Finalistii s-au ales. Care din ei vrei sa castige?
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Finalistii s-au ales. Care din ei vrei sa castige?
Eu vreau sa castige Raluca dom'le. E exact soso de anul trecut [daca n-ar fi atat de prostuta]... e lenesa, nu face nimic, e scumpica, frumusica, dulcica, vorbeste frumos, se plange mult, ii ajuta pe ceilalti... ce mai ! o adevarata castigatoare ! :lol:
pana acu' am tinut cu iustin, dar acest m-a dezamagit prin victimizarea sa zilnica si din ora in ora... ce ne pasa noua ca el e sarac? e BB-ul vreun caritas? nu mai zic ca am aflat ca de fapt n-o duce asa rau pe cat se preface ca o duce. altii care au fost in casa aveau o situatie mult mai jalnica si n-au pomenit o secunda de situatia lor materiala. iustin ne anunta ca ba vrea sa castige pt ta'su, ba pt sor'sa... cert e ca vrea sa fie fericit cu banii bb! yeah, right! pune dom'le osu la munca, ca nu s-a facut bb-ul ca sa dam banii celui mai sarac. am zis!
pana acu' am tinut cu iustin, dar acest m-a dezamagit prin victimizarea sa zilnica si din ora in ora... ce ne pasa noua ca el e sarac? e BB-ul vreun caritas? nu mai zic ca am aflat ca de fapt n-o duce asa rau pe cat se preface ca o duce. altii care au fost in casa aveau o situatie mult mai jalnica si n-au pomenit o secunda de situatia lor materiala. iustin ne anunta ca ba vrea sa castige pt ta'su, ba pt sor'sa... cert e ca vrea sa fie fericit cu banii bb! yeah, right! pune dom'le osu la munca, ca nu s-a facut bb-ul ca sa dam banii celui mai sarac. am zis!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Sa-nteleg ca asta-i un vot de blam la tine,mai Gabuba.Raluca e ok,si mie imi place,dar n-o sa castige.Am votat George,pentru ca mi se pare cel mai echilibrat din casa.E inteligent,nu se plange etc.etc.Iustin a cam cazut si-n ochii mei,pare un om ce-si plange de mila.Daca ii artist,atunci e unul moale,un flecar.
Mi-e tare frica sa nu castige natangul de Ciprian.Atunci comparatia cu soso s-ar adeveri.
Mi-e tare frica sa nu castige natangul de Ciprian.Atunci comparatia cu soso s-ar adeveri.
-
Izabela - Junior Member
Din pacate (sau din fericire) nu am urmarit nimic de la acest Big Brother, in afara primelor doua saptamani.
Pe Raluca o stiu. Pe baietzi nu. Asa ca o votez pe Raluca...ca am vazut-o dezbracata la dushuri. *p
Pe Raluca o stiu. Pe baietzi nu. Asa ca o votez pe Raluca...ca am vazut-o dezbracata la dushuri. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Io vreau sa castige Iustin, pt. ca e cel mai destept din adunatura aia de fatarai. Raluca = Ce Baba
Gabuba, tu crezi ca exista criterii prestabilite care sa determine cine va castiga?

Gabuba, tu crezi ca exista criterii prestabilite care sa determine cine va castiga?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
da, categoric exista.
si anul trecut erau concurenti mult mai indreptatiti sa castige dar in urma intereselor, prima tv construieste imagini astfel incat si ei si emisiunea sa iasa basma curata. cum ar fi fost daca ar fi castigat andreea? basfemeie! se duce romania de rapa! daca castiga iustin? oh, artistul, e si sarac! da, dom'le de bun simt. mereu o sa se aleaga un personaj si vor fi defavoritzate celalalte.
nu inteleg ce interes are prima tv sa nu lase show-ul sa decurga de la sine, dar probabil se gandesc ca publicul votant e format mai mult din sustinatorii concurentilor decat din telespectatori independenti si astfel situatia ar fi putin cam ciudata.
Anul trecut Soso a fost tinut in bratze de harnagea si echipa, anul asta e Iustin. Va voi anunta cine va fi la anul.
CONCURSUL E MANARIT! e un fapt cert, din pacate.
si anul trecut erau concurenti mult mai indreptatiti sa castige dar in urma intereselor, prima tv construieste imagini astfel incat si ei si emisiunea sa iasa basma curata. cum ar fi fost daca ar fi castigat andreea? basfemeie! se duce romania de rapa! daca castiga iustin? oh, artistul, e si sarac! da, dom'le de bun simt. mereu o sa se aleaga un personaj si vor fi defavoritzate celalalte.
nu inteleg ce interes are prima tv sa nu lase show-ul sa decurga de la sine, dar probabil se gandesc ca publicul votant e format mai mult din sustinatorii concurentilor decat din telespectatori independenti si astfel situatia ar fi putin cam ciudata.
Anul trecut Soso a fost tinut in bratze de harnagea si echipa, anul asta e Iustin. Va voi anunta cine va fi la anul.
CONCURSUL E MANARIT! e un fapt cert, din pacate.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
ieri mi-am dat seama ca raluca nu e proasta, asa cum am crezut-o in cele 3 luni de emisie. a vorbit despre cum a perceput ea concurentii la inceputuri. eu cred ca ipostaza de fetita inocenta si dulcica e doar o masca, ea fiind mai matura decat vrea sa para. hmmmm.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Raluca si George au facut sex?Asa zicea Andreea Raicu ieri la emisiune.Pai a vazut cineva?Eu una nu.Si sunt convinsa ca nici partida dintre Andreea si Daniel n-ar fi aratat-o daca nu se petrecea in timpul emisiunii de la ora 23.30.Prostii de la Prima n-au avut ce sa faca,o fost musai sa ii deie.
Oricum ,ca o concluzie,eu cred ca primul BB a fost mai bun.(First time is the best time).Asta o fost si mai scurt si mai slab.Sa iasa George,si sa-i dea si jumatate din banii lui Soso pentru ca stiu ca nu i-a cheltuit,ii tine la ciorap.
Oricum ,ca o concluzie,eu cred ca primul BB a fost mai bun.(First time is the best time).Asta o fost si mai scurt si mai slab.Sa iasa George,si sa-i dea si jumatate din banii lui Soso pentru ca stiu ca nu i-a cheltuit,ii tine la ciorap.
-
Izabela - Junior Member
primul dintre cei patru finalisti care a p[arasit casa a fost Raluca (8,4%), ea fiind urmata de Ciprian (13%), si de George. In concluzie, marele castigator este Iustin.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
si iata ca iar s-a dovedit ca premiul a mers la cine trebe ... are ce face Iustin cu banii pt ca ati vz si voi ce situatie materiala are
-
monk - Mesaje: 2747
Cand l-am vazut pe Iustin dupa ce-a castigat imbracand salopeta aia si spaland vasele credeam ca il lovise schizofrenia pe bietul baiat acuma la final la un asa mare soc.
O chestie neinspirata pe care a facut-o Iantu a fost sa-i intrebe pe concurenti daca merita sa castige Iustin.Evident toti au raspuns ca da,dar se vedea ca cei mai multi cu jumatate de gura.
O chestie neinspirata pe care a facut-o Iantu a fost sa-i intrebe pe concurenti daca merita sa castige Iustin.Evident toti au raspuns ca da,dar se vedea ca cei mai multi cu jumatate de gura.
-
Izabela - Junior Member
gabuba scrie:indubitabil, sa dam banii la saraci... traiasca postul de caritate prima tv, si cei pe care i-a manipulat...
esti sarac cu mintea si cu sufletul... I N D U B I T A B I L
gandeste inainte sa zici ceva !!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
heh, tu poate ca ar trebui sa te gandesti inainte de a dat quote la postul anterior, si poate ca ar trebui sa te gandesti ce suflet mare am ca nu te avertizez pentru asta.
in primul rand asta nu e un concurs la care cel mai sarac trebuie sa castige. de ce n-au bagat ma 12 de la casa de copii, si ala cu situatia cea mai dramatica castiga... n-are sens, logica, noima... de fapt, nici nu mai e vorba de concurenti ci pur si simplu de imaginea postul prima tv, aceasta gradina unde-s adunati toti inimosii...
in primul rand asta nu e un concurs la care cel mai sarac trebuie sa castige. de ce n-au bagat ma 12 de la casa de copii, si ala cu situatia cea mai dramatica castiga... n-are sens, logica, noima... de fapt, nici nu mai e vorba de concurenti ci pur si simplu de imaginea postul prima tv, aceasta gradina unde-s adunati toti inimosii...
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
19 mesaje
• Pagina 1 din 1