sorin ovidiu vantu

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

sorin ovidiu vantu

Mesajde Vizitator » Lun Ian 14, 2002 8:26 am

ce impresia v-a facut scandalul gelsor, fni...?

cum vi s-a parut omul sov, care l-ati vazut...?
Vizitator

Mesajde ckride » Mar Ian 15, 2002 4:15 am

Bah pe mine ma cam doare undeva de politicienii astia. Da' oricum, de scandalu asta am auzit si io, si mi-a lasat impresia ca unii jmecheri si cu minte s-au imbogatit de pe urma prostilor fara bani. Asa-i? Ma scuzati daca jignesc pe cineva p-aici...
ckride
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Ian 15, 2002 6:35 am

De exemplu trebuie sa nu te duca mintea prea departe ca sa investesti intr-un joc de tip piramidal. Pe urma sa te plangi ca ai luat teapa. Dar asta e , oamenii sunt naivi... ca sa ma exprim politicos
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Vizitator » Mar Ian 15, 2002 8:27 am

da, ai dreptate cu jocurile piramidale...imi aduce aminte de caritas, roland...si alte tzepe inteligente
Vizitator

Mesajde Rolf » Joi Ian 17, 2002 10:36 pm

Bai, scandalu se cam intinde. Deja SOV a implicat si membri mai de vaza din PSD si guvern (chit ca sustinea ca scandalu e o incercare de discreditare a PSD-ului), cum ar fi Tesu, sefu de cabinet a lu premieru. Sa vedem, sunt curios cum se sfirseste.
Rolf
Junior Member

Rolf...

Mesajde Andrada The Dev » Vin Ian 18, 2002 9:07 am

kum oare sa se termine?????? membrii den PSD or sa dea shpaga grasa in $ shi gata s-a shters totul cu buretele:) nu-i de ras shtiu doar ca sunt ironika....
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Vizitator » Vin Ian 25, 2002 4:28 am

Initial trimis de Rolf
Bai, scandalu se cam intinde. Deja SOV a implicat si membri mai de vaza din PSD si guvern (chit ca sustinea ca scandalu e o incercare de discreditare a PSD-ului), cum ar fi Tesu, sefu de cabinet a lu premieru. Sa vedem, sunt curios cum se sfirseste.

din cate am vazut, s-a cam ferit sa il implice pe anstase, desi ar fi vrut asta

ma uit cu curiozitate sa vad ce se aude cu audierile comisiei SRI, desi cred ca va fi inabushit ca si alta data
Vizitator

Mesajde vladonne » Lun Ian 28, 2002 11:11 am

Mai oameni buni, daca atzi facut un forum shi pt astfel de subiecte...intitulat generic POLITICA, nu ar fi bine sa aducetzi shi nishte argumente ceva mai solide decat "neshte baietzi istetzi au lansat un joc de tip piramidal shi fraierii au luat plasa, iar baietzii deshteptetzi s-au imbogatzit "? Astfel de banalitatzi va poate spune shi un pushti de clasa a 3 a . Revenind insa la subiect - SOV, treaba este cu mult mai complicata, in primul rand pentru ca tipul este genial. Cei care s-au pacalit, dpdv-ul meu nu merita nici o atentzie - aveau la dispozitzie alte exemple ce ar fi putut sa le foloseasca shi sa le dea de gandit : ca dobanda e prea mare shi ca in general e prea rentabil ca sa fie pe bune. Asta nu denota altceva decat dorintza romanului de imbogatzire rapida, daca se poate fara sa mishte un deget. Presupun ca daca doritorilor le venea poshtashu' la usha pt depunerea banilor la FNI, ar fi avut un succes shi mai mare. Despre aparitzia televizata a lu' Vantu se mai ashtepta shi altcineva in afara de Constantinescu la dezvaluiri shocante ? Da ! Naivii poate. Este evident ca a fost calcat pe coada shi pentru ca nu s-a picat la pace a amenintzat cu dezvaluiri de capete cazatoare. Sa fim serioshi. Cineva zicea ca acest atac este unul impotriva PSD . Foarte adevarat. Chiar este . Dar nu impotriva PSD in general ci impotriva lui Nastase . Atacul evident este condus de Nea Nelu, un alt genial la randul sau. In acest fel avea posibilitatea sa impushte doi ieprui dintr-un singur foc - sa scape de dushmanul sau no one - Nastase shi sa bage shi mai tare in kkt opozitzia...Sau ma rog ce a mai ramas din ea. ..Pen'ca bag eu de seama ca se baga singura in kkt cu circuri de genul du-l pe Mureshan la audieri cu alai, du-l pe Sarbu la audieri cu alai. Pupatzi-va in fatza politziei etc ...Shi totushi planu' lu' Nea Nelu' a dat bine pen'ca intr-adevar a impushcat doi ieprui...Ce-i drept mai mici- l-a mai shifonat pe Bokmbonel, destul de shifonat shi inainte , dar mai recuperase la capitolul imagine, iar revenirea anuntzata a lui Constantinescu a fo' cam schioapa, daca nu chiar in carje. Ceea ce imi dovedeshte ca ex preshedintele este un om de buna credintza (crezand ca se vor face cine shti ce dezvaluiri), ata de multa buna credintza incat ma intreb sincer daca nu cumva Seniorul s-a inshelat. Din nou, dupa 96 incoace suntem pushi sa alegem intre doua rele - talibanii lu' Iliescu shi moderatzii lu' Nastase. Nu peste foarte multa vreme o sa fim martorii unei noii scindari ( oficiale, caci partidul e de mult scindat) in sanul PSD . Shi in tot acest timp, asha numita opozitzie democrata, nici macar o platfeorma coerenta nu are.
vladonne
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Ian 28, 2002 11:34 am

korekt, desi nu stiu cat de mult il afecteaza pe nastase toata treaba asta

pentur ca, daca are impresia ca treaba merge bine, nu se mai observa ca astia fura in continuare

de pilda, cine s-a intrebat de unde are nastase 100 mil ca s abage in drakula park?

la fel shi acum...tzara s-ar zice ca merge spre mai bine, s-a dat drumu la schengen, uite domne ca nenorocitii astia dau in nastase shi el saracu se zbate pentru amarata asta de tzarishoara.

vladdone, pune-te in piele a omului simplu, nu in pielea ziaristului care stie prea multe pentru a mai fi un om normal
Vizitator

Mesajde vladonne » Lun Ian 28, 2002 4:39 pm

Ca viitor ziatrist e bine ca te pui in pielea omului de rand cu un milion juuma pe luna pensie...Insa, ia gandeshte-te un pic shi pune problema shi din unghiul asta - nu cumva tot ce e rau in Romania se intampla datorita guvernului ? Nu cumva atunci cand se anuntza cate o scumpire lumea injura guvernul ? Nu cumva de ori cate ori se anuntza o marire de impozit samd lumea injura guvernu' ? Cu sigurantza DA ! Nu neg insa ca de 12 ani incoace orice guvern a fost la putere, a dovedit o admirabila shi nedorita abilitate de a petici bugetul, in loc de a-l inbunatatzi... N-am auzit pe nimeni sa-l boscorodeasca pe Nea Nelu ca toate s-au scumpit...Nu spun ca Nastase este departe de Nea NElu, insa in mod clar este reformist...Cat se poate spune despre el treaba asta. Faptul ca a investit 120 de milioane in Dracula Park, nu face decat sa sporeasca invershunarea oamenilor impotriva sa. Chestie care coroborata cu un Armaghedon 2, condus de Iliescu sa duca pana la urma la o rastunare spectaculoasa de situatzie. Nea Nelu se comporta foarte ciudat pentru un preshedinte care se afla in pragul pensionarii-e sprinten, e vioi, este omniprezent. Parca s-ar afla intr-o continua campanie electorala...Shi pentru ca totushi are destula minte sa stea de-o parte de anumite situatzii controvesate, devenind tipul impartzial shi echilibrat, cashtiga mult in fatza cetatzenilor. La ora asta Nastase mi se pare pur shi simplu tipul bagat in fatza, la inaintare. Exista shi faza la care Nastase ar putea cashtiga definitiv in fatza lui Iliescu - atunci cand la apropiatul summit, Romania sa fie invitata sa adere la NATO. Cu chestia asta ar putea sa dejoace orice scenariu de la Cotroceni. Shi nu ar fi exclus ca Romania sa acceada la structurile organizatziei, care pe langa ashezarea geostrategica de care ar avea nevoie, de aceasta punte pe care Romania ca tzara o reprezinta, ar cashtiga prin indepartarea din linia intai a lui Iliescu shi un om care nu este cu fatza catre rushi shi studii la Moscova. Nu sunt pro Nastase sau PSD...Pe undeva il dispretzuiesc pe Nastase. Are o avere cladita pe furt shi mita, insa din pacate pentru mine, nu am de unde alege shi atunci ma limitez la ceea ce mi se ofera. Shi mai e o chestie care se pare ca dupa 12 ani, in sfarshit da roade - au furat destul cat sa-shi faca plinul, au ajuns la concluzia ca nu prea mai aua ce fura shi atunci cat de cat au pus umarul la treaba. Este insa la fel de adevarat, ca la ora asta suntem practic intoxicatzi de atata transparentza - guvernu' a facut, guvernu' a dres, guvernu' a reushit ...etc , astfel incat omu' de rand sa aiba senzatzia ca acest guvern este cel mai bun din '89 incoace. ..Insa este la fel de adevarat, ca fara sa imi fie teama merita cate un 10 Mircea Geona shi Dan Matei "Vampirul" Aghaton. Parerea mea !
vladonne
Junior Member

vladonne jurnalist

Mesajde Andrada The Dev » Mar Ian 29, 2002 6:03 am

pe bune:) chiar ca eshti informat;) tineti-ma la curent. aveti dreptate ca majoritatea oamenilor sunt impotriva DraculaLand... dupa parerea mea o sa fie un kistch de nota 20. dar io cred ca totushi preturile sunt exagerate la ora actuala. Parerea mea.
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Înapoi la Antichitati