sa dansez muzica, sa ma plimb mai ales sub luna plina , la rasarit de soare,sau pe faleza,am si 11 poz pe net
si as vrea sa vb cu tine

Haios mesaj...mai ales partea aia ca te plimbi sub clar de luna...ce esti mah...varcolac? Ca numa liliecii se plimba cu atata pasiune pe sub luna plina...
Andrei 2

Mesajde [GAINA]PENALA » Mar Ian 22, 2002 9:33 pm

Salut,dragutz mesaj ai tu acolo mai.Ideea e ca ar fi trebuit sa lasi si tu un mail,ar fi fost mai usor de corespondat,dar merge si asa.
Si cam pe ce teme vrei tu sa corespondezi?Vad ca pe aici toata lumea sare cu "te salut puiutz","daca vrei subiecte tari si intalniri romantice cauta-ma la...","te pup draga","multe saruturi"...;).Cred ca am sa imi pun nume de fata si am sa intru pe aici :D.
Ma rog,eu as vrea sa aflu preferintele tale,ce iti place,ce iti doresti,care sunt visele tale(desi astea nu se prea dezvaluie) si multe altele,dar mai vedem noi...
Cam atat ca am maine exam si nu am invatzat nika. ;a Tay tay...
to be born is the first sin-to live is the second ;
[GAINA]PENALA
Junior Member

Re: sunt un baiat care vrea sa vb cu tine

Mesajde baixinho » Mar Ian 22, 2002 10:08 pm

Initial trimis de pepsy
si as vrea sa vb cu tine

Mí£i nea, dací£m esplici si mie cum stí£ treaba cu "ma plimb mai ales sub luna plina , la rasarit de soare" poate o sí£ncerc si eu sí£ fac la fel. Da' ves cí£ e doo chestii diferite: ori luní£ pliní£, ori rí£sí£rit de suare. In rest, tuate bune si frumoase. Sí£ ai o zi buní£!
baicsu
baixinho

Mail vreti,mail aveti.....

Mesajde Sweet_Angel » Mie Ian 23, 2002 8:59 am

Pentru ca tot vreti o adresa de mail,m-am gandit sa mi-o postez aici....
Merci la toti de mesaje,si promit sa va scriu la toti in urmatoarele zile....:)
Adevarul e ca n-am mai intrat pe foromul asta de circa 2 sapt.,asa ca n-am avut cum sa va raspund la mesaje....insa ,no problemo,am sa recuperez !
Mail-urile mele:
sweet_angel_ro16@yahoo.com
romanian_angel_555@yahoo.com

Pupici !
Sweet_Angel

Înapoi la Antichitati