Ce spuneti de accentul de balta si engleza de cel mai prost gust a lui Iliescu la interviul dat la CNN? Ne facem de ras in lume, nici chiar asa... Am ras cu lacrimi....
Cunoaste termeni, dar accentul si combinatiaa lor e dezastru.
Iliescu la CNN
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Iliescu la CNN
In the middle of everlasting darkness...
-
ElMundo - Junior Member
E simpatic Iliescu. Totusi e de apreciat ca a invatat engleza...el fiind perfectionat in rusa.
E si el om batran. Cate limbi straine sa stie ?
Cred ca daca candida Iliescu si la alegerile astea...lua 75 %. Lumea pe la sate nu prea il stie pe Nastase..dar daca auzeau de Iliescu..sigur cu il votau cu draga inima. ~)

Cred ca daca candida Iliescu si la alegerile astea...lua 75 %. Lumea pe la sate nu prea il stie pe Nastase..dar daca auzeau de Iliescu..sigur cu il votau cu draga inima. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu stiu de ce se ia toata lumea de Iliescu.. in primul rand nu il obliga nimeni sa vorbeasca, ar putea folosi translator. oricum se dscurca mult mai bine decat multi din cei care il critica..
iliescu ar fi castigat probabil de cate ori vroia el... dar eu m-am cam saturat de acelasi om.. chit ca din pacate nu sunt prea convins ca nu o sa iasa "bonbo"
iliescu ar fi castigat probabil de cate ori vroia el... dar eu m-am cam saturat de acelasi om.. chit ca din pacate nu sunt prea convins ca nu o sa iasa "bonbo"
-
Daimon - Mesaje: 5074
Oribilul Mosh scrie:E simpatic Iliescu. Totusi e de apreciat ca a invatat engleza...el fiind perfectionat in rusa.
La asta sunt de acord....e totusi om batran si el. Eu ma refeream doar la limba engleza venita din partea unui om in postura de presedinte.
In the middle of everlasting darkness...
-
ElMundo - Junior Member
da.... e un simpatic iliescu. faptu ca are ceva reminiscente din trecut e normal pe undeva. nu e de dorit dar e normal. faptu ca stie engleza e laudabil (la varsta lui). parerea mea e ca stie ce zice in engleza, n-are accent si nu intotdeauna nimereste forma/acordurile (se-ntampla si altora cu pretentii) dar tampit nu e.
orcum, sa traiti bine!!
orcum, sa traiti bine!!
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:E simpatic Iliescu. Totusi e de apreciat ca a invatat engleza...el fiind perfectionat in rusa.
Daca si persoane de pe forumul asta spun despre iliescu ( neaparat cu litera mica) faptul ca este simpatic, apoi nu mai stiu ce sa spun.De ce oare este simpatic? Pentru rolul, cel putin dubios, pe care l-a avut in decembrie 1989 ?
Pentru mineriade ? Pentru intarzierea, cu orice pret a democratiei ? Pentru iubirea lui fata de Cozma ?
Si mai incet cu "daca candida" iliescu, ii ajunge cate mandate a avut.
- sspikeke
- Junior Member
tre scrie:da.... e un simpatic iliescu. faptu ca are ceva reminiscente din trecut e normal pe undeva. nu e de dorit dar e normal. faptu ca stie engleza e laudabil (la varsta lui). parerea mea e ca stie ce zice in engleza, n-are accent si nu intotdeauna nimereste forma/acordurile (se-ntampla si altora cu pretentii) dar tampit nu e.
orcum, sa traiti bine!!
Mai lasa-ma si tu cu "da.... e un simpatic iliescu"...
- sspikeke
- Junior Member
haide ma, eram si eu bucuros ca castigase base.
e simpatic atunci cand cuvanta si la aniversari si-asa. in rest tace si face, nu intra-n polemici si nu e furtunos in discursuri. deci la prima vedere pare simpatic, in rest nu-i decat un comunist nenorocit care-a fost sustinut de alti comunisti nenorociti.
e simpatic atunci cand cuvanta si la aniversari si-asa. in rest tace si face, nu intra-n polemici si nu e furtunos in discursuri. deci la prima vedere pare simpatic, in rest nu-i decat un comunist nenorocit care-a fost sustinut de alti comunisti nenorociti.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1