Dragostea cere si multe sacrificii.Oare cati dintre noi le putem face?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Dragostea cere si multe sacrificii.Oare cati dintre noi le putem face?

Mesajde kry$ » Sâm Dec 08, 2001 9:09 am

Sa recunoastem cu mana pe inima,cand suntem inlove am face orice pentru persoana iubita.Dar uneori asta nu depinde numai de noi...si atunci trebuie sa facem unele sacrificii,insa multi renunta aici.De ce?De ce nu au curajul sa lupte pentru povestea lor de dragoste?
Poate imi raspunde-ti voi........
in unele momente,viata e plictisitoare,in altele e extrem de dura,dar daca poate fi RoZ depinde numai de mine
kry$
Junior Member

Localitate: cu sufletul sunt alaturi de toti cei care au nevoie de mine!

Re: Dragostea cere si multe sacrificii.Oare cati dintre noi le putem face?

Mesajde CADYMAN » Mar Dec 11, 2001 9:47 am

Initial trimis de kry$
Sa recunoastem cu mana pe inima,cand suntem inlove am face orice pentru persoana iubita.Dar uneori asta nu depinde numai de noi...si atunci trebuie sa facem unele sacrificii,insa multi renunta aici.De ce?De ce nu au curajul sa lupte pentru povestea lor de dragoste?

Cateodata e foarte greu sa accept realitaeta dar asta e.Sa stii ca ai dreptate kry$multi se opresc chiar la primul hop la primul salt la prima suferinta.De unde stiu??Si eu am facut la fel prima data dar acum mi-am dat seama ca trebuie sa luptii ca sa o obtii ceva indiferent cat de greu poate fii si asa ii rog si pe ceilati sa lupte ca nu au nimic de pierdut in anumite cazuri,dar totusi daca pierd ceva paca stiu ca au lupat pentru el si asa poate nu se mai simt vinovati pentru ce sa intamplat......
by CADYMAN
CADYMAN
Junior Member

Re: Re: Dragostea cere si multe sacrificii.Oare cati dintre noi le putem face?

Mesajde kry$ » Lun Dec 24, 2001 8:59 am

Initial trimis de CADYMAN

[B]Cateodata e foarte greu sa accept realitaeta dar asta e.Sa stii ca ai dreptate kry$multi se opresc chiar la primul hop la primul salt la prima suferinta.De unde stiu??Si eu am facut la fel prima data dar acum mi-am dat seama ca trebuie sa luptii ca sa o obtii ceva indiferent cat de greu poate fii si asa ii rog si pe ceilati sa lupte ca nu au nimic de pierdut in anumite cazuri,dar totusi daca pierd ceva paca stiu ca au lupat pentru el si asa poate nu se mai simt vinovati pentru ce sa intamplat......
[/B]

daca nu lupti,atunci nu poti castiga...
totusi e pacat ca unii refuza sa accepte asta.......
in unele momente,viata e plictisitoare,in altele e extrem de dura,dar daca poate fi RoZ depinde numai de mine
kry$
Junior Member

Mesajde ilinca » Dum Ian 06, 2002 3:52 am

asa este dar cate o daca jumatatea ta nu prea are incredere in tine cum mi s-a intamplat mie
ilinca
Junior Member

mda...

Mesajde kry$ » Lun Ian 07, 2002 4:58 pm

Initial trimis de ilinca
asa este dar cate o daca jumatatea ta nu prea are incredere in tine cum mi s-a intamplat mie

In cazul asta trebuie sa incerci sa-i castigi increderea..depinde de tine...
kry$
Junior Member

Re: mda...

Mesajde ilinca » Mar Ian 08, 2002 3:00 am

Initial trimis de kry$

In cazul asta trebuie sa incerci sa-i castigi increderea..depinde de tine...

toti spun ca depinde de mine dar nu este asa
daca el nu are incredere in mine eu nu am ce face intelegi?
prima data cand nu a crezut in mine l-am iertat dar a doua oara nu l-am mai putut ierta..........
imi pare rau
ori cum nu mai am nici o legatura de iubire cu el in afara ca suntem colegi
ilinca
Junior Member

Re: Re: mda...

Mesajde gabuba » Mar Ian 08, 2002 4:13 am

Initial trimis de ilinca

toti spun ca depinde de mine dar nu este asa
daca el nu are incredere in mine eu nu am ce face intelegi?
prima data cand nu a crezut in mine l-am iertat dar a doua oara nu l-am mai putut ierta..........
imi pare rau
ori cum nu mai am nici o legatura de iubire cu el in afara ca suntem colegi

nu ca ash face pe doktor in love, dar sa shti ca lucrurile in viata se schimba odata cu trecerea timpului, si nu vad de ce tu la cei 13 anishori ai tai (multi inainte) gandesti asa, shi am senzatia ca toata aceasta generatie a avansata mult .... nu mai ganditi asa de profund in ale iubirii, nu pot percepe ce alta relatie pot avea doi copii dekat una pur shi simplu de fason, ca sa experimenteze, dar oricum Dragostea nu are varsta, shi cred ca aceasta deviza este atribuita celor invarsta mai putin celor fff tineri, de aceea nu te mai chinui ca baiatu' ala nu a avut incredere (astea sunt prostii si eu nu de mult treceam prin asta, sunt lucruri copilaresti, fiecare aveti personalitate si de aceea faceti pe duri), stai calma si traieste cat mai din plin ca vei vedea tu peste 2-3 ani cum te vei omora cu gandurile ..... shi intradevar depinde de tine dak totul este cum vrei tu, ''ca dak nu ma lasa sa traiesc aceea creatura fiindca o iubesc, dar nu poate intelege o las in pace ca viata e una, shi Dragostea Adevarata o data vine, iar dak intr-adevar asha a fost drumurile se vor reintalni..."

Putina atentie la deviza mea te rog, caci nu trebuie sa-mi i-au zilele din dragoste... "E viata, o continua o parada PLECAREA e mereu INTOARCEREA din drum ...."
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

uite acuma

Mesajde ckride » Vin Ian 11, 2002 2:46 am

De multe ori nu merita sa lupti, iar experientele care le-am trait in ultimu timp m-au trezit si m-au scos din rahatu in care eram. Va vine voua sa credeti ca am ajuns pe masa la urgenta din cauza la o gagica? CLAR de acum in colo nici o bashina nu mai dau pt nimeni. :)
ckride
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Ian 11, 2002 3:17 am

si eu am 13 anishori :D si totusi i don't give a fuck about "love" lolex

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Re: Dragostea cere si multe sacrificii.Oare cati dintre noi le putem face?

Mesajde adriana » Sâm Ian 12, 2002 4:21 am

Initial trimis de kry$

E adevarat ca cand iubesti pe cineva, esti capabil sa faci multe pentru el sau ea dar nu orice totusi, nu trebuie sa-ti pierzi personalitatea!!!!!
adriana
Junior Member

Despre iertare si sacrificii

Mesajde Tofan Tatiana-C » Mar Ian 22, 2002 2:49 am

Consider ca daca iubesti cu adevarat, poti sa faci fel de fel de sacrificii. Mai ales atunci cand intervin alte persoane "bine intentionate" trebuie sa stii sa ai incredere in celalalt si sa stii sa ierti atunci cand trebuie (asta daca este ceva real si nu doar o trecere de timp , daca este doar o trecere de timp atunci nu te va interesa deloc ce va crede celalalt despre tine ,dar asta inseamna sa treci prin viata doar ca sa iti bati joc de tine si de sentimentele altora ceea ce nu realizezi pe moment iar cand iti dai seama este prea tarziu si nu mai poti sa faci nimic ). Dar daca iubesti cu adevarat nu ajungi aici si nu trebuie sa capeti iertarea cuiva sau sa oferi iertare cuiva.
Va doresc la toti sa va iubiti mult si daca iubiti va rog ca o prietena ce ma consider sa iubiti cu grija si sa nu va bateti joc de sentimentele altora si nici de a voastre.
Va pup, a voastra prietena TATIANA-CRINA.
Tofan Tatiana-C

Înapoi la Antichitati