Ce-o mai face Salma?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Ce-o mai face Salma?

Mesajde baixinho© » Mar Iul 13, 2004 8:38 am

bunaoara (c.n.) Salma a fost una din persoanele care a pus umarul serios la punerea pe picioare a threadului si fanclubului ASIA (va mai aminti-ti? "Ultima melodie a formatiei, Hodoronk-tronk"). nu a mai intrat de foarte mult timp pe aici si nu stiu care sa fi fost motivele. e, acu sa nu crede-ti ca m-a apucat melancolia blegoasa dupa Salma asa, aiurea-n tramvai. nu. aptsolut deloc, chiar. motivu pentru care mi-am reamintim aminte ce vremurile d-alta data este ca azi Salma face un anumit numar de ani. nu stiu ca-ti, ca nu scrie acolo, in sub nicu ei. ideia este ca vreau sa-i urez La multi ani si sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce-si doreste ea (deci de autografe de la idolitele ei, fetele de la ASIA).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 13, 2004 9:32 am

poate s-o fi maritat !

La multi ani ! ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Iul 13, 2004 10:33 am

Duduie salma, eo ve uresc un lamultzean fericite care este.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde balrogu' » Mar Iul 13, 2004 10:43 am

Adeca tanticile de pe forum ie celimbatare toate?
Oricum,
La multi ani!
bau
balrogu'
Junior Member

Înapoi la Antichitati