http://www.petitiononline.com/RomDelta/petition.html
aceasta este o petitzie pentru stoparea canalului inceput de Ucrainieni. va rugam sa semnatzi shi sa sa raspanditzi vestea.
Petitzia pentru Delta Dunarii
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Petitzia pentru Delta Dunarii
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
amin. Cu autostrada bechtel e cam aiurea- se pare ca sunt nishte interese cam mari shi inalte a mijloc... poate dupa alegeri
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
- nodingat
migule, nu fii pesimist! uite pentru moment lucrarile s-au oprit! (bine nu din cauza semnaturilor noastre), ukrainienii, din cate am intzeles io, n-au vrut sa cedeze presiunilor facute de forurile internatzionale pt protectzia mediului, ba chiar s-au coborat la tziganii de genu' modificarii unilaterale a normelor ce protejau bucata de delta care-i intereseaza, peste noapte din biosfera au facut-o spatziu industrial!(exagerez), cert e ca i-au schimbat statutul ca sa aibe acoperire legala pt. marshavia care-o fac.
pt ca ukrainienii nu-s in stare sa-si sape singuri canalu', au contractat un consortziu german care sa le faca treaba, consortziu care in schimb a sistat lucrarile, sesibilizat de gandul ca daca nu se opresc(zic io) s-ar putea sa fie ultima lucrare facuta de ei.
pt ca ukrainienii nu-s in stare sa-si sape singuri canalu', au contractat un consortziu german care sa le faca treaba, consortziu care in schimb a sistat lucrarile, sesibilizat de gandul ca daca nu se opresc(zic io) s-ar putea sa fie ultima lucrare facuta de ei.
- nodingat
16 mesaje
• Pagina 1 din 1