Haine

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Haine

Mesajde CrAsh0v3r » Mar Aug 03, 2004 8:43 pm

Am deskis acest topic pentru ca sunt curios ce haine poarta userii de pe forum. Yo imbrac orice e la moda, nu sunt genu' care sa aiba o fixatie pentru un brand anume.
Astept raspunsuri ;)
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde Red_Mustang » Mar Aug 03, 2004 9:27 pm

Pai frate sunt kam la fel k tine...Numai ca in vara asta am frecventat cam mult baschetul si am inceput sa ma imbrac in maieuri de NBA si ma rog...Cand ma duc la o intalnire ceva ma imbrac cu o pereche de blugi si un tricou. Doar nu ma duc la un interiu pentru o slujba :).
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 04, 2004 10:43 am

Ce maieuri NBA ai Lupule Rau ? Eu am unu cu Jason Kidd..si astept sa-mi vina din Canada unu' cu Kirilenko de la Utah Jazz.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Aug 04, 2004 10:45 am

Io am tricouri cu patruzaci de mii de la chinez.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 04, 2004 10:47 am

Sunt naspa alea. Dupa prima spalare se largesc la gat...si se scamoseaza. Eu mi-am luat niste turcesti acum 2 ani. Am dat 350 mii pe bucata...dar le-am spalat de peste 30 de ori...si arata ca in prima zi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 04, 2004 10:48 am

in romana scrie patruzeci de mii de la chinez sau in chineza ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde catharsis » Joi Aug 05, 2004 6:32 pm

cred ca de fapt e patluzedzi de mii.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Aug 07, 2004 4:22 am

ieri mi-am luat niste pantaloni mai seriosi, pt k m-am saturat de blugi.. bineinteles ca nu sunt de stofa... ca cei de la costum dar este un material misto de vara. problema e ca sunt prea lungi si trebuie scurtati.
cine stie vreo croitorie pe langa Unirii sa-mi zica si mie.
CrAsh0v3r

Mesajde Red_Mustang » Sâm Aug 07, 2004 9:07 am

Oribilul Mosh scrie:Ce maieuri NBA ai Lupule Rau ? Eu am unu cu Jason Kidd..si astept sa-mi vina din Canada unu' cu Kirilenko de la Utah Jazz.

Pey simplu Kobe Bryant si Iverson interesant ? Bine ala cu Iverson nu prea il mai port ca am gasit fraier sa il dau cu 3 milioane :)

Da' pe ala cu Kobe nu il dau kte zile oi avea . Poa' sa imi ramana si mic.Il tin k amintire.
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde kahlan » Sâm Aug 07, 2004 11:41 am

n-am cine-stie ce haine...port cam acelasi chestii chiar daca merg afara cu fetele sau la intalnire...de obicei o pereche de pantaloni, vara asta am tot purtat o pereche de pantaloni 3 sferturi negri, cu tinte&stuff si maieuri sau tricori...chestii sport...prefer hainele sport, "de tavaleala"->care se sifoneaza greu sau deloc.nu port fuste, urasc sa port fuste , rochii sau sa ma imbrac elegant...am doar doo fuste care le port la liceu pentru ca fac parte din uniforma.
nu port pantofi, de cei cu toc sa nici nu vorbim... hai mai rar port sandale...am cateva perechi de adidasi&tenesi care-mi ajung :D
la culori prefer negrul, rosul, kaki-ul, crem-ul sau albastrul...
de cumparat nu cumpar haine de firma, consider ca sunt la fel de bune cele din idm&co.:p
cam atat...
kahlan
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Dum Aug 08, 2004 1:28 am

Pai [email]k@tzy...ce[/email] sa-ti zic?! Exact asa sunt si eu...
Prefer hainele sport, in special blugii. Vara asta mi-am tot luat pantaloni, nu blugi, din-aia ca din fash asa, care sunt super racorosi. Imi plac pantalonii evazati. Prefer albastrul, negrul si albul. Eu am un hobby: sa-mi cumpar haine. Am o groaza de perechi de pantaloni si bluzitze sport, si imi place sa fie hainele asortate tot timpul.
Urasc fustele, si urasc sa ma imbrac elegant, desi sunt nevoita cateodata. La liceu, si eu am unifrorma, dar la mine se poate alege dintre pantaloni,fusta si sarafan. Mama mi le-a ales pe toate, in speranta ca o sa ma razgandesc si poate o sa port fusta, insa, nici nu ma gandesc. Pantalonii sunt cei mai comozi. :D
Nu imi iau tzoale de firma, prefer IDM-ul, unde gasesti de toate pentru toti. Sunt preturi bune, si lucruri bunicele, asta daca stai si cauti, si ai rabdare sa te uiti peste tot.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 08, 2004 1:58 am

Eu prefer pavilionul H. De acolo mi-am luat celebrul tricou cu X pe piept, care este si preferatul meu. 350 k dar face banii. E nemuritor. Cunosc doi vanzatori de acolo. Pe asta de la tricouri si pe un turc. Ambii ma recunosc cand ma vad, dau mana cu mine si imi arata marfa in detaliu. Turcu imi vinde chiar la pret mai mic decat cel afisat...pentru ca stie ca-s baiat bun. ~)

De asemenea sunt un imens fan al camasilor sport...simple care se pot purta afara din pantaloni. Si sa nu uitam nici pantalonii din material raiat...mult mai comod decat jeansii.

Acum strang bani sa-mi iau un costum alb, cum are Manny Calavera in Grim Fandango. Si imi doresc mult si o palarie ca a lu' Red din Shawshank Redemption.

Lucrurile de firma merita...chiar daca pretul lor e uneori de 10 ori mai mare decat al lucrurilor pirat. Se vede la masina de spalat diferentza !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Dum Aug 08, 2004 2:07 am

costum alb zici? marfa... iti iei si papion?]
yo am un costum alb dar nu l-am purtat decat o singura data... pt ca nu-mi place sa port costum.
CrAsh0v3r

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 08, 2004 2:08 am

Am papion. Unu mare si negru. L-am purtat o singura data, la o nunta. Dar este un papion foarte frumos, de moda veche.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Dum Aug 08, 2004 2:10 am

yo am papion alb la costumul ala alb. nu prea da bine, dar e tot ce mi-a putut gasi maica-mea la vremea aceea. oricum nu o sa-l mai port niciodata ;) sau cine stie....
CrAsh0v3r

Mesajde catharsis » Dum Aug 08, 2004 5:05 pm

mosule, tu vrei costum alb ca la cvt :P
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 08, 2004 7:30 pm

nu stiu ce e aia cvt.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Aug 09, 2004 12:43 am

eu port o gramada de tzoale negre- blugi negri shi tricouri cu trupe de rock, vara, shi am o colectzie extinsa de haine de piele. Am 5 haine lungi de piele shi 18 jachete- de toate felurile, dar 10 din ele sunt de motor :)
Cum da frigul trec la pantaloni de piele. sau catifea neagra.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Aug 09, 2004 2:00 am

cvt = corneliu vadim tudor. supermaus, vara ce porti?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde MissBugMafia » Lun Aug 09, 2004 9:46 am

Stilul meu pe scurt: Sic,elegant....uneori provocator.
Vara asta am optat pt pantaloni albi(atat scurti cat si lungi) si maieuri sau bluzite cu spatele gol albastru deschis. Albul si albastrul fiind culorile mele preferate.
NU PORT ADIDASI, TRENING etc.
Cand imi pun adidasi in picioare ma simt ca si cele care isi pun pt prima data tocuri... ma si dor picioarele.
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Lun Aug 09, 2004 7:48 pm

Te dor picioarele de la adidasi?! Asta n-am mai auzit pana acum!
Mie adidasii mi se par cei mai comozi.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Aug 09, 2004 8:25 pm

catharsis- eu locuiesc in Anglia, aici vara dureaza doua saptamani cat sa port shi eu un sfert de tricou cu priest shi sa imi expun tatuajele. Shi blugi negri shi ghete de motor
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Aug 09, 2004 9:52 pm

Mie cel mai mult imi place sa ma imbrac la moda, dar aleg lucruri cu care imi sta bine, care mi se par deosebite si cu care ma simt bine. Nu prea port fuste, mai mult pantaloni. Vara trecuta preferam mai mult blugii, dar acum am mai trecut la pantaloni de bumbac la care imi iau bluze si tricouri asortate. Cateodata ma imbrac si foarte colorat. Conteaza sa arat bine. Inainte sa ies din casa, mai uit tot timpul in oglinda. ;) Daca imi sta rau cu ceva, ma schimb imediat. :D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde MissBugMafia » Mar Aug 10, 2004 11:30 am

Black Eyes, cand timp de cativa ani porti doar tocuri iar apoi te plimbi in adidasi...crede`ma cei incomozi devin adidasii.
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Aug 10, 2004 3:58 pm

Mie nu-mi plac pantofii cu toc... absolut deloc, nici macar nu shtiu sa merg pe ei :D Nici adidashii nu-mi plac, prefer pantofii cu toc foarte jos sau deloc. Nici fustele nu-mi plac... ma simt de park as umbla dezbracata pe strada (dupa cum vedetzi sunt cam nazuroasa :D)
Imi plac blugii la nebunie, n-as iesi din ei... la serviciu mai trebuie sa ma imbrac "de birou", dar mai sar peste asta :). Inca imi plac bluzele decoltate, dar de cele mai multe ori ma imbrac sport k e mai comod.
Din ce am citit pe aici, cel mai interesant mi se pare stilul lui superkitz... asha vreau si io :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 10, 2004 4:17 pm

Oare ce concluzie putem trage despre fetele care afirma ca nu suporta fustele ? Iata...doar pe acest subiect am intalnit 3 astfel de exemplare. Nu cred ca fustele nu sunt comode. Sunt mult mai comode decat pantalonii. Eu imi doresc sa port fusta. Parerea mea e ca fetele care nu poarta fusta...se rusineaza de corpul lor. Sunt complexate.Eu sa fiu fata as purta numai rochie si fusta. Nici n-as avea pantaloni in garderopa mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MissBugMafia » Mie Aug 11, 2004 10:37 am

Mosule dar daca e vorba de pantaloni f scurti? As fi totusi curioasa sa te vad iarna ... zi de zi noapte de noapte in fusta sau in rochie.
Si eu ma simt ff bine in fusta sau rochie.
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Aug 11, 2004 10:47 am

Eu cred k cel mai bine e sa ma imbrac cu ce ma avantajeaza si cu ce ma simt in largul meu... nu vad ce rost are sa port fusta/rochie daca nu-mi sta bine in asa ceva. Moshule, eu una nu cred k ai purta fusta daca nu ti-ar sta bine... si nici nu cred k sunt mai comode...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 11, 2004 12:47 pm

Da, Codrutza as purta si iarna. Dar mi-as lua niste pantaloni de lana pe dedesubt. ~p
E..cu pantalonii scurti e altceva. Bineinteles..ma refer la aia mulatzi din care iti ies bucile afara. Aia sunt de mare efect. (stiu ca porti asa ceva...ca te-am vazut in poza :p )

Deci, Shaki...tie nu iti sta bine cu fusta ? De ce ? Ca nu esti grasa doar.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mie Aug 11, 2004 1:56 pm

eu nu suport sa port fuste sau rochii, pur si simplu...ma simt aiurea...
pantaloni scurti port...dar pana la chiosc si inapoi, cand merg la inot... sau prin casa...m-am invatat minte si nu mai port pantaloni scurti cand ies prin oras sau altceva :D
kahlan
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati