Iliescu la CNN

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Iliescu la CNN

Mesajde ElMundo » Dum Dec 12, 2004 10:27 pm

Ce spuneti de accentul de balta si engleza de cel mai prost gust a lui Iliescu la interviul dat la CNN? Ne facem de ras in lume, nici chiar asa... Am ras cu lacrimi....
Cunoaste termeni, dar accentul si combinatiaa lor e dezastru.
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 12, 2004 10:39 pm

E simpatic Iliescu. Totusi e de apreciat ca a invatat engleza...el fiind perfectionat in rusa. :D
E si el om batran. Cate limbi straine sa stie ?

Cred ca daca candida Iliescu si la alegerile astea...lua 75 %. Lumea pe la sate nu prea il stie pe Nastase..dar daca auzeau de Iliescu..sigur cu il votau cu draga inima. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Dum Dec 12, 2004 10:46 pm

nu stiu de ce se ia toata lumea de Iliescu.. in primul rand nu il obliga nimeni sa vorbeasca, ar putea folosi translator. oricum se dscurca mult mai bine decat multi din cei care il critica..

iliescu ar fi castigat probabil de cate ori vroia el... dar eu m-am cam saturat de acelasi om.. chit ca din pacate nu sunt prea convins ca nu o sa iasa "bonbo"
Daimon

Mesajde 7vies » Dum Dec 12, 2004 10:49 pm

uat iz ior prablam abaut aor prezident iliesco end hiz abiliti in spiching inglish ? :)
7vies
Junior Member

Mesajde ElMundo » Dum Dec 12, 2004 11:16 pm

Oribilul Mosh scrie:E simpatic Iliescu. Totusi e de apreciat ca a invatat engleza...el fiind perfectionat in rusa. :D

La asta sunt de acord....e totusi om batran si el. Eu ma refeream doar la limba engleza venita din partea unui om in postura de presedinte.
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde Izabela » Dum Dec 12, 2004 11:29 pm

S-o fi lansat in cine stie ce declaratii pe afara cu engleza lui si astia or fi inteles altceva de ne tot amana intrarea in UE,mai draga.
Izabela
Junior Member

Mesajde The Tzar » Lun Dec 13, 2004 3:50 am

Lasati mah bunicuta in pace. [-X
The Tzar
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Dec 13, 2004 6:40 pm

vorbeam cu cineva pe messenger care imi zicea sa dau pe realitate, dar eu o tineam una si buna pe cnn - cracanat de ras. da, e batran, da un translator putea sa-si ia ,ca doar nu-i cadea proteza...:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde stefan » Lun Dec 13, 2004 11:38 pm

offtopic:

"mai draga domnule jos / zambesti asa de frumos / zambetul tau imens / indeamna la consens" :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde tre » Mar Dec 14, 2004 2:35 am

da.... e un simpatic iliescu. faptu ca are ceva reminiscente din trecut e normal pe undeva. nu e de dorit dar e normal. faptu ca stie engleza e laudabil (la varsta lui). parerea mea e ca stie ce zice in engleza, n-are accent si nu intotdeauna nimereste forma/acordurile (se-ntampla si altora cu pretentii) dar tampit nu e.

orcum, sa traiti bine!!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde sspikeke » Lun Dec 20, 2004 4:50 pm

Oribilul Mosh scrie:E simpatic Iliescu. Totusi e de apreciat ca a invatat engleza...el fiind perfectionat in rusa. :D

Cred ca daca candida Iliescu si la alegerile astea...lua 75 %. Lumea pe la sate nu prea il stie pe Nastase..dar daca auzeau de Iliescu..sigur cu il votau cu draga inima. ~)

Daca si persoane de pe forumul asta spun despre iliescu ( neaparat cu litera mica) faptul ca este simpatic, apoi nu mai stiu ce sa spun.De ce oare este simpatic? Pentru rolul, cel putin dubios, pe care l-a avut in decembrie 1989 ?
Pentru mineriade ? Pentru intarzierea, cu orice pret a democratiei ? Pentru iubirea lui fata de Cozma ?
Si mai incet cu "daca candida" iliescu, ii ajunge cate mandate a avut.
sspikeke
Junior Member

Mesajde sspikeke » Lun Dec 20, 2004 4:52 pm

tre scrie:da.... e un simpatic iliescu. faptu ca are ceva reminiscente din trecut e normal pe undeva. nu e de dorit dar e normal. faptu ca stie engleza e laudabil (la varsta lui). parerea mea e ca stie ce zice in engleza, n-are accent si nu intotdeauna nimereste forma/acordurile (se-ntampla si altora cu pretentii) dar tampit nu e.

orcum, sa traiti bine!!

Mai lasa-ma si tu cu "da.... e un simpatic iliescu"...
sspikeke
Junior Member

Mesajde tre » Mar Dec 21, 2004 2:38 am

haide ma, eram si eu bucuros ca castigase base.

e simpatic atunci cand cuvanta si la aniversari si-asa. in rest tace si face, nu intra-n polemici si nu e furtunos in discursuri. deci la prima vedere pare simpatic, in rest nu-i decat un comunist nenorocit care-a fost sustinut de alti comunisti nenorociti.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Înapoi la Antichitati