Ati face sex cu:
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ati face sex cu:
Ati face SEX cu o femeie bolnava de vitiligo? sau ati futut constienti ca faceti sex cu o persoana bolnava de ceva nu foarte grav si nu foarte vizibil.
Iubiti-ma, viata e nedreapta!!!
-
iulian_dum - Junior Member
io am intretinut raporturi sexuale, mai demult ce-i drept, cu o femeie bolnava nu foarte grav (avea temperatura). culmea, nu era nici foarte vizibil, pentru ca era deja pe cale de vindecare.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixinho: ceea ce ai facut matale se cheama administrarea aspirinei saracului...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
3 mesaje
• Pagina 1 din 1