Initial trimis de xkran
Nu exista nici o problema cu licentele !!!
Verificarea licentelor se face doar la firme niciodata nu se intreaba de produsul cu care a fost creat un software !!!
Asa ca daca eu iti dau tie o aplicatie, si tu o vinzi la cineva si el e verificat in nici un caz nu o sa-l intrebe de licenta pt. softwareul cu care au fost editate fisierele ... Asa ca sa lasam aburelile si sa trecem la lucruri serioasa.
Intrebarea mea este simpla si la subiect. Crezi ca daca eu iti dau un portofoliu comlet cu situri pe care sa le areti, vei putea sa faci rost de proiecte ?
Sa reformulez intrebarea ... Are sens sa facem o treaba sau ai zis shi tu asha la hai sa vedem cine e afacerist ...
Bun, sa o luam pe rand...
Cu licentele nu prea sunt de acord cutine (poate o fi asa in ro), pt ca aici astea vor sa vada tot, si in plus si firmele la care le ofer pot cere sa vada (is reguli mai naspa aici). Si mie nu de firme mi-e frica ci de controlurile lu aia cu softul...ca faza care o fac ei este urmatoarea: Eu avad firma de webdesign aici, o sa fiu printre primii vizati. Adika ei vad ce am eu online si se uita cu ce au fost facuta (ca se vede deoarece fiecare program isi lasa semnatura undeva, dar se poate scoate) si daca vad ca de ex am folosit PhotoShop la o poza si numele meu sau a ciuva din firma nu apare pe lista lor cu licente, pac trimit pe cineva si ma termina... Si eu nu pot zice ca altcineva a facut si eu n-am stiut, ca din moment ce e din firma mea, obligatoriu iau responsabilitatile.
Deci eu cred ca daca portofoliu e bun si diversificat, voi face rost de destule proiecte, nu imediat ca nu se poate , dar in timp...adica cateva saptamani,luni.
De aceea aseara cand am vorbit pe irc cu sopra si ceilalti, am spus ca asa prefera luniile astea panma la vara sa verific piata,legiile concret, si tot ce se poate ca sa nu fie un esec din start, sa stim ce si cum cand lansam. Eu la vara o sa vin in ro 2 luni si daca inca mai esti de acord cu proiectul asta ne vom intalni, si ne vom spune parerile,dorintele si tot, si vedem ce iese si cum iese. Nu pot sa-ti garantez 100% ca o sa fie o reusita, dar in proportie de 75-80% da...
De ce ai crede ca am zis totul la vrajeala? Crezi tu ca eu aici n-am altceva mai bun de facut decat sa stau pe
http://www.fanclub.ro si sa spun vrajeli??? Eu nu prea as crede, dar na...
Acum astept raspun si dupa aceea vedem ce facem.
I'm back, back again.